Ove nase medije stvarno..
Sejad Salihovic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Sejad Salihovic
Visca u Arsenalu, Salihovic u Unitedu...sta je sledece? Mravac u Realu 
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
Ovo je patka, ala bi busio mreze na OT, bio bi to jos jedan ekstra potez Fergija u karijeri 
You talkin' to me ?
samo klikni na begin slideshow i vidjeces da pisepanties je napisao/la:procitaj to sto je stavio cinci....Arnelinho je napisao/la:U šta?
Znam da nije u moj komentar, al' pitam.
nigdje se u clanku (u kojem ovaj nadobudni novinarcic sugerise unitedu koga da dovede) ne spominje da skauti prate salihovica, niti da imaju ikakvu namjeru i razmisliti o njemu.Manchester United Transfers: 4 Midfielders Team Should Get If Sneijder Says No
...
If Ferguson and Co. are truly seeking another midfielder, they'd do well even if the Dutchman says no—and here are the players they could go after, who would help them just as much as Sneijder.
a nasi kazu vako
ni blizu.Engleski mediji navode kako bi Manchester United u slučaju da ne uspije privoliti Sneijdera na dolazak u Teatar snova, mogao krenuti u potragu za jednim od četiri fudbalera: Oleksandra Aliyeva (Dinamo Kijev), Royston Drenthe (Everton), Arjen Robben (Bayern) i Sejad Salihović (Hoffenheim).
daleko od toga da svi mi ne bismo voljeli da se ovo desi.
hurem je napisao/la:samo klikni na begin slideshow i vidjeces da pise
gdje?TSG 1899 Hoffenheim may not be one of the premier clubs in the Bundesliga, but their star set-piece taker Sejad Salihovic is grabbing enough headlines for the German club.
The Bosnian international is having his best season to date, and if Manchester United is looking for a solid midfielder who crosses well and takes even better free kicks, they couldn't do much better than Salihovic.
Check out Salihovic in action against his latest victim—FC Augsberg goalkeeper Mohamed Amsif.
...
nigdje se u clanku (u kojem ovaj nadobudni novinarcic sugerise unitedu koga da dovede) ne spominje da skauti prate salihovica, niti da imaju ikakvu namjeru i razmisliti o njemu.
TSG 1899 Hoffenheim may not be one of the premier clubs in the Bundesliga, but their star set-piece taker Sejad Salihovic is grabbing enough headlines for the German club.
The Bosnian international is having his best season to date, and if Manchester United is looking for a solid midfielder who crosses well and takes even better free kicks, they couldn't do much better than Salihovic.
Check out Salihovic in action against his latest victim—FC Augsberg goalkeeper Mohamed Amsif.
http://bleacherreport.com/articles/1011 ... -no/page/3" onclick="window.open(this.href);return false;
You talkin' to me ?
pa normalno da sam procitala to, i gdje tu pise da ga prate skauti uniteda i da razmisljaju o njemu?
...
ako su ovi s skysportsa nasi onda ti imas problem identitetaPauk je napisao/la:Visca u Arsenalu, Salihovic u Unitedu...sta je sledece? Mravac u Realu
Unica grande amore
joj nasih medija, da je dobar za united nebi godinama igrao u hoffenheimu, igrao bi makar u nekom boljem bundesligaskom klubu.
Dite drago davno je on mogao u Bayern.M, Jurgi je imao jaku zelju, ali je dobio nogu..dino-92 je napisao/la:joj nasih medija, da je dobar za united nebi godinama igrao u hoffenheimu, igrao bi makar u nekom boljem bundesligaskom klubu.
Zadnja izmjena: Mamba, dana/u 09 jan 2012, 20:49, ukupno mijenjano 1 put.
You talkin' to me ?
- maxuz baxuz
- Kontakt:
Jeste, ali ovaj clanak je kao neki savjet Unitedu, a ne "inside information". Ovo su samo nagadjanja novinara iz Amerike (TSG 1899 Hoffenheim may not be one of the premier clubs in the Bundesliga, but their star set-piece taker Sejad Salihovic is grabbing enough headlines for the German club.
" onclick="window.open(this.href);return false; ... -no/page/3
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Hoffenheim je mali seoski klub koji nece nikad igrati u Evropi. Svaka cast Dembi Ba koji je uspio pobjeci i probiti se u Engleskoj. Da hoce i Sejo i Vedo za njim... Ta trojica su nosili Hoffenheim na svojim ledjima kada su bili na vrhu tabele.
Volim Salihovica al njega sa onom "brzinom" njegovom ne bi Ferguson pustio ni na trening a ne da potpisu ugovor.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Kimbokimbo je napisao/la:Volim Salihovica al njega sa onom "brzinom" njegovom ne bi Ferguson pustio ni na trening a ne da potpisu ugovor.
Sejo je strela za pola nasih reprezentativaca,ocito je da ga ti nisi cestito ni pratio.Ali fakat.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
sta reci na ovo?kimbo je napisao/la:Volim Salihovica al njega sa onom "brzinom" njegovom ne bi Ferguson pustio ni na trening a ne da potpisu ugovor.
salihovic je jedan od nasih najbrzih reprezentativaca.
ako je on spor, sta su onda ostali?
...
- Omerbavarac
- Kontakt:
Sejo i United, ima smisla.
Jbt pa kad procitam ovakve spekulacije srce odjednom ubrza sa svojim radom, sta bi tek bilo da se obistini?
Jbt pa kad procitam ovakve spekulacije srce odjednom ubrza sa svojim radom, sta bi tek bilo da se obistini?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
harishp je napisao/la:Kimbokimbo je napisao/la:Volim Salihovica al njega sa onom "brzinom" njegovom ne bi Ferguson pustio ni na trening a ne da potpisu ugovor.da su nam svi onako pokretni i brzi kao Salihovic,vec bi uveliko pripreme vrsili za ko zna koje prvenstvo.
Sejo je strela za pola nasih reprezentativaca,ocito je da ga ti nisi cestito ni pratio.Ali fakat.
Pokretliv jeste al brz nikako. Mada je malo popravio to i zato mu kapu dizem. U nasoj repci je i Pandza brz.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
znaci sve ti je jasno koliko imamo brze reprezentativce kada nam je Salihovic jedan od najbrzih u reprezentacijipanties je napisao/la:sta reci na ovo?kimbo je napisao/la:Volim Salihovica al njega sa onom "brzinom" njegovom ne bi Ferguson pustio ni na trening a ne da potpisu ugovor.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Tebi prvom izgleda nije .L-Train je napisao/la:znaci sve ti je jasno koliko imamo brze reprezentativce kada nam je Salihovic jedan od najbrzih u reprezentacijipanties je napisao/la:sta reci na ovo?kimbo je napisao/la:Volim Salihovica al njega sa onom "brzinom" njegovom ne bi Ferguson pustio ni na trening a ne da potpisu ugovor.
@kimbo jarane po tvojim da se tako ne izrazim glupostima, Yamajka bi tri puta bila svjetski prvak
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Usra ti motku totalnokimbo je napisao/la:Volim Salihovica al njega sa onom "brzinom" njegovom ne bi Ferguson pustio ni na trening a ne da potpisu ugovor.
Realno u nasoj reprezentaciji je jedino Lulic donekle brz,dok su svi ostali poprlicno spori.Nedostatak pravih krilinih napadaca je to sto nas odvaja od evropske i svjetske elite.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Trenutno korisnika/ca: bablaz1, Bejker, bhfanatic14, Bordeaux433, Burberry46, CAGarfia, Celtic, Djulboni, Edincapitano, EdinTz, feniksptica, galia95, Hamagara, harko35, hurem, iluzija, imekorisnicko, jasmin10, JayCatwright, juka55, jurisicduska, Kajkutenjoyer, KarlMarx, Ledara, legendarnadruga, Lewy21, lisander, lumani, MikiPirs, MokraKifla, MostarskiSin, Namibija, Objektivac, Proximic, RobijasiZenica1988, signalidunapark, Sveti, TETRAPAK, tuzlak94, zeljovolimte i 235 gostiju.