my bad, mislio sam na broj stanovnika. Ali eto sad sam provjerio i Moskvu i vidim da ima vise stanovnika od Londona. Jbg citao sam jedan clanak prije 2 sedmice, da je London najveci (po broju stanovnikaArsenalisation je napisao/la:Po broju stanovika i to trebas navest'...Profesor je napisao/la:braokarameldar je napisao/la:LondonLondon je najveci grad u Evropi sa 7,2m stanovnika!
Geografija(igra)
Moderator/ica: insider
Re: Geografija(igra)
-
karameldar
- Kontakt:
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Evo jedno lagano, koja zemlja ima nadimak "Švicarska Afrike" ?
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Da nije Južnoafrička Republika.....Ona mi nekako djeluje najrazvijenije...Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Evo jedno lagano, koja zemlja ima nadimak "Švicarska Afrike" ?
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Nije, razmisljas pogresno 
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Baš me interesovao odgovor pa sam malo googlao....malo sam se iznenadio podatkom..."Fk_zeljo_1921"
libijaFk_zeljo_1921 je napisao/la:Evo jedno lagano, koja zemlja ima nadimak "Švicarska Afrike" ?
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Koja zemlja na svijetu ima najviše sirovina a najmanje ih koristi?
njemackahilmo je napisao/la:Koja zemlja na svijetu ima najviše sirovina a najmanje ih koristi?
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Ne....
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Bosna i Hercegovinahilmo je napisao/la:Koja zemlja na svijetu ima najviše sirovina a najmanje ih koristi?
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Senaid L.F.C je napisao/la:Bosna i Hercegovinahilmo je napisao/la:Koja zemlja na svijetu ima najviše sirovina a najmanje ih koristi?
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Etiopija?
- maxuz baxuz
- Kontakt:
Pa koja je Svicarska Afrike? Ne dobismo odgovor. Ja pojma nemam.
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Da nije Južna Afrika?maxuz baxuz je napisao/la:Pa koja je Svicarska Afrike? Ne dobismo odgovor. Ja pojma nemam.
Zadnja izmjena: Unica_Liverpool_, dana/u 09 jan 2012, 21:31, ukupno mijenjano 1 put.
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Ne odgovoriste na moje pitanje, odgovor je Svazilend
, smijesno ali istinito.
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Upravo sam bio ispod ovog Južna Afrika napisao bio "Ili možda Svaziland, zbog sličnosti u imenu?", pa obrisaoFk_zeljo_1921 je napisao/la:Ne odgovoriste na moje pitanje, odgovor je Svazilend, smijesno ali istinito.
Ja se izvinjavam što sam postavio pitanje preko reda, čuo sam negdje da je to Libija
neznam samo po cemu je tako zovu bolan 50 posto stanovnistva je zarazeno hivom i po tome je najpoznatija u svijetuFk_zeljo_1921 je napisao/la:Ne odgovoriste na moje pitanje, odgovor je Svazilend, smijesno ali istinito.
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
ne znam koja ja prva mozda Kongo ili neka azijska zamlja ili Brazilhilmo je napisao/la:Senaid L.F.C je napisao/la:Bosna i Hercegovinahilmo je napisao/la:Koja zemlja na svijetu ima najviše sirovina a najmanje ih koristi?![]()
![]()
![]()
![]()
Dobar si....BiH je druga.....
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you