Ne bombaj svijuti.[/quotSarajlijc@ je napisao/la:bhfanatic14 je napisao/la:Skoro potpiso za Austriju Klagenfurt ! Austrijska treca liga ! jadno...
ja znam da je istina a ti kako hoces...
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ne bombaj svijuti.[/quotSarajlijc@ je napisao/la:bhfanatic14 je napisao/la:Skoro potpiso za Austriju Klagenfurt ! Austrijska treca liga ! jadno...
Bogami si imao pouzdanu informaciju....Hvala mu za sve, ali ja .......ma nije ni bitnobhfanatic14 je napisao/la:Skoro potpiso za Austriju Klagenfurt ! Austrijska treca liga ! jadno...
zalosno pravo...pokazo je kakav je covjek i kakav ima karakter...to je sve hotino maslohilmo je napisao/la:Bogami si imao pouzdanu informaciju....Hvala mu za sve, ali ja .......ma nije ni bitnobhfanatic14 je napisao/la:Skoro potpiso za Austriju Klagenfurt ! Austrijska treca liga ! jadno...![]()
![]()
![]()
Uprava je prihvatila sve njegove uslove, ali ni to njemu nije bilo dovoljno, iako je njemu Sarajevo dalo mnogo više.Elegant je napisao/la:Dolazim u miru.
Opet se potvdilo da je liga BiH jedna obicna kanta, da igraci jedva cekaju inostrani angazman da zarade za pristojan zivot, nema vise emocija prema klubu sto se vidi i za Alena kojem je Sarajevo dalo mnogo a on nije nasao isti jezik sa njima (citaj pare). Boze sacuvaj u trecu ligu Austrije ...
Može se vratiti , ali u Olimpic ili eventualno kod vas ako ga primite .avlami97 je napisao/la:Mislim da će se brzo vratiti, jer teško da će moći izboriti mjesto u ekipu, imajući u vidu činjenicu da dugo vremena nije odigrao ozbiljnije utakmice u bilo kom klubu. Nemojte ovo shvatiti kao provokaciju, jer zaista tako mislim. Čovjek godinama ne igra. Uvijek je ili povrijeđen ili na klupi za rezerve odnosno na tribinama.
kao necete ga primiti vise, ukoliko se bude vracao ?dzenan01 je napisao/la:Može se vratiti , ali u Olimpic ili eventualno kod vas ako ga primite .avlami97 je napisao/la:Mislim da će se brzo vratiti, jer teško da će moći izboriti mjesto u ekipu, imajući u vidu činjenicu da dugo vremena nije odigrao ozbiljnije utakmice u bilo kom klubu. Nemojte ovo shvatiti kao provokaciju, jer zaista tako mislim. Čovjek godinama ne igra. Uvijek je ili povrijeđen ili na klupi za rezerve odnosno na tribinama.
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:kao necete ga primiti vise, ukoliko se bude vracao ?dzenan01 je napisao/la:Može se vratiti , ali u Olimpic ili eventualno kod vas ako ga primite .avlami97 je napisao/la:Mislim da će se brzo vratiti, jer teško da će moći izboriti mjesto u ekipu, imajući u vidu činjenicu da dugo vremena nije odigrao ozbiljnije utakmice u bilo kom klubu. Nemojte ovo shvatiti kao provokaciju, jer zaista tako mislim. Čovjek godinama ne igra. Uvijek je ili povrijeđen ili na klupi za rezerve odnosno na tribinama.
Ako ova garnitura ljudi i dalje bude u klubu, NE .ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:kao necete ga primiti vise, ukoliko se bude vracao ?dzenan01 je napisao/la:Može se vratiti , ali u Olimpic ili eventualno kod vas ako ga primite .avlami97 je napisao/la:Mislim da će se brzo vratiti, jer teško da će moći izboriti mjesto u ekipu, imajući u vidu činjenicu da dugo vremena nije odigrao ozbiljnije utakmice u bilo kom klubu. Nemojte ovo shvatiti kao provokaciju, jer zaista tako mislim. Čovjek godinama ne igra. Uvijek je ili povrijeđen ili na klupi za rezerve odnosno na tribinama.
al fakat nemogu da vjerujem da je lik izabrao trecu ligu od sarajeva , pa covjece ej rodjen u sarajevu vjerujem da je obezbjedio egzistenciju dodji uzivaj i zavrsi karijeru , e svasta fakat nije provokacija al lik je kroz cijelu svoju karijeru imao lose poteze izgleda ima dobrog menadjera pravotarikhordas je napisao/la:Eto skoro sad igraj u 3. ligi i napravi da te ljudi koji su te cijenili sada mrze. Bravo !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.