Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
U biti gostovanje kod Sevilje i Valencie je apsolivrano,dodaj i Malagu ako hoces..
Ostaje kod musterije Atletika,ofanzivnog Viljareala koji ce nahebat i Bilbao ostaje kao najteze gostovanje..
pored toga ne znam,bit ce neko al eto i Gijona smo rijesili se..
odlicno,potvrdit ovo na Malorci i gledat sebe..
a barca ce imati pretezak raspored svakako..
Ostaje kod musterije Atletika,ofanzivnog Viljareala koji ce nahebat i Bilbao ostaje kao najteze gostovanje..
pored toga ne znam,bit ce neko al eto i Gijona smo rijesili se..
odlicno,potvrdit ovo na Malorci i gledat sebe..
a barca ce imati pretezak raspored svakako..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- PatrickBateman
- Kontakt:
"Dear madridistas, cheering for a team that beats a team you can't, is like cheering for another man giving your wife orgasms, just because you can't."
toliko
toliko
boli a?PatrickBateman je napisao/la:"Dear madridistas, cheering for a team that beats a team you can't, is like cheering for another man giving your wife orgasms, just because you can't."
toliko
don˙t cheering for other team to help your´s,it´s yust playing stupid.
Al oK..ovako su i neki od nas izgledali glupo kad je barcelona imala kontrolu.
sve opusteno,ako ima jos koji.
- PatrickBateman
- Kontakt:
vidim,engleski na nivouRaul_64 je napisao/la:boli a?PatrickBateman je napisao/la:"Dear madridistas, cheering for a team that beats a team you can't, is like cheering for another man giving your wife orgasms, just because you can't."
toliko
aha i to sam sastavio..PatrickBateman je napisao/la:vidim,engleski na nivouRaul_64 je napisao/la:boli a?PatrickBateman je napisao/la:"Dear madridistas, cheering for a team that beats a team you can't, is like cheering for another man giving your wife orgasms, just because you can't."
toliko
od 4. razreda osnove bila koja strana rijec kaze ajd ti...sve znao i dan danas isto..ne znam kako jel filmovi il sta al sam znao svaku Englesku rijec -.-
+5 dobra zaliha i treba ovo sacuvat ali jos nije kraj tako da ima jos do kraja utakmica ali lijep osjecaj kada konkurent gubi bodove.
Titula je sigurna!
Ovi ne mogu Zelju dobit u gostima, za Hajduka znamo, al' za 100. godisnjicu vidjet cemo protiv Zelje
Samo ih jos poderat u kupu i ciljat na duplu krunu
Samo ih jos poderat u kupu i ciljat na duplu krunu
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- tyler durden
- Kontakt:
PatrickBateman je napisao/la:"Dear madridistas, cheering for a team that beats a team you can't, is like cheering for another man giving your wife orgasms, just because you can't."
toliko
jesil ovo sam smislio?

billy the kid gang
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Jesi bio ti tu kad' si ovo smišlj'o ?PatrickBateman je napisao/la:"Dear madridistas, cheering for a team that beats a team you can't, is like cheering for another man giving your wife orgasms, just because you can't."
toliko
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
@Edine slazem se, raspad sistemaSamo ih jos poderat u kupu i ciljat na duplu krunu
You talkin' to me ?
- tyler durden
- Kontakt:
ma kakvo to, jedino ako se messi povrijediMamba je napisao/la:@Edine slazem se, raspad sistemaSamo ih jos poderat u kupu i ciljat na duplu krunu
Cristiano Ronaldo izjednačio rekord star 61 godinu u La Ligi, 17/21.
http://www.as.com/futbol/articulo/61-an ... ftb_11/Tes" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.as.com/futbol/articulo/61-an ... ftb_11/Tes" onclick="window.open(this.href);return false;
You talkin' to me ?
[youtube][/youtube]
"Trio Fantastico"madridist je napisao/la:
billy the kid gang
You talkin' to me ?
- Bernabéu
- Kontakt:
Odličan osjećaj nakon sinoćnjeg kiksa Barçe, te kada sam se ustao i pogledao tabelu jednostavno sam uživao.
- Real igra u odličnoj formi i veoma sam sretan zbog toga, nadam se kako će nastaviti u ovome ritmu, te da ćemo sezonu okruniti sa nekim trofejom. Mou je napravio odličnu momčad i od početka sam vjerovao u njegove sposobnosti, samo me sada zanimaju oni kritičari od početka sezone koji su govorili kako je za nama još jedna loša sezona. Šta oni misle o trenutnoj situaciji i hlađenju na -5?
- Real igra u odličnoj formi i veoma sam sretan zbog toga, nadam se kako će nastaviti u ovome ritmu, te da ćemo sezonu okruniti sa nekim trofejom. Mou je napravio odličnu momčad i od početka sam vjerovao u njegove sposobnosti, samo me sada zanimaju oni kritičari od početka sezone koji su govorili kako je za nama još jedna loša sezona. Šta oni misle o trenutnoj situaciji i hlađenju na -5?
Por Qué? Yo no entiendo por qué.
Sta Mourinho danas rece za lidersku poziciju tj. +5, mi 5 b ispustimo u roku 5 dana, tako da to nije prednostSamo me sada zanimaju oni kritičari od početka sezone koji su govorili kako je za nama još jedna loša sezona. Šta oni misle o trenutnoj situaciji i hlađenju na -5?
Nista nije gotovo, ali je fino vidjeti tablicu, a kriticari na pocetku sezone,ma to su oni isti kao uvijek
You talkin' to me ?
Realov trio prestiže Barsin ?
Cristiano Ronaldo (26), Gonazalo Higuain (16) i Karim Benzema (16) postigli su 58 golova na 28 zvaničnih mečeva za Real Madrid.
U sezoni 2008/2009 Leo Mesi, Samuel Eto'o i Thierry Henry bili su postigli 100 golova, stoga su Madriđani na dobrom putu da ih prestignu.
Barsin trio je na 28 zvaničnih utakmica bio na koti 50.
Cristiano Ronaldo (26), Gonazalo Higuain (16) i Karim Benzema (16) postigli su 58 golova na 28 zvaničnih mečeva za Real Madrid.
U sezoni 2008/2009 Leo Mesi, Samuel Eto'o i Thierry Henry bili su postigli 100 golova, stoga su Madriđani na dobrom putu da ih prestignu.
Barsin trio je na 28 zvaničnih utakmica bio na koti 50.
- PatrickBateman
- Kontakt:
Ne,zato su navodnici tu.tyler durden je napisao/la:PatrickBateman je napisao/la:"Dear madridistas, cheering for a team that beats a team you can't, is like cheering for another man giving your wife orgasms, just because you can't."
toliko
jesil ovo sam smislio?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.