Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
tvoj problem ,jesam li nekog uvrijedio ili nešto ružno napisao o F:K.Sarajevopasa je napisao/la:Dodem ovdje na temu FK Sarajevo,kad sami manijaci ovdje.
Pogledam da nepise slucajno FK odnosno NK Zeljo, ali nije ipak je FK Sarajevo.
Ima vas vise ovdje nego na vasoj temi.
Ja na vasu temu niti idem niti ista pisem, jer me vas tim nezanima
Zašto uprava ne kaže koliko je ponudila Škori i razlog zašto je otišao u treče ligu ili zašto ne kažu zašto su otjerali pehlića a ostavili šmigalovića,pantelića itd.Gledajući ovako sa strane ispade da jović više voli sarajevo od Musemića a svi znate da to nije tako..izvinjavam se navijačima sarajevo ako neki misle da sam došao na vašu stranicu da provociramadnanhz je napisao/la:Ovdje su izgleda neki mislili (navijaci Sarajeva) da mi lezimo na parama pa mozemo dovest i placat 30 igracahalo ba shvatite Jovic jeste dosao al nije samo on karika koji bi et odma ove godine donijela titulu,evropa jeste prioritet jer bez nas nigdje nema (finansijski) i jos jedna stvar jedina 2 kluba koja nemaju finansijskih problema su komsinice koje su prodali par igraca za dobre pare a i tu su rate od Djeke i listica koja standardno ima para od lokalnih kriminalaca i kladionica ,i tu jos mogu dodat borac kojeg gura dobro tata dodo i olimpic koji ima jednog "ludjaka" Gracica koji ne stedi, ovo ostalo sve a gdje smo i mi jedva prezivljava i sastavlja mjesec za plate al opet kako je bilo u klubu sad je kolko tolko "dobro" al za Skoru fakat al ono fakat ne kontam e treceligas u austrij
![]()
![]()
pa ****.te et oni mogu covjeku ponudit vise nego mi ljudi al hajd jbg nije ni bolje stanje u drzavi al da je ovo uradio Comor il bilo ko drugi koji ide prvi put van pa et da nesto zaradi covjek a ne on koji je promijenio sto klubova i valjda nesto zaradio da sad ovako ispali nas,pao je u mojim ocima, ako je do njega da se razumijemo svi znam kakve su uprave kod nasih klubova al et ko sto neko vec rece osvojili smo titulu bez njega mozemo i opet
Hordas Doboj je napisao/la:Iako je početkom decembra 2011. godine postignut dogovor i nakon što su iz uprave FK Sarajevo čekali potpis Alena Škore na dvoipogodišnji ugovor, ipak u 2012. godini Alen Škoro neće nositi dres Sarajeva. Naime, nakon odlaska šefa stručnog štaba Jiržija Plišeka, Škoro je želio sačekati odluku o izboru novog trenera, a danas (09.01.2012. godine) je obavijestio direktora FK Sarajevo da je ipak odlučio da neće potpisati za tim sa Koševa.
- "Razumijemo odluku Alena Škore jer naša liga još uvijek nije na tom nivou da može parirati inostranim ponudama. Danas me je Alen kontaktirao iz Austrije i rekao da čeka konačan dogovor u vezi angažmana u inostranstvu. Imali smo konkretan dogovor, Klub je pristao na sve njegove uslove, tako da vjerujem da je u pitanju finansijski bolja ponuda. O detaljima nas nije izvjestio" -kazao je direktor FK Sarajevo Dino Selimović.
Direktor kluba je dodao da je Alen svjestan da godinu dana nije u takmičarskoj formi, te da trenutno nije spreman na pritisak navijača FK Sarajevo, jer zna da bi se od njega mnogo očekivalo u nastavku sezone.
- "Alen je dosta otvoreno razgovarao sa mnom. Smatra da ova ekipa nije u stanju osvojiti titulu, s čim se ja ne slažem. Također je dodao da ne poznaje momke iz ekipe, tako da su to sve elementi koji su uticali na njegovu odluku. Nudio sam mu i poziciju u klubu nakon završetka karijere..." -zaključio je Selimović.
Sigurni smo da ostaje žal kod svih simpatizera FK Sarajevo što neće gledati Alena Škoru na Olimpijskom stadionu Asim Ferhatović, a ovim putem mu želimo sve najbolje u nastavku karijere.
klub ne može parirati inostranim ponudama,austrijski trečeligaš pa nije mančester sitiHordas Doboj je napisao/la:Iako je početkom decembra 2011. godine postignut dogovor i nakon što su iz uprave FK Sarajevo čekali potpis Alena Škore na dvoipogodišnji ugovor, ipak u 2012. godini Alen Škoro neće nositi dres Sarajeva. Naime, nakon odlaska šefa stručnog štaba Jiržija Plišeka, Škoro je želio sačekati odluku o izboru novog trenera, a danas (09.01.2012. godine) je obavijestio direktora FK Sarajevo da je ipak odlučio da neće potpisati za tim sa Koševa.
- "Razumijemo odluku Alena Škore jer naša liga još uvijek nije na tom nivou da može parirati inostranim ponudama. Danas me je Alen kontaktirao iz Austrije i rekao da čeka konačan dogovor u vezi angažmana u inostranstvu. Imali smo konkretan dogovor, Klub je pristao na sve njegove uslove, tako da vjerujem da je u pitanju finansijski bolja ponuda. O detaljima nas nije izvjestio" -kazao je direktor FK Sarajevo Dino Selimović.
Direktor kluba je dodao da je Alen svjestan da godinu dana nije u takmičarskoj formi, te da trenutno nije spreman na pritisak navijača FK Sarajevo, jer zna da bi se od njega mnogo očekivalo u nastavku sezone.
- "Alen je dosta otvoreno razgovarao sa mnom. Smatra da ova ekipa nije u stanju osvojiti titulu, s čim se ja ne slažem. Također je dodao da ne poznaje momke iz ekipe, tako da su to sve elementi koji su uticali na njegovu odluku. Nudio sam mu i poziciju u klubu nakon završetka karijere..." -zaključio je Selimović.
Sigurni smo da ostaje žal kod svih simpatizera FK Sarajevo što neće gledati Alena Škoru na Olimpijskom stadionu Asim Ferhatović, a ovim putem mu želimo sve najbolje u nastavku karijere.
Slicnu pricu sam nedavno cuo kao Redzepagic je najvece zlo kluba. Koliko istine ima u tome vrijeme ce pokazati.aleksandar_veliki je napisao/la:Sta da kazem, a da ne budem brutalno napadnut. Smatram da je dolazak Redzepagica znacio i jos jedan udarac Sarajevu. Mnogi ce reci zasto, kako, a svi znamo zasto i kako. Njemu nije odgovarao Skoro i tu sva prica zavrsava, jbg, treba gurati igrace iz svoje ergele. Necu da dizem tenzije, ali isplivat ce i kako je Jovic dosao u klub, odnosno gdje je zapelo kod prvih razgovora, a kako je onda sklopljen dogovor. Samo cu reci, da oni iz Travnika i Mostara sto "pljuju" po Jovicu i nisu toliko daleko od istine.Sarajlijc@ je napisao/la:Aco sta ti mislis do koga je ?
nemogu al da ne upitam kako sada niko ne valja a prije mjesec dva svi su bili ukivani u zvijezde pa cak i redzepagic...........pozzzHZ_ilidzaa je napisao/la:Slicnu pricu sam nedavno cuo kao Redzepagic je najvece zlo kluba. Koliko istine ima u tome vrijeme ce pokazati.aleksandar_veliki je napisao/la:Sta da kazem, a da ne budem brutalno napadnut. Smatram da je dolazak Redzepagica znacio i jos jedan udarac Sarajevu. Mnogi ce reci zasto, kako, a svi znamo zasto i kako. Njemu nije odgovarao Skoro i tu sva prica zavrsava, jbg, treba gurati igrace iz svoje ergele. Necu da dizem tenzije, ali isplivat ce i kako je Jovic dosao u klub, odnosno gdje je zapelo kod prvih razgovora, a kako je onda sklopljen dogovor. Samo cu reci, da oni iz Travnika i Mostara sto "pljuju" po Jovicu i nisu toliko daleko od istine.Sarajlijc@ je napisao/la:Aco sta ti mislis do koga je ?
Druže Ilidža ne nasjedaj na dušmanske priče. Trenutno ima nekoliko struja koje se bore za prevlast u klubu, navijači (mi) smo dali podršku trenutnoj garnituri, a vjeruj mi to nije bilo bez razloga.HZ_ilidzaa je napisao/la:Slicnu pricu sam nedavno cuo kao Redzepagic je najvece zlo kluba. Koliko istine ima u tome vrijeme ce pokazati.aleksandar_veliki je napisao/la:Sta da kazem, a da ne budem brutalno napadnut. Smatram da je dolazak Redzepagica znacio i jos jedan udarac Sarajevu. Mnogi ce reci zasto, kako, a svi znamo zasto i kako. Njemu nije odgovarao Skoro i tu sva prica zavrsava, jbg, treba gurati igrace iz svoje ergele. Necu da dizem tenzije, ali isplivat ce i kako je Jovic dosao u klub, odnosno gdje je zapelo kod prvih razgovora, a kako je onda sklopljen dogovor. Samo cu reci, da oni iz Travnika i Mostara sto "pljuju" po Jovicu i nisu toliko daleko od istine.Sarajlijc@ je napisao/la:Aco sta ti mislis do koga je ?