vako spot u jednom dijelu je
kao covjek gol, nema majce
premazan nekom farbom zelenom
i vako on je kao u nekom prostoru skroz usko...
Moderator/ica: insider
tuga brate jel de ?Sarajlijc@ je napisao/la:Bas.bagrcavi je napisao/la:Sarajlijce zavuče vam ga Škoro momački![]()
![]()
![]()
![]()
...a jbtEmir ZENICA je napisao/la:Dobar prijatelj mi se bori za zivot,mora na operaciju,a slabo se to radi u BiH.Nekakva bolest Aneurizma pukla mu vena na vratu i 80 % da nece prezivjeti.A samo ga glava bolila i povracao,nista visemandraX je napisao/la:
Šta je reć' druže...?
To burazere ,to se cijeni,to to !Bianconeri1988 je napisao/la:Ammare, danas sam pričao s jaranom, trebale bi dukserice krajem mjeseca, rekao sam mu da nam rezerviše dvije!![]()
![]()
Ona dječurlija sve pokupi sinoć
"Ako želiš ženu razumjeti nemoj je slušati, nego je posmatraj."adis.p je napisao/la:Hocel ikad ikooo saznat kako zene razmisljaju..![]()
![]()
Valjda mozgom, ako ga imaju...adis.p je napisao/la:Hocel ikad ikooo saznat kako zene razmisljaju..![]()
![]()
Najbolje ti se ne zamarati sa timadis.p je napisao/la:Ma pipita brate, pitanje je imajul uopste mozak.. ne znam![]()
![]()
IlPrincipe je napisao/la:kakav msn i ostali bakrači, samo uživo ba![]()
![]()
Bogamu najradie bi sikno laptop kroz prozor tada .Bianconeri1988 je napisao/la:Ma najgore je kad moraš izvlačiti riječi iz njih, nema mi ništa gore kad mi odgovara sa da, ne, ne znam, normalno...
Odmah zatvorim prozor na msn-u
Trenutno korisnika/ca: PSV, Wilshere10 i 3 gosta.