NK Zvijezda Gradačac

LjumanM95
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la LjumanM95 » 09 jan 2012, 19:55

Nedajte Halilovića za džabe ili za male pare. ;) To je za naše uslove jedan odličan igrač, i osim ako Zvijezda nema neku dostojnu zamjenu za njega ne trebate ga dati za male pare. I to što njegov menadžer radi je dobro, ipak mu tako malo i podiže cijenu.

Za ovog stručnjaka iz Srbije što ste doveli ne znam puno, 2. puta u životu čujem za njega, ali ne treba to da vas brine puno jer ćete ostati u ligi i sa njim i sa bilo kojim trenerom, a vrh tabele trenutno nije realno za očekivati. Treba polako spremati se za potragu za trenerom za slijedeću sezonu.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 09 jan 2012, 20:05

Evo Jović je izjavio u emisiji "Finale" na OBN-u na pitanje voditelja o mogućem dolasku Halilovića iz Zvijezde u Sarajevo da nema kontkta bilo kakvog u vezi prelaska u Sarajevo. Isto tako kaže da ne može to uraditi Zvijezdi i da samo u slučaju da Halilović raskine ugovor sa Zvijezdom tada bi uspostavio neki kontakt. Kaže da je bilo odredjenih kontakta Sarajeva sa Halilovićem ali prije dok je još bio on trener Zvijezde i da sada u ovom trenutku uopšte nema kontakta sa Halilovićem od strane bilo koga iz FK Sarajevo.
Dragon Town

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 09 jan 2012, 20:14

zmaj_Bosne je napisao/la:Evo Jović je izjavio u emisiji "Finale" na OBN-u na pitanje voditelja o mogućem dolasku Halilovića iz Zvijezde u Sarajevo da nema kontkta bilo kakvog u vezi prelaska u Sarajevo. Isto tako kaže da ne može to uraditi Zvijezdi i da samo u slučaju da Halilović raskine ugovor sa Zvijezdom tada bi uspostavio neki kontakt. Kaže da je bilo odredjenih kontakta Sarajeva sa Halilovićem ali prije dok je još bio on trener Zvijezde i da sada u ovom trenutku uopšte nema kontakta sa Halilovićem od strane bilo koga iz FK Sarajevo.
mutan je dabogda mu prisjelo sarajevo,iskreno me strah da ce otic u sarajevo i to dzabe.gledam nikolic ko fol na pragu sarajeva a trebao u zvijezdu.oduzeo nam je nevinost i ostavio :mrgreen:
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Fatko
Kontakt:

Post Postao/la Fatko » 09 jan 2012, 21:16

emir_dj je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:ove polusezone cemo garant biti najvece iznenadenje ali sad koje pozitivno ili negativno to cemo da vidimo....kad ih zvonko pocera :D
to si upravu... vise nimo zmajevi sad smo zvončići :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :| :|
Eh ovako nisam se dugo javljo jer sam bio puno razocaran i izgleda da sam pogrijesio u vezi jednog covjeka tog Jovica
ali nije to sad razlog da placem ovdje po forumu i da se predajem unaprijed i vi ne volite klub ako ne vjerujete u njega
izgleda da nitko od vas nebi vise ni doso da gleda Zvijezdu ako bi ispala alo ba sta je vama dajte malo vjere ljudi ;)

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 09 jan 2012, 21:24

Govorio vama jedan moj prijatelj :D neke stvari u vezi Jovica ali slabo ko mu je vjerovao ;)
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 09 jan 2012, 21:26

vidovitadjemila je napisao/la:Govorio vama jedan moj prijatelj :D neke stvari u vezi Jovica ali slabo ko mu je vjerovao ;)
pa sta smo trebali odma ga otjerat...bilo proslo naguzio nas al i sebe ce garantujem

Nova sezona nova nafaka

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 09 jan 2012, 21:29

astra1922 je napisao/la:
vidovitadjemila je napisao/la:Govorio vama jedan moj prijatelj :D neke stvari u vezi Jovica ali slabo ko mu je vjerovao ;)
pa sta smo trebali odma ga otjerat...bilo proslo naguzio nas al i sebe ce garantujem
Ma naguzice on i Sarajlije kao sto je i nas i vas ,samo sto ni oni to sada ne mogu vjerovati ali otom potom...
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 09 jan 2012, 21:59

Jović je zelio neke igrače dok je bio u Zvijezdi i ta njegova želja je bila traziti igrače za njegov budući klub a ne za Zvijezdu.Najnoviji slučaj Stanisa Nikolić iz Slobode.Zapravo,on je mnoge igrače već sebi i ranije ugovarao za Sarajevo jer je znao ovakav scenarij.Ne znam samo koga će iz Zvijezde još,dal Halila,mislim da je u dogovoru s menadzerom njegovim,ono ko fol daje odgovornost njemu,sve u cilju da nebi toliki šupak ispao prema nama.Lično mislim da je to ta igra,te da je već sve dogovoreno.Ono biće,ko menadzer prihvatio ponudu koja datira jos otprije,a Jović nevin,jer i sam reče da ponude je imao i prije njega od Sarajeva.Ovaj novi trener mislim da je sposoban da uoči s čim raspolažemo i posto je iz Srbije mislim da bi tri,četri pojačanja mogla odatle stići jer ne zna i nema vremena da ovdje traži.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 09 jan 2012, 22:03

zvjezdas je napisao/la:Jović je zelio neke igrače dok je bio u Zvijezdi i ta njegova želja je bila traziti igrače za njegov budući klub a ne za Zvijezdu.Najnoviji slučaj Stanisa Nikolić iz Slobode.Zapravo,on je mnoge igrače već sebi i ranije ugovarao za Sarajevo jer je znao ovakav scenarij.Ne znam samo koga će iz Zvijezde još,dal Halila,mislim da je u dogovoru s menadzerom njegovim,ono ko fol daje odgovornost njemu,sve u cilju da nebi toliki šupak ispao prema nama.Lično mislim da je to ta igra,te da je već sve dogovoreno.Ono biće,ko menadzer prihvatio ponudu koja datira jos otprije,a Jović nevin,jer i sam reče da ponude je imao i prije njega od Sarajeva.Ovaj novi trener mislim da je sposoban da uoči s čim raspolažemo i posto je iz Srbije mislim da bi tri,četri pojačanja mogla odatle stići jer ne zna i nema vremena da ovdje traži.
samo da ne vodi one iz metalca ljudi nisu gola dali po godine :mrgreen:

Nova sezona nova nafaka

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 09 jan 2012, 22:41

astra posto si najveći pesimista.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 09 jan 2012, 22:46

emir_dj je napisao/la:astra posto si najveći pesimista.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
jesam iskreno,klub nam ko pijaca ode ko hoce i kako hoce strah me ebiga

Nova sezona nova nafaka

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 09 jan 2012, 23:07

Jovic poseduje magiju,,,,,,,,,

Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la Gradacac » 09 jan 2012, 23:23

Treba sto prije zaboraviti Jovica (kretena, smrada, supka,...) i okrenuti se novom treneru I NASIM IGRACIMA I SVIM SILAMA SPRIJECITI HALILOV ODLAZAK I POKUSAJA ODVODENJA JOS NEKIH IGRACA! ! ! ! ! Jedva cekam da jovic dode sa Sarajevom da igramo sa njima...

Dr.No

Post Postao/la Dr.No » 09 jan 2012, 23:29

DEBA NEK IDE I HALIL AKO CE ON OGRAT ZA NAS A RAZMISLJAT O SARAJEVU STACE NAM

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 10 jan 2012, 10:13

- intezivno se pregovara sa Sarajevom u vezi Halilovića i nadam se da će dogovor završiti na obostrano zadovoljstvo pogotovo je dogovor interesantan jer bi Sarajevo sljedeće sezone moglo igrati u Europi pa bi i cijena Halilovića tada porasla, a tako se nekako i pokušava napraviti dil da Zvijezda dobije i postotak od sljedeće prodaje
- Jović kakav je takav ali je svojim menadžerisanjem u ovoj polusezoni Zvijezdi uštadio 100 000 KM za razliku od prošle polusezone
- novi trener ima pristup mladim igračima iz najjače exYu lige, tako da treba očekivati priliv srbijanskih mladih igrača u zimskom prelaznom roku

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 10 jan 2012, 10:33

seven je napisao/la:- intezivno se pregovara sa Sarajevom u vezi Halilovića i nadam se da će dogovor završiti na obostrano zadovoljstvo pogotovo je dogovor interesantan jer bi Sarajevo sljedeće sezone moglo igrati u Europi pa bi i cijena Halilovića tada porasla, a tako se nekako i pokušava napraviti dil da Zvijezda dobije i postotak od sljedeće prodaje
- Jović kakav je takav ali je svojim menadžerisanjem u ovoj polusezoni Zvijezdi uštadio 100 000 KM za razliku od prošle polusezone
- novi trener ima pristup mladim igračima iz najjače exYu lige, tako da treba očekivati priliv srbijanskih mladih igrača u zimskom prelaznom roku
Ako nasi pristanu na to da po prodaji Halilovica dobiju neki procenat od Sarajeva, stvarno su naivni.Pa taj klub ni sam ne zna kome i koliko duguje, tako da cisto sumnjam da ce nasi vidjeti i jednu jedinu marku od prodaje Halilovica.Kako su nam oteli trenera, tako ce nam oteti i nase pare.Mi te pare od sarajeva necemo nikada dobiti, to neka odmah bude svima jasno, to su price za malu djecu.Pa bolje da ga mi ako mozemo prodamo sada u inostranstvo za kakve takve pare, nego ga davati Sarajevu da ga oni prodaju i da poslije cekamo da nas oni isplate.
UPRAVA, NE MOJTE BITI NAIVNI I NE DAJTE HALILA !

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 10 jan 2012, 10:41

dobili smo prvo pojacanje a to je ostanak gavarica, dogovorio je novi ugovor nije lose,ocekuje se da ce za novim trenerom doci bar dva igraca iz srbije takoder i halilovic almir je blizu zvijezde tako da uprava marljivo radi na pronalasku novih igraca

Nova sezona nova nafaka

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 10 jan 2012, 10:46

astra1922 je napisao/la:dobili smo prvo pojacanje a to je ostanak gavarica, dogovorio je novi ugovor nije lose,ocekuje se da ce za novim trenerom doci bar dva igraca iz srbije takoder i halilovic almir je blizu zvijezde tako da uprava marljivo radi na pronalasku novih igraca
Dobra vijest, znas li na koliko je Gavara produzio ugovor,nije valjda samo do kraj sezone.Za sada su jedino otisli Labus i Milanovic(posudba). Sta je sa Matkom je li ide ili ostaje ???

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 10 jan 2012, 10:48

- Jovoć je imao veću plaću u Zvijezdi nego li je sad ima u sarajevu, ali unatoč tome odlučio se za Sarajevo
- ne pravi se dogovor sa sarajevom u vezi Halilovića već sa Irfanom
- Halilović objektivno gledajući ne može se prodati vani svojim igrama jer ne može proći probu već samo Irfanovim preporukama i aferimima,to treba iskoristiti
- Zvijezda neće ulaziti ni skim u sukob a pogotovo ne sa Sarajevom zbog Jovića, nego će pokušati situaciju okrenuti u svoju korist i izvući korist koliko je to moguće

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 10 jan 2012, 10:55

nemoj neko da bi pomislio da su gore napisane crtice moji stavovi, nego su to zaključci sa sastanka uprave upisani u zapisnik kojeg upravo čitam

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.