Pazi, Neville i Heitinga u sredini ??????
Pa je li lud on ?
Ne znam, nije uredu sad da se pljuje Moyes ali stvarno sam se s.ebo kad sam vidio ovu dvojicu u vezi. Zato Howard mora dati gol.
Fellaini žestoko fali.
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

Paa,nije bilo na Sahin račun-(on stvarno treba se pokupiti-hvala i doviđenja-jedino ako nebude strelac pobjedonosnih golova protivSpursa ,Citya,Chelsea..) ali na račun Hibbota -na streamingu(neki irski) su tad rekli nešto u fazonu "eehmm, and now is all the presure on Tony Hibbert-now he's only goalless player in the team""spielführer_21"
Vjerujem da je Liverpoolu bilo šala na račun napadača Evertona: "Prije će Howard dati gol nego Saha (npr.)..."
pa vidio si kako nedostaje već sad u tekmi protiv Boltona, on je ključni igrač odbrane, osjetiće se itekako, jedina je sreća u nesreći što više nećemo morati gledati Heitingu u veznom redu, jer će morati na štoperaNeToBoLa je napisao/la:Jagielka nažalost povrijeđen. Bojim se da će se ovo osjetiti i više nego što se očekuje.
http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/jag ... djen/71706" onclick="window.open(this.href);return false;
ja bi ako ikako može da u njihovom međusobnom okršaju oba ispadnuobi-punk-kenobi je napisao/la:A mali crveni iz komšiluka dobili druge crvene iz nešto daljeg komšilika. L'pool-MUFC
Maa koliko nevolim kopte toliko nevolim ,pa i više, ove mančize-paa onda to znači -Hajmo Liverpoodlians-ipak vi ste naša mala brača![]()
![]()
![]()
COYB
Kad se igraju opet ovaj FA Cup ? Ma možda će Moyes dotad iskopati nešto ili nekoga i osvježiti ekipu. Ne treba se predavati, jes' jadna ova polusezona iza nas ali Everton je u posljednje vrijeme bolje ostatak sezone igrao. Za nadati se da će i ove godine tako biti.zeljocity je napisao/la:Sa Fulhamom se moze igrati medzutim sudeci po formi ovdje zavrsavaju Evertonovi snovi o Evropi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.