FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
SM: l'Inter ha raggiunto l'accordo con il Manchester City! Ecco le cifre...
Secondo le ultime indiscrezioni riportate da Claudio Raimondi, giornalista di Sport Mediaset, nel corso di Premium Football Club, l'Inter avrebbe raggiunto l'accordo con il Manchester City per Carlos Tevez. L'Inter ha inviato questa sera la sua offerta al club inglese, che avrebbe accettato la proposta nerazzurra che si basa sul prestito gratuito con l'obbligo di riscatto fissato per circa 27 milioni di euro. Resta ancora da limare qualche dettaglio e poi la dirigenza nerazzurra incontrerà l'agente del calciatore per discutere l'ingaggio.
Secondo le ultime indiscrezioni riportate da Claudio Raimondi, giornalista di Sport Mediaset, nel corso di Premium Football Club, l'Inter avrebbe raggiunto l'accordo con il Manchester City per Carlos Tevez. L'Inter ha inviato questa sera la sua offerta al club inglese, che avrebbe accettato la proposta nerazzurra che si basa sul prestito gratuito con l'obbligo di riscatto fissato per circa 27 milioni di euro. Resta ancora da limare qualche dettaglio e poi la dirigenza nerazzurra incontrerà l'agente del calciatore per discutere l'ingaggio.
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
Sportmediaset: Inter and Man City reached an agreement for Tevez based on a loan agreement with an obligatory buy at the end of the season set at 27mln euro!
... čeka se samo potpis na ugovor Tevezovog agenta Kie Joorabchiana i Carlito je naš igrač
... čeka se samo potpis na ugovor Tevezovog agenta Kie Joorabchiana i Carlito je naš igrač

Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
ne bi se ja baš mnogo nadao da sam na vašem mjestu, pa do jučer su svi ovdje pljuvali po tevezu. ja zaista ne kontam ko plasira ove informacije kad city nije odbio ponudu milana, ne kažem da neće ali oficijelno nema još odgovora. a ako tevez želi milan njega city ne može prisiliti ni na što, jedino da ostane i zarađiva 200k funti sedmično a uživa i ne trenira a to realno, koliko god bili retardi u upravi citya se neće desiti. moja prognoza tevez je milanov igrač službeno do vikenda 

Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
ja kažem da je Interov do ujutrobaresi#6 je napisao/la:ne bi se ja baš mnogo nadao da sam na vašem mjestu, pa do jučer su svi ovdje pljuvali po tevezu. ja zaista ne kontam ko plasira ove informacije kad city nije odbio ponudu milana, ne kažem da neće ali oficijelno nema još odgovora. a ako tevez želi milan njega city ne može prisiliti ni na što, jedino da ostane i zarađiva 200k funti sedmično a uživa i ne trenira a to realno, koliko god bili retardi u upravi citya se neće desiti. moja prognoza tevez je milanov igrač službeno do vikenda

Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
smiješ se po avatar opkladiti? ja kažem da će biti milanov igrač ti kažeš da će u inter, nebitno sad sutra ili za vikend? jedno mjesec dana avatar po želji? ti izgubiš opkladu nosiš avatar koji ti ja kažem i obratno?silenT je napisao/la: ja kažem da je Interov do ujutro

Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Uzmi ga Galliani bgt, samo da ga moje oci ne gledaju, jbs igracke kvalitete kad ostalih nemas
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
možeebaresi#6 je napisao/la:smiješ se po avatar opkladiti? ja kažem da će biti milanov igrač ti kažeš da će u inter, nebitno sad sutra ili za vikend? jedno mjesec dana avatar po želji? ti izgubiš opkladu nosiš avatar koji ti ja kažem i obratno?silenT je napisao/la: ja kažem da je Interov do ujutro

jaooo samo da dođe Tevez radi ovih mojih "idola" koji ga neće u klubu.. ccc

FORZA TEVEZ
Pa ko bi zelio u timu za koji navija igraca od kojeg mozes ocekivati da ce poslije pola godine poceti kukati kako mu je dosadio zivot u evropi,dosadilo mu igranje fudbala,da ga uhvatila nostalgija da zivi u Argentini sa starim prijateljima i rodbinom,a onda nakon sto dobije slobodne papire ujutro ga vidjeti kako se smjesi dok drzi dres AC Milana na preskonferenciji gdje ga predstavljaju kao novog partnera Ibrahimovicu u napadu 

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
ne nadamo se mi skoro nijedan(osim silenTa),,ja ga licno ne zelim radije Lavezzi,Jovetic,Hamsik i tako to,,nesto mladje a iskusno u serie A,,,moze i Lucas 

"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
jbt pa takvog ste imali već i niste se bunili-adriano je isti nostalgičar, kasnio na pripreme stalno se opijao i kurave ganjao po brazilu(vjerovatno i u milanu) pa niste se tako bunili, jbg realno od teveza nemate boljeg u timu i lego bi on ko budali šamar, volio ga neko il ne volio igračina je
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
adriano je dosao dijete,,cim je pravio to sto pravi Tevez odmah noga,,Balotelli idem,,
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
samo kažem da neki adriana smatraju nekom legendom, a frajer izradio intera momački, kao nostalgija i depresija hoće u brazil, raskinete mu ugovor, on prvo u brazilu zaigra pa hop eto ga u romi tad najvećem interovom rivalu, od toga tevez nemože biti gori sve da se trudi 

Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
Debil ce u Milan jer on tamo zeli da ide. Samo nek u Inter ne dolazi.
Inter ima dogovor sa klubom,a Milan sa igracem. Logicno je sad da i Milan posalje istu ponudu ko i Inter i rjesena stvar. A tako ce i biti na kraju i Moratti i Branca ce ispast samo debili.
Inace navodno smo opasno zagrizli za Islu. Ne bi dosao sad vec na ljeto,al nasi bi da izvuku kakvu opciju od Udinesea da ne bude ko sa Alexisom. Isla je igracina,nadam se da ce se ovo ostvarit.
Inter ima dogovor sa klubom,a Milan sa igracem. Logicno je sad da i Milan posalje istu ponudu ko i Inter i rjesena stvar. A tako ce i biti na kraju i Moratti i Branca ce ispast samo debili.

Inace navodno smo opasno zagrizli za Islu. Ne bi dosao sad vec na ljeto,al nasi bi da izvuku kakvu opciju od Udinesea da ne bude ko sa Alexisom. Isla je igracina,nadam se da ce se ovo ostvarit.
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Lucio idiote umri !
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Lucio idiote umri !
važi ondasilenT je napisao/la:možeebaresi#6 je napisao/la:smiješ se po avatar opkladiti? ja kažem da će biti milanov igrač ti kažeš da će u inter, nebitno sad sutra ili za vikend? jedno mjesec dana avatar po želji? ti izgubiš opkladu nosiš avatar koji ti ja kažem i obratno?silenT je napisao/la: ja kažem da je Interov do ujutro
jaooo samo da dođe Tevez radi ovih mojih "idola" koji ga neće u klubu.. ccc![]()
![]()
FORZA TEVEZ

Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Sve su ovo psiholoske igrice prije Derbya
Ako uspijemo dovesti Teveza, a imamo velike sanse onda ce to biti odlicno, jest da ne moze igrati LP, ali bitna je Serie A je*o ove kupove..

Ako uspijemo dovesti Teveza, a imamo velike sanse onda ce to biti odlicno, jest da ne moze igrati LP, ali bitna je Serie A je*o ove kupove..
-
- Kontakt:
Ma nema problema za LP. Vraca se Forlan na listu i ima sasvim dovoljno napadaca.
P.S. Sjebasmo se mi haman s Destrom.
P.S. Sjebasmo se mi haman s Destrom.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
jbg ne mozemo ni imat 360 napadaca,,ne znam samo koga bi voljeli vise u napadu:pazzini-destro,milito-destro,forlan-destro,tevez-destro a dok je on bio bilo je i eto'o-destro,pandev-destro,,,imamo eto castaignosa,dell'agnella,longa pa ne igraju,tako ne bi ni on,,cujem mozda se vrati i Mariga,ipak je on samo posudjen valjda a dobro igra u sociedadu,,destro je nesto kao acquafresca dok je bio,,
- IlPrincipe
- Kontakt:
Branca i Joorabchian menadzer Teveza razgovarali i menadzer reko Tevez ne želi u Inter 

Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Lo sgarbo di Moratti: il negozio dell'Inter nel palazzo dove nacque il Milan
E' nato a Milano, a due passi dal Duomo, una 'casa' per gli interisti. Il nome è già esaustivo: "Solo Inter".
In attesa della sfida di gennaio a San Siro, la stracittadina milanese è però già comincaiata. "Il negozio del tifoso nerazzurro" è infatti situato in Via Berchet 1. Lo stesso luogo della prima sede del Milan nel 1899, ospitata dalla "Fiaschetteria Toscana": ristorante e 'birraria', come recitavano le insegne dell' epoca.
Lì i fondatori rossoneri progettarono le prime mosse del Diavolo. Poi, col passare degli anni, arrivarono i traslochi del club, oggi in via Turati. Mentre la "Fiaschetteria Toscana" chiuse i battenti.
Su Facebook è nato anche un gruppo di nostalgici tifosi rossoneri 'no allo store dell'Inter in Berchet 1'. Moratti sull'argomento ha detto : 'Non ne sapevo nulla'.

E' nato a Milano, a due passi dal Duomo, una 'casa' per gli interisti. Il nome è già esaustivo: "Solo Inter".
In attesa della sfida di gennaio a San Siro, la stracittadina milanese è però già comincaiata. "Il negozio del tifoso nerazzurro" è infatti situato in Via Berchet 1. Lo stesso luogo della prima sede del Milan nel 1899, ospitata dalla "Fiaschetteria Toscana": ristorante e 'birraria', come recitavano le insegne dell' epoca.
Lì i fondatori rossoneri progettarono le prime mosse del Diavolo. Poi, col passare degli anni, arrivarono i traslochi del club, oggi in via Turati. Mentre la "Fiaschetteria Toscana" chiuse i battenti.
Su Facebook è nato anche un gruppo di nostalgici tifosi rossoneri 'no allo store dell'Inter in Berchet 1'. Moratti sull'argomento ha detto : 'Non ne sapevo nulla'.

McDonald Mariga, veznjak rođen 1987. koji trenutno igra na posudbi u Real Sociedadu, dao je zanimljiv intervju za FcInterNews. Torakiki je pričao o svojoj novoj avanturi u Španjolskoj, o svojim sadašnjim i budućim ciljevima i o želji da ponovo odjene crnoplavi dres.
McDonald, kako ocjenjuješ svoje dosadašnje iskustvo u Primeri?
"Pozitivno. Španjolska je zemlja gdje se lako prilagoditi, i životno i profesionalno."
Opiši nam San Sebastian.
"Prekrasan grad, veoma miran. I klima i hrana su zaista fantastični."
Kakav ambijent si našao u Real Sociedadu?
"Obiteljski. Real je velika obitelj: i stručni stožer i suigrači su veoma vesele osobe, ali istodobno i jako mirne."
Koje su najveće razlike između Serie A i Primere?
"Talijanski nogomet je puno kompliciraniji, sa detaljnom taktičkom pripremom. U Španjolskoj pak, je sve puno jednostavnije, igra se sa manje pritisaka i nema karantene kada se nedjeljom igra kod kuće."
Jesi li ostavio prijatelje iz Intera u Milanu?
"Da, čujem se sa nekim suigračima: najviše sa Joel Obijem i Coutinhom..."
Tvoj cilj je vratiti se u Inter?
"Naravno: Inter je vrhunac. Došao sam u Real Sociedad kako bi igrao, kako bi poboljšao svoju igru i poziciju na terenu sa ciljem da se vratim u Milano i dobijem više prilike za igrati."
Želiš li poslati poruku nekome?
"Ako me Inter želi sljedeće sezone, spreman sam."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.