A sta kad te zove da izađete vanka a ti pokusavas nesto pricat sa njom a ona ti opet odgovara sa da, ne ili tako neke pizdarijeSheyi je napisao/la:cim odgovara sa DA NE ,odma znaj da te nece
Kad bolje razmislim i bolje da suti hahah
Moderator/ica: insider
A sta kad te zove da izađete vanka a ti pokusavas nesto pricat sa njom a ona ti opet odgovara sa da, ne ili tako neke pizdarijeSheyi je napisao/la:cim odgovara sa DA NE ,odma znaj da te nece
Sheyi je napisao/la:To je druga prica![]()
kako mi naumpade neki momak s curom sjedi ,ona gleda kroz prozor, a on igra snake na mobitelu
Pričaćemo nekad kada budem imao vremena, slučajno sam naletio na tebe, pošto imam u prijateljima onu plavušu što komentarišešBianconeri1988 je napisao/la:Koji si sad ti?![]()
Kakve veze ima i ja sam tako,pa da se ne hvalim,ureci cu sedon_burza je napisao/la:ako si pitao preko FB ili poruke onda je i dobro postupila
Nisi me mogaaa bolje opisatTritolone je napisao/la:Ja nisam taj koji ce poduzet prvi korakja cekam da meni priđu, mene pitaju da izađemo vanka i tako to
![]()
![]()
Taj FB koliko god bio glup opet pomaze, ali isto moze zajebat, zato triba pazit sta radis
eh onda ces se i nagledati pipipi (Tritolone je napisao/la:Ja nisam taj koji ce poduzet prvi korakja cekam da meni priđu, mene pitaju da izađemo vanka i tako to
![]()
![]()
Taj FB koliko god bio glup opet pomaze, ali isto moze zajebat, zato triba pazit sta radis
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.