BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers

Koliko vjerujete treneru Kovaču

1) Nikako, treba da ide
3
60%
2) Dobar je za ovaj klub
2
40%

Ukupno glasova: 5

Bernabéu
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la Bernabéu » 09 jan 2012, 21:59

Imam pitanje za navijače Dortmunda na ovoj temi...

Naime, zanima me da li je moguće da u sljedećoj sezoni u Dortmundu ostane Götze, te da sa Reusom čine pakleni tandem Bundeslige po imenu Götzeus? Mišljenja sam kako bi u potpunosti zasjenili tandem Robbery. 8-)
Por Qué? Yo no entiendo por qué.

Klare

Post Postao/la Klare » 09 jan 2012, 22:20

Da, tako će i biti, osim ako ovi iz njihove uprave ne ispadnu licemjeri kad na stol dođe ponuda od preko 30 mil. :mrgreen:
Ja se iskreno nadam da ćemo ih gledati zajedno..., a da bi zasjenili Robberya :? , e tu trebaju još dosta pure pojesti. :mrgreen:
Dobar će to tandem biti. 8-)

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 09 jan 2012, 22:21

Bernabéu je napisao/la:Imam pitanje za navijače Dortmunda na ovoj temi...

Naime, zanima me da li je moguće da u sljedećoj sezoni u Dortmundu ostane Götze, te da sa Reusom čine pakleni tandem Bundeslige po imenu Götzeus? Mišljenja sam kako bi u potpunosti zasjenili tandem Robbery. 8-)
Mozda je bolje da pitas na temi Bayern Munchen jer oni ce ti to obrazlozit bolje...ako hoces bas striktno nekog forumasa obrati se za misljenje Anton1983 -a , on kao ce ti u lipu objasnit koliko BvB ima noFca i sta ce se desiti sa Gotze-om ! 8-)

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 09 jan 2012, 22:37

Bernabéu je napisao/la:Imam pitanje za navijače Dortmunda na ovoj temi...

Gotzeus će igrati 100 % sljedeće sezone u BvB-u, a možda i još koju sezonu duže.
Za sljedeću sezonu su to potvrdili Watzke & Co.

A danas čitam da je Gotze spreman da produži postojeći ugovor koji traje još 2,5 sezone. Tako da to govori kako je pozitvna atmosfera u klubu i oko njega, te koje su ambicije kluba te da one potpuno odgovaraju Gotzeu ;).

NUR DER BVBslika
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 09 jan 2012, 23:45

Semir bvb je napisao/la:
HzBvB je napisao/la: Od Ribery nije bolji nijedan al od "staklenih nozica" su bolji....trenutno !!
Trenutno jesu najbolji Reus i Gotze. Ako kicker objavi ili sastavi listu najboljih igrača 1.dijela ove sezone (a znamo da je za Ullija kicker - Fachmagazin) onda nema puno rasprave. Ustvari nije kicker sastavio listu nego je samo objavio. Brojevi su crno na bijelo. Za svaku odigranu utakmicu igrač dobije ocjenu koju je zaslužio i kad se sve sabere i oduzme dobijemo prosječnu ocjenu... ovu su trenutno najbolji igrači za jesenji dio sezone:

http://www.kicker.de/news/fussball/bund ... aison.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Ribery na osmom mjestu, a Arjena nema zato što je izbivao zbog povreda.

A ako ćemo gledat za prošlu sezonu: Gotze je bio opet ispred Riberya i ostalih bayernovaca. Dok su ispred Reusa - (govorim samo za igrače iz Bayerna) bili jedino Ribery i Gomez.

http://www.kicker.de/news/fussball/bund ... aison.html" onclick="window.open(this.href);return false;

NUR DER BVBslika

Znas sta svabo kaze na ovo????
DAS IST LACHERLICH!!!
Stern des Südens

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 10 jan 2012, 00:19

proFCB je napisao/la:
Semir bvb je napisao/la:
HzBvB je napisao/la: Od Ribery nije bolji nijedan al od "staklenih nozica" su bolji....trenutno !!
Trenutno jesu najbolji Reus i Gotze. Ako kicker objavi ili sastavi listu najboljih igrača 1.dijela ove sezone (a znamo da je za Ullija kicker - Fachmagazin) onda nema puno rasprave. Ustvari nije kicker sastavio listu nego je samo objavio. Brojevi su crno na bijelo. Za svaku odigranu utakmicu igrač dobije ocjenu koju je zaslužio i kad se sve sabere i oduzme dobijemo prosječnu ocjenu... ovu su trenutno najbolji igrači za jesenji dio sezone:

Ribery na osmom mjestu, a Arjena nema zato što je izbivao zbog povreda.

A ako ćemo gledat za prošlu sezonu: Gotze je bio opet ispred Riberya i ostalih bayernovaca. Dok su ispred Reusa - (govorim samo za igrače iz Bayerna) bili jedino Ribery i Gomez.

NUR DER BVBslika

Znas sta svabo kaze na ovo????
DAS IST LACHERLICH!!!

oj kompleksa :lol: :lol:

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 10 jan 2012, 00:28

proFCB je napisao/la: Znas sta svabo kaze na ovo????
DAS IST LACHERLICH!!!
Nije tu ništa smiješno druže moj. Ako su tebi smiješne činjenice i podaci crno na bijelo onda je s tobom neki problem. Ti kao neko ko prati njemački klub bi trebao biti svjestan ovoga, jer ovo nisam sastavljao ja a Boga mi ni ti. Ovde se ne pitamo ni ti ni ja. Imaju ljudi koji se bave ovim podacima. I ovo su opšteprihvaćeni podaci koje koriste svi novinari za neke svoje emisije. Ovu su radili stručni ljudi i nije ovo rad nekog navijačkog fanatika koji je subjektivan. Ustvari ako ne znaš reputaciju kickera nemam ti ja šta objašnjavat. Sve ti lijepo piše, a ako ne vidiš i ne shvataš onda je to tvoj problem. Budi objektivan ;) .

@tyler durden

Nisu ovo kompleksi, nego nekima moraš dati i grafički prikaz,crtež i statističke podatke i opet im neće biti jasne neke stvari ;) . Svakakvih ljudi ima. Ne vjeruj svojim očima nego svojoj mašti - to je moto @proFcb-a ;)

Možda on nije shvatio da je ovo trenutna situacija a ne rang lista zadnjih 10 godina. :lol:

Evo da odemo malo dalje, pa evo ti podaci za ova 3-4 igrača tj. koju su ocjenu dobili za koju utakmicu i zašto su je dobili te ako te neka utakmica interesuje samo klikni i dobio su punu reportažu o tekmi i kako je igrač igrao. Dakle ne može slikovitije od ovoga pa da shvatiš:

Reus http://www.kicker.de/news/fussball/bund ... -reus.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Gotze http://www.kicker.de/news/fussball/bund ... oetze.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ribery http://www.kicker.de/news/fussball/bund ... ibery.html" onclick="window.open(this.href);return false;

P.S. @proFCB - ako nađeš neke druge podatke rado bih da ih pogledam, tako et kad budeš imao vremena okači ih ;).
Zadnja izmjena: Semir bvb, dana/u 10 jan 2012, 01:19, ukupno mijenjano 5 puta.
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 10 jan 2012, 00:39

Citam da se danas Subotic zalio na povredu - iritacija prepona. Valjda ga nesto iziritiralo medju nogama :mrgreen:
Valjda nije nista opasno, trebao bi biti spreman za nastavak...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 10 jan 2012, 00:45

kraljttbvb je napisao/la:Citam da se danas Subotic zalio na povredu - iritacija prepona. Valjda ga nesto iziritiralo medju nogama :mrgreen:
Valjda nije nista opasno, trebao bi biti spreman za nastavak...
Izgleda da nije ništa strašno. Sutra će raditi individualni trening tako da bi za 2-3 dana trebao početi ponovo trenirat s ekipom ;) .

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 10 jan 2012, 10:39

Semir bvb je napisao/la:
proFCB je napisao/la: Znas sta svabo kaze na ovo????
DAS IST LACHERLICH!!!
Nije tu ništa smiješno druže moj. Ako su tebi smiješne činjenice i podaci crno na bijelo onda je s tobom neki problem. Ti kao neko ko prati njemački klub bi trebao biti svjestan ovoga, jer ovo nisam sastavljao ja a Boga mi ni ti. Ovde se ne pitamo ni ti ni ja. Imaju ljudi koji se bave ovim podacima. I ovo su opšteprihvaćeni podaci koje koriste svi novinari za neke svoje emisije. Ovu su radili stručni ljudi i nije ovo rad nekog navijačkog fanatika koji je subjektivan. Ustvari ako ne znaš reputaciju kickera nemam ti ja šta objašnjavat. Sve ti lijepo piše, a ako ne vidiš i ne shvataš onda je to tvoj problem. Budi objektivan ;) .

@tyler durden

Nisu ovo kompleksi, nego nekima moraš dati i grafički prikaz,crtež i statističke podatke i opet im neće biti jasne neke stvari ;) . Svakakvih ljudi ima. Ne vjeruj svojim očima nego svojoj mašti - to je moto @proFcb-a ;)

Možda on nije shvatio da je ovo trenutna situacija a ne rang lista zadnjih 10 godina. :lol:

Evo da odemo malo dalje, pa evo ti podaci za ova 3-4 igrača tj. koju su ocjenu dobili za koju utakmicu i zašto su je dobili te ako te neka utakmica interesuje samo klikni i dobio su punu reportažu o tekmi i kako je igrač igrao. Dakle ne može slikovitije od ovoga pa da shvatiš:

Reus http://www.kicker.de/news/fussball/bund ... -reus.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Gotze http://www.kicker.de/news/fussball/bund ... oetze.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ribery http://www.kicker.de/news/fussball/bund ... ibery.html" onclick="window.open(this.href);return false;

P.S. @proFCB - ako nađeš neke druge podatke rado bih da ih pogledam, tako et kad budeš imao vremena okači ih ;).
Ajmo reci da je prilicno smijesno da je Neuer 25. na toj listi a da su ispred njega prilicni anonimusi i promasaji ove sezone. Npr svi mi znamo da je van Buyten prilicno nesiguran i ne toliko dobar stoper,ali je on na 12. mijestu.
Zar nije Bayern ekipa sa najmanje primljenih golova u polusezoni?
Znam dovoljno o kicker-u da mogu reci da nije nikakva sprdancija od magacina,ali jednostavno po meni su ove ocjene poprilicno smijesne. Ne govorim to iz razloga sto su Reus i Gotze ispred Robb i Ribb.
Ne vjeruj svojim očima nego svojoj mašti - to je moto @proFcb-a ;)
Nije stvar u tome, nije to moj moto,nisam dosada provjeravao ove ocjene,al de mi pojasni jos jednu stvar.
Na osnovu cega je Claudio Pizzaro najbolji napadac u ligi????
Stern des Südens

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 10 jan 2012, 11:26

proFCB je napisao/la:
Nije stvar u tome, nije to moj moto,nisam dosada provjeravao ove ocjene,al de mi pojasni jos jednu stvar.
Izvini al ovdje si mnogo tog rekao o pracenju bundeslige i samom poznavanju lige . Pitas se zasto je Pizza najbolji napadac . Pa covjek je najbolji napadac jer je zasluzio, zabio je 12 golova i ima 7 asistencija uz sve to je igrao fenomenalno, covjek je napdacina ipo . Imaj jos nesto na umu Pizza nema Gotzea Kagawu ili Roberya ili Schwajnia da mu asistiraju a zabio je opet 12 komada u jednom Werderu i uz to odigrao fenomenalno . Imaj na umu da je Pizza najbolji strani strijelac svih vremena lige, i da je sigurno jedan od njaboljih napadaca bundeslige ikad . Pizza ne mora dat gol kao Gomez da bi dobio dobru ocjenu, on moze proc i bez gola a dobit super ocjenu jer je bitan za ekipu zna odlozit zna predriblat odigrat dupli pas pa cak i asistirat .

Pitas se zasto nije Gomez prvi pa lako ti je to odg. Gomez nije prvi samo iz jednog razloga, jer je cisti gol igrac i nema ga nigdje na terenu i ako se desi utakmica da ne zabije gol onda je katastrofalno odigrao isti slucaj i sa Huntellarom ... To su napadaci koji zive od upsljavanja .

I nemoj srat sa Neurom bio je samo dobar ovu polusezonzu a ne svjetska klasa dakle samo dobar i sjeti se njegovih pacera, imao je vise pacera zadnje 2 god nego Weidenfeller . Ali to ne znaci da je losiji golman od wiedenfellera. Samo ti zelim rec da je sklon kiksevima i da nije dzaba na tom mjestu koje je zauzeo . Po meni je Adler daleko bolji golman od Neuera ali povreda ga poheba skroz i siguran sam da ce se Adler vratit i dokazat svoj kvalitet jer je momak sigurniji od Neura i pravi manje kikseva a uz to je takodje spektakularan na liniji sa fenomenalnim refleksima. Ali jbg jedan je imao srecu drugi peh da se povrijedi, ali sjeti se kako Low ni sekunde nije razmisljao dok je Adler bio zdrav uvijek je Adler bio br jedan u Elfu .

I ove ocjene iz Kickera su najtacnije i najpreciznije jer se mjeri sve tu koliko tacnih pasova koliko izgubljenih dobijenih duela koliko pretrcano koliko ovg onog i sve se to sabere oduzme i na kraju se dobije neka prosjecna ocjena. I Kicker ti je broj 1 sto se tice novina za njemacki fudbal, dok je Bild sigurno daleko ispod to treba svako na umu imat.
BvB Echte Liebe !!!

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 10 jan 2012, 11:59

Damir_BvB je napisao/la:
proFCB je napisao/la:
Izvini al ovdje si mnogo tog rekao o pracenju bundeslige i samom poznavanju lige . Pitas se zasto je Pizza najbolji napadac . Pa covjek je najbolji napadac jer je zasluzio, zabio je 12 golova i ima 7 asistencija uz sve to je igrao fenomenalno, covjek je napdacina ipo . Imaj jos nesto na umu Pizza nema Gotzea Kagawu ili Roberya ili Schwajnia da mu asistiraju a zabio je opet 12 komada u jednom Werderu i uz to odigrao fenomenalno . Imaj na umu da je Pizza najbolji strani strijelac svih vremena lige, i da je sigurno jedan od njaboljih napadaca bundeslige ikad . Pizza ne mora dat gol kao Gomez da bi dobio dobru ocjenu, on moze proc i bez gola a dobit super ocjenu jer je bitan za ekipu zna odlozit zna predriblat odigrat dupli pas pa cak i asistirat .

Pitas se zasto nije Gomez prvi pa lako ti je to odg. Gomez nije prvi samo iz jednog razloga, jer je cisti gol igrac i nema ga nigdje na terenu i ako se desi utakmica da ne zabije gol onda je katastrofalno odigrao isti slucaj i sa Huntellarom ... To su napadaci koji zive od upsljavanja .

I nemoj srat sa Neurom bio je samo dobar ovu polusezonzu a ne svjetska klasa dakle samo dobar i sjeti se njegovih pacera, imao je vise pacera zadnje 2 god nego Weidenfeller . Ali to ne znaci da je losiji golman od wiedenfellera. Samo ti zelim rec da je sklon kiksevima i da nije dzaba na tom mjestu koje je zauzeo . Po meni je Adler daleko bolji golman od Neuera ali povreda ga poheba skroz i siguran sam da ce se Adler vratit i dokazat svoj kvalitet jer je momak sigurniji od Neura i pravi manje kikseva a uz to je takodje spektakularan na liniji sa fenomenalnim refleksima. Ali jbg jedan je imao srecu drugi peh da se povrijedi, ali sjeti se kako Low ni sekunde nije razmisljao dok je Adler bio zdrav uvijek je Adler bio br jedan u Elfu .

I ove ocjene iz Kickera su najtacnije i najpreciznije jer se mjeri sve tu koliko tacnih pasova koliko izgubljenih dobijenih duela koliko pretrcano koliko ovg onog i sve se to sabere oduzme i na kraju se dobije neka prosjecna ocjena. I Kicker ti je broj 1 sto se tice novina za njemacki fudbal, dok je Bild sigurno daleko ispod to treba svako na umu imat.
Ma dobro ja eto ne poznajem i ne pratim bundesligu,al makar nisam toliki pacijent ko ti!!!

Vidim jos jedno poredjenje pravis, Neuer - Weidenfeller. Daj covjece ba popusti malo,kakvi paceri ko ih nije imao??? Je li ih Kahn imao? Je li ih Casillas imao,ko ih nije imao???
A tvoj drug Adler je svoje zavrsio!!!
Stern des Südens

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 10 jan 2012, 16:09

- Julian Koch bi trebao produžiti ugovor za još jednu godinu po povratku sa priprema u Dortmund, takođe i Kehl i Owomoyela će najvjerovatnije produžit svoju vjernost klubu.
- Da Silva i Zidan su zakopali ratne sjekire :) .
- Sutra igramo pripremnu utakmicu protiv Elchea.

Evo ovde možete pogledati slike gdje BvB igrači igraju golf.
http://www.reviersport.de/gallery/show- ... 79586.html" onclick="window.open(this.href);return false;

- Oglasio se i menadžer Marca Reusa zbog navoda nekih medija da je Reus u pregovorima s Bayernom tražio zagarantovano mjeto u prvoj postavi. Rekao je da su to čiste gluposti i da se Reus odmah odlučio za BvB i da s Bayernom nisu uopšte pregovarali oko nekih detalja.

"Eine solche Garantie war zu keiner Zeit Inhalt der Vertragsgespräche. So etwas hat es nie gegeben", sagte Reus' Berater Dirk Hebel dem Sport-Informations-Dienst (SID) am Montag.

NUR DER BVBslika

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 10 jan 2012, 19:14

Semir bvb je napisao/la:- Julian Koch bi trebao produžiti ugovor za još jednu godinu po povratku sa priprema u Dortmund, takođe i Kehl i Owomoyela će najvjerovatnije produžit svoju vjernost klubu.
- Da Silva i Zidan su zakopali ratne sjekire :) .
- Sutra igramo pripremnu utakmicu protiv Elchea.

Evo ovde možete pogledati slike gdje BvB igrači igraju golf.
http://www.reviersport.de/gallery/show- ... 79586.html" onclick="window.open(this.href);return false;

- Oglasio se i menadžer Marca Reusa zbog navoda nekih medija da je Reus u pregovorima s Bayernom tražio zagarantovano mjeto u prvoj postavi. Rekao je da su to čiste gluposti i da se Reus odmah odlučio za BvB i da s Bayernom nisu uopšte pregovarali oko nekih detalja.

"Eine solche Garantie war zu keiner Zeit Inhalt der Vertragsgespräche. So etwas hat es nie gegeben", sagte Reus' Berater Dirk Hebel dem Sport-Informations-Dienst (SID) am Montag.

NUR DER BVBslika
Apsulutna laž s kojom želi olakšati Reusu nakon stupidnih uvijeta koje je bio postavio.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 10 jan 2012, 19:54

Saurman je napisao/la:Apsulutna laž s kojom želi olakšati Reusu nakon stupidnih uvijeta koje je bio postavio.
Apsolutno, druze Asime, apsolutno. :lol: Dragonja, jasno je svima da ti je "hladni rat" omiljena disciplina, ali mani nas se malo ziv bio. ;)

Humminator - kompilacija njegove partije kontra Fortune u kupu!

[youtube][/youtube]

8-)
Der Mann für die entscheidenden Tore.

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 10 jan 2012, 20:44

Saurman je napisao/la: Apsulutna laž s kojom želi olakšati Reusu nakon stupidnih uvijeta koje je bio postavio.
Da je bilo govora o nečemu sličnom u pregovorima, mislim da bi se Ulli već davno oglasio povodom toga. Isto tako kad vas je Vidal izradio, pa je Ulli na sva usta počeo svašta pričat i nije čekao ni sekunde, jer je tad imao šta i za kazati. Sad nema šta reć niti prigovorit, nego zavuko se u rupu kao kakav miš ili kao @anton pa ga nema pa nema.... :lol: ;)

Vjerovao si i prije špekulacijama (Reus u Bayern) pa si ispao smiješan,ali opet ne učiš iz grešaka nego čvrsto vjeruješ špekulacijama i glasinama i ne pokušavaš da razmotriš ono što Reus i njegov menadžer govore nego ideš još dalje i govoriš da lažu :lol: :lol: :lol: , a to si zaključio na osnovu špekulacije koja je odmah demantovana ;) .

NUR DER BVBslika

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 10 jan 2012, 22:10

Klare je napisao/la:Da, tako će i biti, osim ako ovi iz njihove uprave ne ispadnu licemjeri kad na stol dođe ponuda od preko 30 mil. :mrgreen:

I ja sam se to pitao ali vjerujem da ce ipak ostati pri svojim stavovima...mozda jedino preko 60 mil. moze promijeniti njihovo misljenje :D
Semir bvb je napisao/la:- Julian Koch bi trebao produžiti ugovor za još jednu godinu po povratku sa priprema u Dortmund, takođe i Kehl i Owomoyela će najvjerovatnije produžit svoju vjernost klubu.

Ne kontam zasto se produzuje sa Owomoyelom...covjek je spreman 2 mjeseca u godini...a sad se i Koch oporavio,bolje da se njemu da neki minut na terenu...
Hare_BvB je napisao/la:Humminator - kompilacija njegove partije kontra Fortune u kupu!

Ovako dug video se sastavlja za kompletnu sezonu a ne za jedan mec :lol: Hummels zvijer...jos malo iskustva i bice uz rame najboljim stoperima svijeta.

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 10 jan 2012, 22:55

Weidenfeller i kuba su nesto lakse povrjedjeni prekinuli su obojica danas trening. Wajdi ima problema sa ledjima, dok je Kuba zadobio udarac u koljeno pa je morao pauzirat ... Inace Kuba se preporodio sve bolji i bolji je !
BvB Echte Liebe !!!

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 10 jan 2012, 23:06

Damir_BvB je napisao/la:Weidenfeller i kuba su nesto lakse povrjedjeni prekinuli su obojica danas trening. Wajdi ima problema sa ledjima, dok je Kuba zadobio udarac u koljeno pa je morao pauzirat ... Inace Kuba se preporodio sve bolji i bolji je !
Weidenfeller se malo povrijedio nakon sudara sa Barriosom. Izgleda da Lucas izgara na pripremama :D

A Kuba se preporodio, ali kad se Gotzeinho 100 % oporavi valja njemu opet na kluparu 8-)

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 11 jan 2012, 00:32

Evo još malo u vezi Reusa i njegovog tzv. zahtjeva za garancijom da igra u prvoj postavi:

Reus-Berater Dirk Hebel (Agentur Sportstotal): „Dummes Zeug. So eine Forderung hat es nie gegeben. Das lässt sich in der Praxis gar nicht durchführen. Fakt ist: Marco hat sich früh für Dortmund entschieden – deshalb sind wir mit Bayern nie in die Details gegangen.“

Prevod:
"Čista glupost. Takav zahtjev nije nikada postojao. To se u praksi uopšte ne može sprovoditi u djelo. Činjenica je: Marco se ranije odlučio za BvB - zbog toga nismo ni ulazili s Bayernom u detalje".

Ovo je Reus izjavio:
Ich weiß, was wirklich Sache ist. Das ist wichtig. Wir sehen uns auf dem Platz!“

Prevod:
"Ja znam o čemu se zapravo radi(šta je istina). To je važno. Vidimo se na terenu" ;)
http://www.bild.de/sport/fussball/marco ... .bild.html" onclick="window.open(this.href);return false;

- Opasan Reus. Nema puno riječi nego odmah prelazi na djela. Sviđa mi se to :D 8-)

NUR DER BVBslika

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.