U ovim trenutcima Redzepagic je alfa i omega u Sarajevu, tako da mozemo reci Redzepagic=Sarajevo.Ali eto ja opet mislim da bi pustanje Halilovica u Sarajevo bila strahovita pogreska, jer sam siguran da od eventualne prodaje Halilovica u inostranstvo bez obzira da li to bilo preko Sarajeva ili Redzepagica mi necemo dobiti niti marke.Bojim se da opet ne izvisimo.seven je napisao/la:- Jovoć je imao veću plaću u Zvijezdi nego li je sad ima u sarajevu, ali unatoč tome odlučio se za Sarajevo
- ne pravi se dogovor sa sarajevom u vezi Halilovića već sa Irfanom
- Halilović objektivno gledajući ne može se prodati vani svojim igrama jer ne može proći probu već samo Irfanovim preporukama i aferimima,to treba iskoristiti
- Zvijezda neće ulaziti ni skim u sukob a pogotovo ne sa Sarajevom zbog Jovića, nego će pokušati situaciju okrenuti u svoju korist i izvući korist koliko je to moguće
NK Zvijezda Gradačac
-
Bosanski zmaj
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
Sarajevo će Evropu vidjet al u ATLASU...., nema od te ljubavi ništa, prodat ga treba i uzet bilo šta i okrenut se svojim problemima.seven je napisao/la:- intezivno se pregovara sa Sarajevom u vezi Halilovića i nadam se da će dogovor završiti na obostrano zadovoljstvo pogotovo je dogovor interesantan jer bi Sarajevo sljedeće sezone moglo igrati u Europi pa bi i cijena Halilovića tada porasla, a tako se nekako i pokušava napraviti dil da Zvijezda dobije i postotak od sljedeće prodaje
- Jović kakav je takav ali je svojim menadžerisanjem u ovoj polusezoni Zvijezdi uštadio 100 000 KM za razliku od prošle polusezone
- novi trener ima pristup mladim igračima iz najjače exYu lige, tako da treba očekivati priliv srbijanskih mladih igrača u zimskom prelaznom roku
vrijeme će pokazati, nemam neki stav oko toga, pitanje je da li će se i dogovoriti itd.Bosanski zmaj je napisao/la:U ovim trenutcima Redzepagic je alfa i omega u Sarajevu, tako da mozemo reci Redzepagic=Sarajevo.Ali eto ja opet mislim da bi pustanje Halilovica u Sarajevo bila strahovita pogreska, jer sam siguran da od eventualne prodaje Halilovica u inostranstvo bez obzira da li to bilo preko Sarajeva ili Redzepagica mi necemo dobiti niti marke.Bojim se da opet ne izvisimo.seven je napisao/la:- Jovoć je imao veću plaću u Zvijezdi nego li je sad ima u sarajevu, ali unatoč tome odlučio se za Sarajevo
- ne pravi se dogovor sa sarajevom u vezi Halilovića već sa Irfanom
- Halilović objektivno gledajući ne može se prodati vani svojim igrama jer ne može proći probu već samo Irfanovim preporukama i aferimima,to treba iskoristiti
- Zvijezda neće ulaziti ni skim u sukob a pogotovo ne sa Sarajevom zbog Jovića, nego će pokušati situaciju okrenuti u svoju korist i izvući korist koliko je to moguće
bitno je da mi idemo dalje, dobili smo novog trenera , sklopićemo opet solidnu ekipu, ostaćemo među prvih 12
-
Bosanski zmaj
- Kontakt:
Ako ga mi mozemo prodati to bi bilo najbolje, ako ne netreba ga niti pod razno pustati u Sarajevo.Pa bolje da odigra kod nas jos ovu polusezonu pa neka ide kao slobodan igrac, nego ga vec nakon ove polusezone davati dzabe Sarajevu.To bi bila glupost.Nebi bilo nikakvih problema da mi njega pustimo u Sarajevu,ali posto vec unaprijed znam da ce nas Sarajevo izigrati u dogovoru i da u ovoj ligi svi mute i jedni druge zavrcu to bi bila prava glupost pustiti Halila sarajevu.
Usput cestitam 8000-ti post na Zvijezdinom forumu.
Usput cestitam 8000-ti post na Zvijezdinom forumu.
znali ko jeli sutra prozivka i u koliko sati?????????
prozivka je pomjerena dan kasninje zbog novog trenera.. znači u četvrtak u koliko sati nezzz
hvala drugemir_dj je napisao/la:prozivka je pomjerena dan kasninje zbog novog trenera.. znači u četvrtak u koliko sati nezzz
matko se ne vraca u zvijezdu blizu je sarajeva a gavara je potpisao do kraja polusezone uz mogucnost produzenja.trebo bi nam onaj husic iz karlovca umjesto masica i jos samo jednog napadaca i to bi to.zamislite da nam joge dode 
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
Bosanski zmaj
- Kontakt:
Je sili siguran 100% da je gavara produzio ugovor, ili si to samo cuo, posto sam na jednom portalu danas procitao da ga zeli dovesti Sarajevo.astra1922 je napisao/la:matko se ne vraca u zvijezdu blizu je sarajeva a gavara je potpisao do kraja polusezone uz mogucnost produzenja.trebo bi nam onaj husic iz karlovca umjesto masica i jos samo jednog napadaca i to bi to.zamislite da nam joge dode
Prozivka je u četvrtak u 12.sati.Mislim da niko gore nije pomenuo golmana sto nam je bio jedan od najvećih problema do sada.Malo glupo ali istinito zadnjih pet trenera su bili srpske nacionalnosti i to mora biti i sada i to je jedan od razloga sto je angažovan ovaj.Napomena,Jović je iz miješanog braka tako da je on veliki hrvat bio u Zrinjskom,ovdje je bio vise srbin a u Sarajevu ne znam sta će vise preferirat.Ovo je pravilo sto Zvijezda mora postovat.Ovaj trener iz G.Milanovca sa svojom ekipom nikakav rezultat nije ostvario, ko ga je angažovao i zasto bas njega to jos nije poznato.
Sigurno,zapamtite ovaj post.Na kraju prvenstva Široki će biti prvi,Željo drugi,Borac treći,Sarajevo četvrto,Zrinjski,Čelik i Olimpik su kandidati za petu poziciju.Jović neće ostvariti bolji plasman od ovog sto će mu biti u junu noga iz Sarajeva,to je njegov problem.Mi ćemo zavrsiti otprilike gdje smo i zavrsili na polusezoni.
Igrat će Jović Evropu al na "playstationu 3"zvjezdas je napisao/la:Sigurno,zapamtite ovaj post.Na kraju prvenstva Široki će biti prvi,Željo drugi,Borac treći,Sarajevo četvrto,Zrinjski,Čelik i Olimpik su kandidati za petu poziciju.Jović neće ostvariti bolji plasman od ovog sto će mu biti u junu noga iz Sarajeva,to je njegov problem.Mi ćemo zavrsiti otprilike gdje smo i zavrsili na polusezoni.
Neko dobro rece mi se usredotocili svi na ovo sto nas je snaslo, a sta je sa golmanom...Ja nemam vise zivaca gledati Smajica kako brani, jer svaki prelazak protivnicke ekipe i sut sa 30 ili 40 m znaci go. Treba Zivkovicu skrenuti paznju na to da smo "ostali" bez golmana, mada ga iskreno nismo ni imali otkako je Karic otisao. Treba nam ljudi napadac isto tako koliko nam treba i golman. Treba nam mnogo toga. Evo prvo, ali nerealno i nemoguce uraditi, treba dovesti psihologa da budemo kopletna ekipa.
jedva cekam prava nova imena u zvijezdi..
mislim da smo u velikom + zbog ostanaka gavrica...
mislim da smo u velikom + zbog ostanaka gavrica...
a ko će KUP uzeti? ma šala naravno, ma upravu si sve, sve se vrti u krug i godine u godinu, nigdje napretka...bitan je NACIONALNI KLJUČ, što je i dovelo do ovih silnih s.ranja.......zvjezdas je napisao/la:Sigurno,zapamtite ovaj post.Na kraju prvenstva Široki će biti prvi,Željo drugi,Borac treći,Sarajevo četvrto,Zrinjski,Čelik i Olimpik su kandidati za petu poziciju.Jović neće ostvariti bolji plasman od ovog sto će mu biti u junu noga iz Sarajeva,to je njegov problem.Mi ćemo zavrsiti otprilike gdje smo i zavrsili na polusezoni.
nesto sam nacuo da tosunovic ne ide u zadar i da se nama vraca neznam koliko je to tacno ali et vidicemo i da je halilovicev menandzer zaustavijo transver u sarajevo dok se ne dogovore sa zvijezdom valjda nije smece ko onaj jovic
a ovaj novi trener vjerovatno nie los kad je sa mladom selekcijom dosao do polufinala na euru sto jovic sigurno nebi mogao jer njega samo pare interesuju a ne igra ekipe i rezultati,valda ce igrati napadacki fudbal da nam ovu statistiku oko golova popravi...............
a ovaj novi trener vjerovatno nie los kad je sa mladom selekcijom dosao do polufinala na euru sto jovic sigurno nebi mogao jer njega samo pare interesuju a ne igra ekipe i rezultati,valda ce igrati napadacki fudbal da nam ovu statistiku oko golova popravi...............
Ne znam,taj Tosunović iako ga je Jović otjerao nesto specijalno nije pokazao u Čeliku.Mislim da nam treba provjeren,iskusan napadač ili neki mladi poput onog Djodjevića sto je dosao iz Partizana u Olimpik.Mislim da mali Huseinbasić iz Gradine ne zaostaje puno za tim Djordjevićem.
nama u svakom slucaju treba napadac ali ako ne ulovimo nikoga i tosunovic bi dobro doso a steta bi bilo za ovog malog husejnbasica da nam ga neko ukrade ispred nosa ali nurdo je pametan covjek dovest ce on nama kvalitetnih igraca......zvjezdas je napisao/la:Ne znam,taj Tosunović iako ga je Jović otjerao nesto specijalno nije pokazao u Čeliku.Mislim da nam treba provjeren,iskusan napadač ili neki mladi poput onog Djodjevića sto je dosao iz Partizana u Olimpik.Mislim da mali Huseinbasić iz Gradine ne zaostaje puno za tim Djordjevićem.
- diplomatija
- Kontakt:
jovo sistematski radi na unistavanju zvijezde, sta se desava, sad hoce i gavarica, mozda ce traziti i da sarajevo igra evropske utakmice u gradaccu, nedajte mu hah
j.bo vas Jovo,nas ne moze unistit niko,sto je uradio uradio je,a sada nek vas malo .ebe
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.