onaj mcgee nikako ne popusta gerrarda

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
sto ne uzese onog levata el zahraYNWA je napisao/la:Phill Jackson je napisao/la:Evo izgleda Nemeth ide u AEK na posudbu
The Liverpool striker has been linked with a switch to the Greek side after defender Sotirios Kyrgiakos sealed a �2million transfer the other way.
Nemeth's agent Tibor Pataky claimed talks have taken place between the two clubs and he has not ruled out a loan switch for the 20-year-old Hungarian.
Pataky told http://www.origo.hu: "This is not a finished business but it's a fact that there have been talks between the two clubs.
"Liverpool have extended Krisztian's contract until 2012 lately and this shows that they consider him as a good prospect for the future.
"At the moment anything can happen with him."
navodno su trazili el zhara ali ga benitez nije zelio pustiti na posudbu te je ponudio nemetha, mislim da bi bilo bolje da ode na posudbu, jer tesko ce dobiti priliku za igru, i bolje mu je igrati za AEK nego za rezerve
benitez ocekuje 6 golovafera je napisao/la:nadam se da ce veceras momci odigrati dobro i pobjediti.
gol je odlican i bas mi je drago da je napokon poceo leiva i zabijati **** li mu lucas majku celavu onu špansku. vrijeme je da pakuju kofere rafa i njegovi indijanci predvođeni lucasom leivom koji hajds sto nije imao pasa tacnog nego je napravio faul i jos zabio auto gol krece se grozno navlaci po dva igraca stalno na gerrarda na sredini ne zna sutnuti lopte... u glavnom odron od igraca ne bi mogao ovakav igrati ni u Shefieldu.bilalinho2 je napisao/la:milner 0 1 cccccccccccccccccccccja sugavog gola jebote
zato sto gerrard nije dao auto gol i napravio faul koji je tome prethodio. ali svejedno po meni postoji samo jedan krivac za sve ovo a to je Rafa. hajde sada vi sto ga branite objasnite mi zasto u svakoj utakmici primimo bar po jedan gol iz prekida i to kad odbrana ima dobar dan a inace bude bar 2 gola iz prekidasencho je napisao/la:Sta ste se Leive ufatili Gerrard 3 x kardinalno grijesi prije toga i kontre nam pravi..volim Stevena najvise ali momak izbjegava i ne zna uopste da koristi lijevu nogu!! Sve se stima na desnu! Za top igraca kakav je on to je nepojmljivo! A Lucas je posebna prica! Mada se sa 1 spicem nista ne moze!!!
za razliku od liverpoola villa ima vrhunskog trenera. eto sad su i sudije krive sto rafa ne zna postaviti taktiku i ne zna se vjerovatno vise sam ni kuci vratiti on meni izgleda kao covjek zreo za ludnice. ono je bio korner a i da nije kakve to veze ima kada mi nismo stvorili sansu.Gerrard je napisao/la:Kakva strategija doticnog ... za prvo poluvrijeme dobio je lekciju sa klupe Aston Ville ... pa da on ubaci dva napadaca od pocetka covjek ne bi rekao ni rijeci ali kuci igramo sa jednim spicem ...
Kad su Stoke pobjedili ..na toj utakmiciTorres_9 je napisao/la:Torresa mlate a odakle mu ona sljiva ???
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.