Juce je hokej prosao x/1 5.20 @ Kelner svjedok ako lazem hahahaEric Cartman je napisao/la:Đe si Lukko , nije ti to fudbal pa da prelaze ganjas, nikad neznas kad ce "čep" uletit
A igrao sam 2,prelaz kvote 22 je vise "zajebancija"

Sta bude bude
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Juce je hokej prosao x/1 5.20 @ Kelner svjedok ako lazem hahahaEric Cartman je napisao/la:Đe si Lukko , nije ti to fudbal pa da prelaze ganjas, nikad neznas kad ce "čep" uletit
Jel ovo Eric Cartman kojeg ja znam sa drugog forumaEric Cartman je napisao/la:Đe si Lukko , nije ti to fudbal pa da prelaze ganjas, nikad neznas kad ce "čep" uletit
Nemoguce, samo na ovom forumu koristim ovaj nickNexus je napisao/la:Jel ovo Eric Cartman kojeg ja znam sa drugog forumaEric Cartman je napisao/la:Đe si Lukko , nije ti to fudbal pa da prelaze ganjas, nikad neznas kad ce "čep" uletit
Ma nekako mi je velika kvota na Buducnost a dosta su kvalitetniji od Zvezde i jos hvataju final 4.dr.van nostrand je napisao/la:Sumnjam da ce CZ ubaciti 79 kosevaTritolone je napisao/la:Zasto je ovako velika kvota na Buducnost protiv Zvezde.
Zvezda je prelosa ove sezone dok se buducnost bori za ulazak u final 4.
Na x2 kvota je 2![]()
![]()
Jel se isplati to igrat?
Pobjeda SchalkeThe Maniacs '87 je napisao/la:izvinite posto sam novi na wwin igro sam na schalke 2 ali ono live kladjenje, jesam li sad igro na pobjedu ili da ce shalke dati prvi gol?
ok, HvalaEndi05 je napisao/la:Pobjeda SchalkeThe Maniacs '87 je napisao/la:izvinite posto sam novi na wwin igro sam na schalke 2 ali ono live kladjenje, jesam li sad igro na pobjedu ili da ce shalke dati prvi gol?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.