Olimpik Sarajevo

slogauskoplje
Kontakt:

Re: Olimpic Sarajevo

Post Postao/la slogauskoplje » 09 jan 2012, 18:57

BolanBolan je napisao/la:
LudLo 4 je napisao/la:Dajte link tog odbrojavanja ne mogu da nadjem :mrgreen:
Hah, nema više, bilo na naslovnoj na olimpic.ba, odnosno kada otvoriš vijest, nešto: Sarajevo event..., šta god da je bilo, izgleda da je propalo. :D
ide još odbrojavanje ;)

7 dana
Sloga Uskoplje

dado55
Kontakt:

Post Postao/la dado55 » 09 jan 2012, 19:06

Hah, nema više, bilo na naslovnoj na olimpic.ba, odnosno kada otvoriš vijest, nešto: Sarajevo event..., šta god da je bilo, izgleda da je propalo. :D[/quote]

ide još odbrojavanje ;)

7 dana[/quote]
odbrojavaju kad ce na pripreme

BolanBolan
Kontakt:

Post Postao/la BolanBolan » 09 jan 2012, 19:19

slogauskoplje je napisao/la:
BolanBolan je napisao/la:
LudLo 4 je napisao/la:Dajte link tog odbrojavanja ne mogu da nadjem :mrgreen:
Hah, nema više, bilo na naslovnoj na olimpic.ba, odnosno kada otvoriš vijest, nešto: Sarajevo event..., šta god da je bilo, izgleda da je propalo. :D
ide još odbrojavanje ;)

7 dana
Haha, nije bilo kada sam ja gledao. :)
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 09 jan 2012, 19:36

Devile kakav je ovaj Đorđević?

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 09 jan 2012, 19:54

harebianconero je napisao/la:Jel se pridruzio bivsi AS Barcelone ?
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 10 jan 2012, 02:47

braco je napisao/la:Devile kakav je ovaj Đorđević?
Koji. :lol:
Djordjevica malih milion na sve strane.Nadam se samo da nije Slavoljub. :mrgreen:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 10 jan 2012, 02:53

Devil je napisao/la:
Djordjevica malih milion na sve strane.Nadam se samo da nije Slavoljub. :mrgreen:
Miloš.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 10 jan 2012, 11:41

Devil je napisao/la:
slika

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 10 jan 2012, 14:31

Ovaj Djordjevic. :roll:
Prvo pitam se odakle je Skoric uzimao podatke,supertalentovan nije ni pod razno,cisti prosek,u prvi tim Partizana ne bi usao sigurno.Gledao sam ga par puta i ima dosta boljih od njega.
Drugo redovan u reprezentaciji nije,nema sanse da u napadu moze da se meri sa Markovicem,Ozegovicem,Mandicem i Georgijevicem u njegovoj generaciji.

Kvalitete ne mogu preterano da ti govorim,jer sam ga posmatrao svega 4-5 puta i to ne detaljno,brz je,fin na lopti,ali to je to nema snagu,nema duel igru,poprilicno je sebican bio dok sam ga gledao.

pluton
Kontakt:

Post Postao/la pluton » 10 jan 2012, 14:36

Devil je napisao/la:Ovaj Djordjevic. :roll:
Prvo pitam se odakle je Skoric uzimao podatke,supertalentovan nije ni pod razno,cisti prosek,u prvi tim Partizana ne bi usao sigurno.Gledao sam ga par puta i ima dosta boljih od njega.
Drugo redovan u reprezentaciji nije,nema sanse da u napadu moze da se meri sa Markovicem,Ozegovicem,Mandicem i Georgijevicem u njegovoj generaciji.

Kvalitete ne mogu preterano da ti govorim,jer sam ga posmatrao svega 4-5 puta i to ne detaljno,brz je,fin na lopti,ali to je to nema snagu,nema duel igru,poprilicno je sebican bio dok sam ga gledao.
nisi dobro upoznat ,nemoj se ljutiti ali tako je.momak je supertalentovan
Bosna <3

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 10 jan 2012, 14:39

pluton je napisao/la:

Sad mozemo mi nagadjati prvo sta znaci rec supertalentovan.Reci mi prvo definiciju supertalentovan . ;)
Da li je talentovaniji od Ninkovica ili Markovica ?
Koliko si ga puta gledao ?

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 10 jan 2012, 14:50

@Devil
Mladen Krstajic je bio rezerva u mladjim kategorijama Celika (uopste nije bio talentovan).., kontas sta hocu reci?
#samoRudar #zauvijek

pluton
Kontakt:

Post Postao/la pluton » 10 jan 2012, 14:51

Devil je napisao/la:
pluton je napisao/la:

Sad mozemo mi nagadjati prvo sta znaci rec supertalentovan.Reci mi prvo definiciju supertalentovan . ;)
Da li je talentovaniji od Ninkovica ili Markovica ?
Koliko si ga puta gledao ?
sta gledo, igro protiv momka
1vs 1(ja ga cuvo :D) lik je za nase baletane koji igraju ovdje klasa(kretanje motorika,njuh,pregled sve :)
Bosna <3

edo3majka
Kontakt:

Post Postao/la edo3majka » 10 jan 2012, 14:54

pluton je napisao/la: 1vs 1(ja ga cuvo :D) lik je za nase baletane koji igraju ovdje klasa(kretanje motorika,njuh,pregled sve :)
Ili si ti samo los :D
Penny Hardawaay & Tracy McGrady 2 no°1

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 10 jan 2012, 15:00

Kapiram ja sve to moj @Imperatore ali vidi jednu stvar.Partizanova skola vazi za jednu od jacih u Evropi po pitanju izbacivanja igraca u prvi tim.Rezultatski ona je ispod Zvezdine ali izbaci mnogo vise igraca Markovic,Ninkovic,Jovetic,Ljajic...
Zar mislis da bi Rasovic koji je po dosta evropskih fudbalskih radnika jedan od najboljih trenera u radu sa mladjim kategorijama dozvolio da mu ode jedan supertalentovani klinac,i to ni manje ni vise nego u Olimpic. Ma daj. :roll:
Mislim gledao sam momka daleko da je to od supertalentovanog. ;)

@Pluton,igranje protiv nekoga i gledanje sa tribina nije isto.Ja sam igrao zajedno sa Kolarovom u ekipi,protiv njega,igrao sam protiv Babovica,Veselinovica,i uopste se ne primeti u tolikoj meri njihov kvalitet kada si oci u oci sa njima,a vidimo da su oni k'o nesta i napravili u karijeri,za razliku od toga kada ih gledas sa tribina,jer imas veci opseg pogleda,vidis koliko on znaci za ekipu,kolika je radilica,vidis drzanje lopte sto se tesko vidi dole na terenu...
Tvoje igranje jedno igranje protiv nekoga apsolutno nije dovoljno da kazes da je supertalentovan,tipican primer toga je Memedovic svi koji su igrali protiv njega kazu da je strasan,a ovi sa tribina kazu da je prosek,na kraju zavrsi kao prosek. ;)

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 10 jan 2012, 17:51

Da je supertalentovan,završio bi u Fiorentini kao što su Ljajić,Jovetić,Nastasić ili bi ga kao Markovića pola Evrope tražilo,al vidit ćemo kakav je za naše lige.

ne7en
Kontakt:

Post Postao/la ne7en » 10 jan 2012, 19:34

Sead Bučan sutra potpisuje za Olimpic
Nova akvizicija na Otoci
slika

Nakon što je dobio slobodne papire iz Borca, Sead Bučan će karijeru nastaviti u Olimpicu, koji polako završava igračku križaljku za proljetni dio Premijer lige. U klubu sa Otoke još razmišljaju da dovedu jednog igrača, najvjerovatnije lijevog bočnog, čime će zaključiti listu pojačanja.

Bučan bi ugovor sa Vukovima trebao potpisati već sutra najvjerovatnije na dvije godine, a već u četvrtak će se pojaviti na prozivci. Podsjetimo, prozivka najmlađeg sarajevskog premijerligaša zakazana je za četvrtak u 12 sati na Otoci.

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 10 jan 2012, 20:08

harebianconero je napisao/la:

ne7en
Kontakt:

Post Postao/la ne7en » 10 jan 2012, 20:55

... da se do tog neodbrojava???

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 10 jan 2012, 21:06

Haha moze biti :)

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.