Kapiram ja sve to moj @Imperatore ali vidi jednu stvar.Partizanova skola vazi za jednu od jacih u Evropi po pitanju izbacivanja igraca u prvi tim.Rezultatski ona je ispod Zvezdine ali izbaci mnogo vise igraca Markovic,Ninkovic,Jovetic,Ljajic...
Zar mislis da bi Rasovic koji je po dosta evropskih fudbalskih radnika jedan od najboljih trenera u radu sa mladjim kategorijama dozvolio da mu ode jedan supertalentovani klinac,i to ni manje ni vise nego u Olimpic. Ma daj.
Mislim gledao sam momka daleko da je to od supertalentovanog.
@Pluton,igranje protiv nekoga i gledanje sa tribina nije isto.Ja sam igrao zajedno sa Kolarovom u ekipi,protiv njega,igrao sam protiv Babovica,Veselinovica,i uopste se ne primeti u tolikoj meri njihov kvalitet kada si oci u oci sa njima,a vidimo da su oni k'o nesta i napravili u karijeri,za razliku od toga kada ih gledas sa tribina,jer imas veci opseg pogleda,vidis koliko on znaci za ekipu,kolika je radilica,vidis drzanje lopte sto se tesko vidi dole na terenu...
Tvoje igranje jedno igranje protiv nekoga apsolutno nije dovoljno da kazes da je supertalentovan,tipican primer toga je Memedovic svi koji su igrali protiv njega kazu da je strasan,a ovi sa tribina kazu da je prosek,na kraju zavrsi kao prosek.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))