Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

Torres_9
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Torres_9 » 24 avg 2009, 21:59

Admir_Sa je napisao/la:Jedini smo mi tim koji se 6 godina zaredom nakon 3-4 kola oprosti od titule ;)

Definitivno najgluplji navijacu u Engleskoj su Liverpulovi. Trpiti ovog majmuna stvarno ne moze svako :evil: :evil: :evil:
Jesi normalan ti ocigledno da nepratis liverpool

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 24 avg 2009, 21:59

boze sacuvaj, **** ti vise prekide, pa dali ce ikad nauciti lekciju, koliko smo samo golova primili iz prekida, leiva hehe, smejem se a place mi se
gerrard, jel on uopste dodao i jednu loptu nasim igracima, odavno ovako slabo nije odigrao, kuyt-nemam komentar, ovo je katastrofa, ovako vise ne moze, pa sta oni misle, da je dovoljno samo uci na teren i da se pise pobjeda, ovako vise ne moze, nesto se mora mijenjati, ako se ovako nastavi sledece godine mi necemo ni vidjeti ligu prvaka
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 24 avg 2009, 22:00

OTNYS_YNWA je napisao/la:J**** Lucasu i sudiji pokopane ..

Igraci koji su lose odigrali prvo poluvrijeme su :

Reina , Skrtel , Carragher , Glen , Insua , Lucas , Gerrard , Kuyt , Benayoun i Torres

Igrac koji je solidno odigrao prvo poluvrijeme je Mascherano . Jedini igrac koji se trudio

U svakom slucaju volio bi da se izgubi ova utakmica ako bi to natjeralo Beniteza i upravu da kupe igraca koji ce zamijeniti Xabija (VDV) :evil:
...
...
...
...
...
...

Benayoun utakmicu odlicno odigra samo kada udje sa klupe i ne znam zasto je dobio sansu pored Babela i Riere ...
:|

..
Igrati sa dva spica !!!!!!
jarane židov igra jer su se riera i babel nekad u proslosti povrijedili u dresu reprezentacije, kod spanca mozes raditi sve samo se ne smijes povrijediti kad igras za repku jer odma ti je karijera u liverpoolu gotova. iskreno nije mi zao zbog poraza i nek propadne sezona ako treba samo nek ode ono **** špansko i nek vodi svoje polovnjake kuci sa sobom nek mu jebu zhenu šapnsku **** im sve špansko. kako mislite da ce mozda nekad vlasnici otici kad onog slona rafu ne moze niko otjerati a jos od svoje prve sezone u klubu vise nista nije napravio. koliko god da su vlasnici krivi oni nisu selektirali tim i pravili taktike. sad cemo se jos lagati i da je villa extra jaka kao sto smo govorili za tot'ham i da je sudija kriv jest al u qrcu
You are someone else I am still right here

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 24 avg 2009, 22:02

suze mi na oci,odavno mi ovako tesko nije bilo,ne znam kako cu izdeverati ovu noc,ocajna igra,ocajna,ocajna,odvratan fudbal,izgledamo katastrofalno,ne znam kako cu pregledati drugo poluvrijeme,ovako jadna igra,na vrh mi je vise glave i lucasa i svih retarda,ali da Bogdo samo oni igraju lose,veceras se ne zna ko je gori,jedino mi glen dobro izgleda,prekatastrofalno za tim kakav je LFC :!: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: i opet kazem,zeludac mi se prevrce kod svako prekida za villu,strepim kad izvode kornere i slobodnjake i kad ubacuju loptu
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 24 avg 2009, 22:03

Torres_9 je napisao/la:
Admir_Sa je napisao/la:Jedini smo mi tim koji se 6 godina zaredom nakon 3-4 kola oprosti od titule ;)

Definitivno najgluplji navijacu u Engleskoj su Liverpulovi. Trpiti ovog majmuna stvarno ne moze svako :evil: :evil: :evil:
covjek je u pravu. trener moron teski pa piacenza ima boljeg trenera majke mi a navijacima na anfieldu idol.... njima da nikica dovedes oni bi ga digli u zvijezde vazno je samo da se buni i prica protiv amera i manchestera nema veze sto je nesposoban

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 24 avg 2009, 22:04

Torres_9 je napisao/la:

Od 1998 aktivno pratim i navijam za Liverpool ;)

Debil ne moze da skonta da se Engleska liga osvaja napadackim fudbalom, znaci od prve minute krenuti u napade (bilo kuci, bilo u gostima) i filovati sve ove "slabije" timove. Nema nikakvih taktika, nema mjenjanja po 4-5 igraca svaku tekmu i slicno. Kad to shvati mozda i titulu osvoji. Ja se ne nadam tituli dok nas on vodi, jer taj kreten spanski za to nije sposoban
nema potpisa

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 24 avg 2009, 22:04

Torresa mlate a odakle mu ona sljiva ???
Ta sljiva je od proslog meca sa Stokeom .... Imao jedan udarac u glavu , pukla mu arkada i zadobio ovu sljivetinu...

Ako Lucas ne izadje na poluvremenu necu gledati utakmicu ;)

....
....

Svi krive Amerikance za nedavanje novca za transfere , ali ja o5 mislim kako je Benitez tu glavni jer njemu NE trebaju igraci .. Dovede kakvog polovnjaka i konta napraviti nesto u EPL i L.P ...
Koliko god da hvalite Insuu Fabio je nezamjenjljiv ... Sa druge strane iznenadio me Kuyt , nije imao kako treba prodora ni centarsuta i mislim kako je dosao trenutak da se posalje punuda za Lennona :D
U svakom slucaju VDV - Lenon ili bilo koji igrac moraju doci i pojacati sredinu ... Ovo stvarno nema smisla ! Bruka za jednog od dva najtrofejnija kluba u engleskoj :arrow: :arrow: :arrow: pocelo drugo poluvrijeme ^^ GL ^^

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 24 avg 2009, 22:06

pa gdje si ti admire, dugo te nije bilo :mrgreen:
Sarajevo i Liverpool

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 24 avg 2009, 22:07

iskreno jeste da mi je dugo dugo bio idol i najdrazi igrac ali vec polako pocinjem misliti da carra vec krajem ove sezone treba polako da se seli na klubu jer agger i skrtel su bolji igraci... carra je u zadnje dvije sezone pa evo i ove precesto znao biti kriv za golove a posebno jos nesto sto sam primijetio je da on uvijek ima katastrofalan start sezone. sad odo gledat ovo mucenje. johnson jedini moze po meni dobiti prolaznu ocjenu.

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 24 avg 2009, 22:07

fera je napisao/la: covjek je u pravu. trener moron teski pa piacenza ima boljeg trenera majke mi a navijacima na anfieldu idol.... njima da nikica dovedes oni bi ga digli u zvijezde vazno je samo da se buni i prica protiv amera i manchestera nema veze sto je nesposoban
Jao majke mi, kao da sam ja pisao ovaj post. :mrgreen:
Ne kontam zasto neki sudiju krive. :? A Benitez jedva docekao da se istrese na njega. :mrgreen:
Idem pratiti drugo poluvrijeme. Bice ovdje svasta.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 24 avg 2009, 22:14

Vidim da niko nije napisao, evo ja cu:

0-2

Davies
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

sencho
Kontakt:

Post Postao/la sencho » 24 avg 2009, 22:17

Opet se Gerrard namjesta na desnu i izblokirano naravno ;)

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 24 avg 2009, 22:21

Bice borbe za petu poziciju .. E crni Rafa sta radis .. :(
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

sencho
Kontakt:

Post Postao/la sencho » 24 avg 2009, 22:23

Gerrard je napisao/la:
sencho je napisao/la:Opet se Gerrard namjesta na desnu i izblokirano naravno ;)
Samo ti gledaj sta Gerrard radi kako ti ne dosadi i ukucaj na youtube i pogledaj golove Stevena ljevom nogom ...

Ne mogu da vjerujem da covkeu gubi 2-0 i ne ubacuje durgog napadaca :!:
Ma ja sada da mogu bi ga izbo za ovo...cuj 60 min. a nema izmjene!! hahahaha!!! Rafa je jedan zadrti idiot!!
Molim vas obratite paznju...sve ekipe igraju sa bekovima na liniji nakon kornera sem nas...zato smo i primili 2 gol..a Nick Shorey odbranio na liniji udraca Kuyta glavom!!

jasko_liverpool
Kontakt:

Post Postao/la jasko_liverpool » 24 avg 2009, 22:26

hvala bogu licas izasao

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 24 avg 2009, 22:28

Liverpool baš kao i Bayern, strašno loš start u prvenstvu, u nas je najgori svih vremena a ne znam za Redese. Tužno.

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 24 avg 2009, 22:32

Rz88 je napisao/la:Liverpool baš kao i Bayern, strašno loš start u prvenstvu, u nas je najgori svih vremena a ne znam za Redese. Tužno.
velika je razlika u tome sto bayern nije izgubio bitku za titulu a liverpool jest

1:2 torres
Zadnja izmjena: YNWA, dana/u 24 avg 2009, 22:33, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo i Liverpool

jasko_liverpool
Kontakt:

Post Postao/la jasko_liverpool » 24 avg 2009, 22:32

hvala bogu,fernando torres

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 24 avg 2009, 22:34

kada vidim sastav liverpula ne vidim po cemu bi oni bili veliki favorit protiv astonaca osim dva tri vrhunska igraca ostalo je prosjek koji mozemo vidjeti u svakome engleskome klubu. po meni ce oni gledati u ledja čelzi junajtedu i sitiju a sa arsenalom ce se boriti za cetvrtu poziciju

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 24 avg 2009, 22:35

1:3 young iz penala, glup start gerrarda
Sarajevo i Liverpool

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.