Samo da ti pehiram,2 cu igratinapadacfix je napisao/la: Hereford-Bristol R. 1 2.3

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Samo da ti pehiram,2 cu igratinapadacfix je napisao/la: Hereford-Bristol R. 1 2.3
Ista situacija.Nexus je napisao/la:Ljudi, ja nisam wwin pa da dijelim bonuse. U roku od dva sata petero me pitalo daj, 0,20, daj 0,3 daj 0,5.
Haloo, baa, zovite banku nek vam da.
Htio sam pomoci jednom, ali kada sam vidio da je to ovdje praksa moljakati, onda nema nikome.
I onda poslije ja bezobrazan
gdje to?harry_90 je napisao/la:Na pdf top igraci pogodjen prelaz M'gladbach - Darmstadt 2/1
Svidja mi se ovaj tvoj drugi tiket,ispratit cu ga i dodat cu medvescaka 1xaxwl je napisao/la:Jesenice - Znojmo(5,5) 19:15 Manje
Medveščak - Alba Volan(5,5 19:15 Manje
Hannover - Eisbaren . 19:30 2
Plzen - Budejovice . 17:30 1
Odds: 14,28
Sheffield Utd. - Yeovil 1 1,40
Caen - Marseille(Prolaz) 2 1,55
Lazio - Verona 10.1. 1 1,45
Malaga - Real M. (2:3) 2 1,40
Odds: 4,41
Sretno !
Ima na ovom forumu jos jedan kladionicarski pdf,samo ga ti ne vidis,jer su tu ubaceni stari forumasi koji su pisali na ovoj temi..Eric Cartman je napisao/la:gdje to?harry_90 je napisao/la:Na pdf top igraci pogodjen prelaz M'gladbach - Darmstadt 2/1
Ne moras to ovdje govoriti,moj harryharry_90 je napisao/la: Ima na ovom forumu jos jedan kladionicarski pdf,samo ga ti ne vidis,jer su tu ubaceni stari forumasi koji su pisali na ovoj temi..
Nisi zar ti tamo ubaceen, pa duze sam od tebe na forumuEmir ZENICA je napisao/la:To je planirano samo za odredjene forumase,a da niko ne zna toEvo harry rece haha i to davno napravljeno
![]()
VolimLiverpool ti moze,javi se adminu![]()
![]()
![]()
![]()
Nisi duze od mene,odma da ti kazemEric Cartman je napisao/la: Nisi zar ti tamo ubaceen, pa duze sam od tebe na forumu
Mozda nisam ,al u slucaju da imas drugi profilEmir ZENICA je napisao/la:Nisi duze od mene,odma da ti kazemEric Cartman je napisao/la: Nisi zar ti tamo ubaceen, pa duze sam od tebe na forumu![]()
@ mandrax
eh da je
To je toEric Cartman je napisao/la: Mozda nisam ,al u slucaju da imas drugi profil
Emir ZENICA je napisao/la:Samo da ti pehiram,2 cu igratinapadacfix je napisao/la: Hereford-Bristol R. 1 2.3
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.