FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

astra1922
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la astra1922 » 10 jan 2012, 17:38

ode i vule kazahstan beton
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 10 jan 2012, 17:39

cikac je napisao/la: Da se vratimo...

Ono o čemu sam ja govorio, a što ti nisi shvatio iz mojih postova, je da ga na poziciju direktora nije postavila struka, koja zna šta je potrebno i koji je to opis njegovog posla, već navijači, koji kao ja, a pogotovo ti o tome uglavnom nagađamo.
Znam ja dobro sta ti govoris. Samo si ti taj koji ne shvata i koji se bavi nagađanjima sto je ocito iz tvog zadnjeg posta. Ti si taj koji ne zna kako je doslo do imovanja pomenutog, ko je izabrao pomenutog (a to za tvoju info, i da ne nagađas vise, nisu navijaci), ne znas sta tacno taj covjek radi, kao sto ne znas sta su radili njegovi prethodnici i koja je njih 'struka' birala? I sta je uopste struka u danasnjem fudbalu? Ko je taj ko bi trebao birati direktora? Agim Nikolic? Fuad Muzurovic? Mirsad Alihodzic? Mirso Fazlagic? Struka?!

Za tvoju info. predsjednik Sarajeva nije nista manje sposoban poslovan covjek od Zuje kojeg hvalis, kao sto Irfan R. nije nista manje sportski radnik nego sto je to Amar bio kad se prvi put prihvatio posla u zeljeznicaru, Becirovic nista manje sposoban od Koldže itd.... i ako osu oni imali kosenzus oko dine, ko si ti da trazis mahane? Skontaj malo ;)

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 10 jan 2012, 17:49

Skoro me iskreno razocaro.Covjek u kojeg sam se kleo...****.Ni prvi ni posljednji.

Mi i bez Skore imamo solidan napad, koji nije bio problem.
Trebamo sad da uradimo sve da zadrzimo Torlaka i Dupovca a prodamo Comora i Kojasevica.Od tih para bi mogli dovest oba beka,krilnog igraca i kreativca i da ostane para za 80% plata do kraja.Igrace dovesti do kraja mjeseca pa da u kompletan februar udjemo sa igrackim kadrom koji bi igrao polusezonu.
Moramo sad zbit redove.Znate i sami da pored 5-6 ljudi niko nista ne radi u klubu a sto je jos gore postoji ih jos milion koji podmecu nogu na svakom koraku.Svjedoci ste prjetecih prouka preko smsa i laznih pisama u ime navijaca...
Moramo izdrzat sad, za bolje sutra.

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 10 jan 2012, 18:06

Uuu sto se ovdje pisalo sve i svasta fakat moram spomenut acu moderatora koji kaze i neku pametnu :D de ba svi ovdje nesto pametujete nesto se pravdate kolko vi imate godina,ko je kolko pratio Sarajeva a kad odem na utakmicu protiv tipa travnika,zvijezde jedva nas 1000 bude i to 90% na sjeveru,al kad treba na forumu,kafi pricat,pametovat ma nema svi su Murinjo,Ferguson :lol: sta hocu da kazem, previse mahala utice na rad uprave kluba i to se vidi,prevelik se pravi pritisak na igrace,trenera a zapravo nemamo pokrica za to ,tacno je da Sarajevo u odnosu na 99%klubova iz ove lige u bivsoj yugi je gigant po svemu al mi moramo kao i sto ja to polako shvacam da su ta vremena prosla jer hocemo li se mi i dalje busat u prsa da smo giganti a nemozemo dovest igraca za par hiljada,jel to gigant :| prema tome treba pustit ljude na miru (trenera,igrace,ovu upravu) nek rade kolko mogu i kako mogu a na nama je da svoj klub podrzimo i zato po 100 puta ponavljama kako je milina biti na sjeveru i kad izgubimo ljudi traze aplauz za igrace a s druge strane ono sto cujem na istoku i zapadu nebi protivniku pozelio :roll: i jos jedna stvar svi bi mi htjeli da nam je klub sampion al ljudi para nema i to sto ima je malo za ono sto bi svi mi htjeli,neko je vec rekao nazalost u klubu su uvijek bili ljudi koji su vise gledali svoj djep nego klub i zato su sto se tice sponzora klubu zatvorena mnoga vrata i to vam mora biti jasno

I druga stvar da nebi pisao na njihovoj temi vidim ima ih puno na ovoj, komsinice vama nek jedna stvar bude jasna, vama dok bude Amar i dok bude para od Džeke vi ce te biti finansijski stabilni al kad vam on ode vjeruj te bice vam opet razni Hotici i po 10 eura za hranu ako se sjecate a to nije tako davno bilo tako da vasi neki "savjeti" samo pokazuju koji vi imate kompleks jer mi kad prozivljamo najvecu krizu u klubu opet smo tu u vrhu i evropu izborimo a vi ste da vas poodsjetim bili jednom i 11 :lol:
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

cikac
Kontakt:

Post Postao/la cikac » 10 jan 2012, 18:14

UPS je napisao/la:
cikac je napisao/la: Da se vratimo...

Ono o čemu sam ja govorio, a što ti nisi shvatio iz mojih postova, je da ga na poziciju direktora nije postavila struka, koja zna šta je potrebno i koji je to opis njegovog posla, već navijači, koji kao ja, a pogotovo ti o tome uglavnom nagađamo.
Znam ja dobro sta ti govoris. Samo si ti taj koji ne shvata i koji se bavi nagađanjima sto je ocito iz tvog zadnjeg posta. Ti si taj koji ne zna kako je doslo do imovanja pomenutog, ko je izabrao pomenutog (a to za tvoju info, i da ne nagađas vise, nisu navijaci), ne znas sta tacno taj covjek radi, kao sto ne znas sta su radili njegovi prethodnici i koja je njih 'struka' birala? I sta je uopste struka u danasnjem fudbalu? Ko je taj ko bi trebao birati direktora? Agim Nikolic? Fuad Muzurovic? Mirsad Alihodzic? Mirso Fazlagic? Struka?!
De ba, stavili su ga tu Bordo prijatelji, tj. predstavnici mahale, šta se imamo praviti ludi? Ne moram znati insajderske informacije da bi mi to bilo jasno prvog dana.

Opet kažem, čini mi se da je fin momak i da se trudi, ali mislim da nije dobar put da nam mahala i razna udruženja "tuđim kurcem gloginje mlate". Mislim da prvenstveno nije dobro da klub vode ljudi iz sjene koji ne snose nikakvu odgovornost ako sve ode dođavola.

videoton1
Kontakt:

Post Postao/la videoton1 » 10 jan 2012, 18:17

cikac je napisao/la: De ba, stavili su ga tu Bordo prijatelji, tj. predstavnici mahale, šta se imamo praviti ludi?
Oni su predstavnici mahale ? :lol: :lol: :lol:

Kako ti je Mirza Varešanović, je li sve uredu s njim ? Da li ti je i Mućo neki rođak ?

Blago nama dok se takvi kao ti vrte oko kluba. Najtužnije je što je papke nemoguće skloniti.

p.s.

Pozdravi druga MaJija i poruči mu da mu se razna udruženja sjete nekoga.

cikac
Kontakt:

Post Postao/la cikac » 10 jan 2012, 18:21

Ja se ne vrtim oko kluba, niti imam bilo kakve veze sa tim likovima što ih nabrajaš. Zar je došlo vrijeme da ne smijemo imati svoje mišljenje?

videoton1
Kontakt:

Post Postao/la videoton1 » 10 jan 2012, 18:23

Vidiš, problem je što svaki idiot ima "svoje" mišljenje.

Ako nisi povezan sa njima, što čisto sumnjam, onda si jednostavno upućen u Sarajevo kao ja u NFL.

cikac
Kontakt:

Post Postao/la cikac » 10 jan 2012, 18:27

Ne slažem se. Svijet je takav da svaki idiot stvarno ima svoje mišljenje. Ali problem je kad svaki idiot hoće svoje mišljenje da nametne drugima, uvjeren je da je problem što i drugi imaju mišljenje, a strahuje da oni koji misle drugačije žele da mu učine neku štetu.

DANDY
Kontakt:

...?

Post Postao/la DANDY » 10 jan 2012, 18:29

Moj Čikac moj,sa kim se Ti prepireš.Stipu ih ba vidiš da su slijepi kod očiju.Čuj uprava dobro radi.E svašta!Vaša želja je bio Musemić,nisu ga doveli.Alen Škoro samo što nije molio da podpiše ugovor oni ga ne dovedu.Kada se samo sjetim izjava podpisat će ove sedmice,za 10 dana gotova stvar,čekamo da dođe nova garnitura dresova pa da zajedno to objelodanimo.Samo golem hajvan može pričati da Vam uprava radi dobro.

videoton1
Kontakt:

Post Postao/la videoton1 » 10 jan 2012, 18:29

slika

Poselami "legende".
Zadnja izmjena: videoton1, dana/u 10 jan 2012, 18:30, ukupno mijenjano 1 put.

Alifakovac
Kontakt:

Post Postao/la Alifakovac » 10 jan 2012, 18:29

cikac je napisao/la:Ne slažem se. Svijet je takav da svaki idiot stvarno ima svoje mišljenje. Ali problem je kad svaki idiot hoće svoje mišljenje da nametne drugima, uvjeren je da je problem što i drugi imaju mišljenje, a strahuje da oni koji misle drugačije žele da mu učine neku štetu.
I to se naziva paranoja.
Đurković, Radeljaš, Kapetanović, Janjoš, Hadžibegić, Jozić, Vukičević, Jakovljević, H.Musemić, S.Merdanović, Pašić; Trener: Boško Antić

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 10 jan 2012, 18:32

Odlican potez uprave, nakom Pehlica, Skore dali su nogu i Damiru Hadzicu....sve pohvale za upravu. Iako nije iz nase skole ponikao dugo je kod nas i zaduzuio je ovaj klub pa je vrijeme da se klub i njemu oduzi i da mu plasira pedalu. Takodje se nadam da ce ostati barem 1 (jedan) igrac iz nase skole fudbala koji ce nositi sveti dres ili to necu doziviti pa cu gledati Irfanove fudbaler(ke) koje naravno odjedjuje "trener" i stavlja u prvu postavu. Odlican posao i nadam se da ce ubrzo jos neko dobiti nogu ili ako nista da ce ga uprava prodati barem za 50.000KM moja zelja je Torlak vec polako stari koji ce nam klinac....svi u napad jedna je uprava :D

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 10 jan 2012, 18:37

Hadzic je star,istrosen.... jednostavno nije to vise stari Hadzija.Nadam se da ce naci neki klub gdje ce ga masno platiti , a onda da se vrati kod nas na neku funkciju u klubu koju u ovom momentu nece da prihvati.

Damir Hadzic je Sarajevo!
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 10 jan 2012, 18:41

Ja portala i govana , kad novinari za 20 KM pišu sve i svašta.
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 10 jan 2012, 18:43

videoton1 je napisao/la:slika

Poselami "legende".

Gospodin si svegam... Pratim svaki tvoj post i mogu potpis stavit na svaki... Ne moze kume kad levate svaki levat moze nahuskat i nabrijat da nista ne valja, nista sto se radi. Zaboravljaju situaciju od prije 2 godine itd Mislim da je trenutna uprava realna itekako i imaju moju a i podrsku oba udruzenja. Zato pacenike ove treba samo ignore i pustit ih pustit da pisu sranja jer su i navikli samo da pljuju po svemu. Trebamo se mi malo oslobodit i tih laznih ideala i gledat realno tj da ni Alen ni Hadzic ustvari ni nemaju taj kapacitet vise kao sto su nekad imali. Pogotovo Hadzic koji je svoje ispucao sigurno. Treba se maniti laznih ideala i gledati realno na sve. Sta ocekujete ya 6 mjeseci, da imamo sve sredjeno? Skontajte se levatine, manite se pljuvanja, sjebat cete sve ovo pozitivno sto se desava u klubu!!! I KAD TI BUDU SVI LEDJA OKRENULI UVIJEK CE SJEVER TVOJ ZA TEBE GINUTI!!!
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 10 jan 2012, 18:54

Jest i ovaj novinar profesionalan nema sta.Ocito doticni nije upoznat sa trenutnim kvalitetom Hadzije pa pise ovakve gluposti i samo crnjaci :roll:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

alibi

Post Postao/la alibi » 10 jan 2012, 19:21

Kakav hadjija i fudbal.Pa svak koje pratio tekme ove sezone je vidio da hadjija ne moze vise nikako pomoci sarajevu na terenu.Ubi nas ova sentimentalnost prema "legendama".Ocekivan potez po meni od strane uprave.

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 10 jan 2012, 19:35

J*** vam sajt i realnost.Ovo je preseravanje,najgori ste postali,samo pljujete po Sarajevu.Kako to da negativne vijesit uvijek objavite prvi,a pozitivne zadnji.Ne mogu da vas razumijem nikako,cemu ovolika pokvarenost.De mi recite sta su trebali sa Hadzijom???Mozda mu dati prvu postavu i nek svima u ekipi uzima mjesto.Hadzija je bio legenda,ali je bio i Ronaldo legenda Realu pa su ga sutnuli,bio je i Carlos i mnogi drugi.Hadzija nije sutnut uopste,rekli su mu da ne racunaju na njega,ali su mu nudili poziciju u klubu.Sad me banujte da ovdje vise nikada ne dodjem jer stvarno i necu,sad shvatam zasto 70 % Hordi bojkotuje ovaj sajt,vi ste obicno smece i huskate protiv Sarajeva.
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 10 jan 2012, 19:47

Uvijek je za nešto SportSport.ba kriv.

Prije par sedmica bili smo neprijatelji jer smo "lagali da Musmić ne preuzima Sarajevo, iako je sve dogovoreno.". Ako se dobro sjećam, pisalo se da je sve oko Musemića jasno i čisto, jedino SportSport.ba iz pokvarenosti i zlobe laže da nije preuzeo Sarajevo, zato što "SportSport.ba mrzi Sarajevo".

:roll:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []