Jović : Svidjela mi se vizija rukovodstva kluba i čvrsto vjerujem u projekt evropskog Sarajeva. Volio bih da budem dio tog uspješnog tima.
Je li ovo neki vic ili šta.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Sta ti treba odgovoriti pitaj konkretno???aleksandar_veliki je napisao/la:Ima li iko snage koju progovoriti o ovome ili pak svi vjesto izbjegavaju.
http://sportsport.ba/bh_fudbal/asa-prev ... jevo/34904" onclick="window.open(this.href);return false;
ima 15 posto moze pricatiSaurman je napisao/la:Kako se može očekivati da klub krene naprijed dok ga vodi nesposobni Selimović.
Jović : Svidjela mi se vizija rukovodstva kluba i čvrsto vjerujem u projekt evropskog Sarajeva. Volio bih da budem dio tog uspješnog tima.
Ni ja više ovdje ništa ne kontam.......Saurman je napisao/la:Kako se može očekivati da klub krene naprijed dok ga vodi nesposobni Selimović.
Pozitivan je i klaun u cirkusu ali to ne znači da ga treba postaviti na čelo nekog kluba.Sarajlijc@ je napisao/la:E cuj Dino Selimovic sarlatan hahahahahaha najpozitivniji covjek u klubu sarlatan e **** majku ako ima normalan iko ovdje.
Pravi se javljaju.user_name je napisao/la:Nikako da se konsolidujete..cccc..a mislili ste da ce se sa ulazkom sandžačkog lobija
Kakve gluposti ti pises dragi moj Aleksandre..da se najezis....aleksandar_veliki je napisao/la:Cuj Blekic, dobro pa nije Suman. Ljudi, povjerovali ste u gomilu lazi i jos uvijek vam hipnotiziraju. Budimo realni, bar je to lako. E dobra ovo za Blekica, sad je i on pakas.videoton1 je napisao/la:Blekić zajebao stvar, šta treba reći više ? Skupština je ubrzo, ne brini se ti ništa za nas.
Teška srca priznajem potpuno si upravu. Na šta klub spade Tito dragi. Tala, Irfan, neki turci sumnjivih namjera koji mjesecima isporučuju djeci opremu koju su roditelji platili još prije 2 mjeseca, mlađahni direktor koji je došao ni kriv ni dužan tu gdje jeste i kome je ovo prvo ozbiljno radno mjesto..... e moje Sarajevo uništavaju te 20 godina.user_name je napisao/la:Nikako da se konsolidujete..cccc..a mislili ste da ce se sa ulazkom sandžačkog lobija u vas sinonim za velikograđanstvo i finu gradsku raju ,otvoriti vrata za velike uspjehe kolektiva zvanog F.K SARAJEVO...e pa mozete ocekivati samo jos vece padove i blamaze takvih razmjera kakvih se ni najstariji navijaci tima sa koseva ne sjecaju...!!
Bolji Baljak bio je l' da? Bolji bio i Fazlagic,mesar ,Muco..Mirza ....Alifakovac je napisao/la:Teška srca priznajem potpuno si upravu. Na šta klub spade Tito dragi. Tala, Irfan, neki turci sumnjivih namjera koji mjesecima isporučuju djeci opremu koju su roditelji platili još prije 2 mjeseca, mlađahni direktor koji je došao ni kriv ni dužan tu gdje jeste i kome je ovo prvo ozbiljno radno mjesto..... e moje Sarajevo uništavaju te 20 godina.user_name je napisao/la:Nikako da se konsolidujete..cccc..a mislili ste da ce se sa ulazkom sandžačkog lobija u vas sinonim za velikograđanstvo i finu gradsku raju ,otvoriti vrata za velike uspjehe kolektiva zvanog F.K SARAJEVO...e pa mozete ocekivati samo jos vece padove i blamaze takvih razmjera kakvih se ni najstariji navijaci tima sa koseva ne sjecaju...!!
Pa Baljak je još uvijek u klubu i njega je direktor pohvalio da svoj posao obavlja transparentno i profesionalno-A- je napisao/la:Bolji Baljak bio je l' da? Bolji bio i Fazlagic,mesar ,Muco..Mirza ....Alifakovac je napisao/la:Teška srca priznajem potpuno si upravu. Na šta klub spade Tito dragi. Tala, Irfan, neki turci sumnjivih namjera koji mjesecima isporučuju djeci opremu koju su roditelji platili još prije 2 mjeseca, mlađahni direktor koji je došao ni kriv ni dužan tu gdje jeste i kome je ovo prvo ozbiljno radno mjesto..... e moje Sarajevo uništavaju te 20 godina.user_name je napisao/la:Nikako da se konsolidujete..cccc..a mislili ste da ce se sa ulazkom sandžačkog lobija u vas sinonim za velikograđanstvo i finu gradsku raju ,otvoriti vrata za velike uspjehe kolektiva zvanog F.K SARAJEVO...e pa mozete ocekivati samo jos vece padove i blamaze takvih razmjera kakvih se ni najstariji navijaci tima sa koseva ne sjecaju...!!![]()
Vjerujem da u puno manjoj mjeri nego navijača Željezničara.aleksandar_veliki je napisao/la:
Da li ovaj post oslikava navijaca Sarajeva? Dajte ljudi, otjerajte ovo s tribina. Trajno banovan, naravno.
Trenutno korisnika/ca: amypitar, bavaracmujo, Beli98, fks74, HariTz, JackW, Konzerva, mnon46, MokraKifla i 73 gosta.