Arsenalisation je napisao/la:Korzika?Senaid L.F.C je napisao/la:Koji je treci najveci otok u Sredozemnom moru?

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Arsenalisation je napisao/la:Korzika?Senaid L.F.C je napisao/la:Koji je treci najveci otok u Sredozemnom moru?
Rijeka.Ako su potrebne inf. mogu ja navesti.astra1922 je napisao/la:evo ja cu dalje nigdje nikog
jedno lagano sta je satt el arab
Feudalac je napisao/la:Rijeka.Ako su potrebne inf. mogu ja navesti.astra1922 je napisao/la:evo ja cu dalje nigdje nikog
jedno lagano sta je satt el arab
Evo:Rijeka koja je spojena od Eufrata i Tigrisa.Protjece kroz Irak.
Ovo znam.Sheyi je napisao/la:Tikal je tacan odg..
Kako se zove i gdje se nalazi najvece naftno polje u svijetu?
Artetinho je napisao/la:Bajkalsko?
Logika,Minhen.Arnelinho je napisao/la:Koji grad se na staroslovenskom (Republika Slo. op.) nekada zvao Monakovo ?![]()
Pomoć: U Europi je.
Sahara.Artetinho je napisao/la:Država u Africi gdje je zabilježena najniža temperatura?
Maroko? Pretpostavljam s obzirom na Atlas.Artetinho je napisao/la:Država u Africi gdje je zabilježena najniža temperatura?
Malo smo išli napreskake, al' tačno,naravno.Artetinho je napisao/la:Logika,Minhen.
Tačno,Maroko.Arnelinho je napisao/la:Maroko? Pretpostavljam s obzirom na Atlas.Artetinho je napisao/la:Država u Africi gdje je zabilježena najniža temperatura?
Malo smo išli napreskake, al' tačno,naravno.Artetinho je napisao/la:Logika,Minhen.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.