Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

jasko_liverpool
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la jasko_liverpool » 24 avg 2009, 23:05

ado mars sa ove teme niko te nije zvao

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 24 avg 2009, 23:06

bravo rafa, iskreno nije mi zao jer porazi su jedini nacin da liverpool bar nekad krene na bolje. gerrard nikad gori do kraja utakmice je sustigao i lucasa obojici po jedinica a zajedno sa njima i kuytu po meni apsolutno najgori veceras. e sad zasto je ovako gerrard jednostavno mora raditi posao za dvojicu ili trojicu igraca jer mora se vracati nazad igrati na sredini i ici naprijed dok lucas stoji,gubi lopte, odbija se u duelima od igrace.... hoce li biti bolje kad se vrati aquilani?NE jer on nece smjeti uci u duel jos jedno 3 mjeseca... Voronin nije igrac za englesku ligu. babel pokazao da zasluzuje da igra, johnson uz skrtela najbolji. carra jako los. masch je bio odlican njega sam malo zaboravio. torres je svoje odradio. insua solidan itd.
mislim da nema smisla pratiti ovaj klub i pisati na forumima i glupirati se u pravu su svi sto nam se smiju. pozdravljam vas sve, cujemo se kad rafa ode ili kad se bar nesto promijeni i krene na bolje.
You are someone else I am still right here

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 24 avg 2009, 23:08

Raul_64 je napisao/la:Kako če te osvojiti EPL kad prodate ključnog igrača pred sezonu a alternativa vamu povrjeđena :?:

A šta je sa Aqulianijem. On je meni posebno drag igrač. Ima kvalitet, po meni i bolji od Xabija, samo polako dok se momak oporavi od ozljede.

Torres Da Killa.!.
Kontakt:

Post Postao/la Torres Da Killa.!. » 24 avg 2009, 23:09

Ma normala,neamo ba srece sta vam je..Ovaj poraz me drama boli al jbg ljudi su nas takticki dobili.. Owaj mali Lucas je seronja sto jest jest.. ovo su vise nafakaski golovi bili, ubili smo ih u swim statistikama al ljudi znaju igrat u gostima.. Da je rafa vratio geru na centralnog veznog da razigrava i igrao sa 2 napadaca to bi vec bila druga prica, owako slabo.. Nadajmo se da ce nam doci VDV ili da ce aquilani(hope of rome) biti hope of reds.., a owe seronje sto dolaze na nas topic sa owim apsurdima nek me poljube u dupe ;) Zivjeli YNWA
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
‎----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 24 avg 2009, 23:10

fera je napisao/la:bravo rafa, iskreno nije mi zao jer porazi su jedini nacin da liverpool bar nekad krene na bolje. gerrard nikad gori do kraja utakmice je sustigao i lucasa obojici po jedinica a zajedno sa njima i kuytu po meni apsolutno najgori veceras. e sad zasto je ovako gerrard jednostavno mora raditi posao za dvojicu ili trojicu igraca jer mora se vracati nazad igrati na sredini i ici naprijed dok lucas stoji,gubi lopte, odbija se u duelima od igrace.... hoce li biti bolje kad se vrati aquilani?NE jer on nece smjeti uci u duel jos jedno 3 mjeseca... Voronin nije igrac za englesku ligu. babel pokazao da zasluzuje da igra, johnson uz skrtela najbolji. carra jako los. masch je bio odlican njega sam malo zaboravio. torres je svoje odradio. insua solidan itd.
mislim da nema smisla pratiti ovaj klub i pisati na forumima i glupirati se u pravu su svi sto nam se smiju. pozdravljam vas sve, cujemo se kad rafa ode ili kad se bar nesto promijeni i krene na bolje.

Drug,uz klub moras biti u dobru i zlu. Jbg,sad ce benitez opet reci treba igraca itd,ma imati ce 100 %neku ispriku.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

LFCBiH
Kontakt:

Post Postao/la LFCBiH » 24 avg 2009, 23:10

Ja i dalje vjerujem u ovaj tim i Rafu a ostaje da se vidi sta ce se desavati u nastavku EPL imamo ekipu za titule i siguran sam da ako nista onda ce ova ekipa zagorcati zivot svima u borbi za titulu !
I da jos jednom kazem da nije FCL-a prestao bih pratit EPL zbog grozote i sramote od sudjenja sa sudjenjem su pali nize nego sudije u BIHPL..

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 24 avg 2009, 23:11

Rz88 je napisao/la:
Raul_64 je napisao/la:Kako če te osvojiti EPL kad prodate ključnog igrača pred sezonu a alternativa vamu povrjeđena :?:

A šta je sa Aqulianijem. On je meni posebno drag igrač. Ima kvalitet, po meni i bolji od Xabija, samo polako dok se momak oporavi od ozljede.
dok se on oporavi prvenstvo je izgubljeno, tacnije vec je izgubljeno
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 24 avg 2009, 23:13

-------Reina--------
Glen-Carra-skrtel-Insua
---Gerrard-Masch---
Kuyt----------------Riera
-----Babel---------------
-----------Torres--------

Ovo je formacija sa kojom je ,,Doticni,, trebao poceti i sa kojom bi dobio utakmicu . A , ne dozvoliti Villi da onakav presing pravi !

AL IDEMO DALJE , YNWA !!

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 24 avg 2009, 23:14

jasko_liverpool je napisao/la:ado mars sa ove teme niko te nije zvao
nauci se kulturi papak i ja imam pravo dat svoje misljenje ko sto i vi sere.te po temama man utd i slicnih i dizete tog gerrarda u nebesa. dosta mi vas je. kaka je bio igrac svijeta kad to gerrard bude nazovite ostavi cu vam mob na pp. ;)

buja
Kontakt:

Post Postao/la buja » 24 avg 2009, 23:14

utakmica sa puno naboja ...extra za gledati :D realno bili ste bolji Villa sve sanse ako mozemo nazvati sansama zabila :lol: :lol:
Godine prolaze, zivot se mijenja nasa ljubav ostaje...
...za sva vremena...
1921

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 24 avg 2009, 23:14

Torres Da Killa.!. je napisao/la:Ma normala,neamo ba srece sta vam je..Ovaj poraz me drama boli al jbg ljudi su nas takticki dobili.. Owaj mali Lucas je seronja sto jest jest.. ovo su vise nafakaski golovi bili, ubili smo ih u swim statistikama al ljudi znaju igrat u gostima.. Da je rafa vratio geru na centralnog veznog da razigrava i igrao sa 2 napadaca to bi vec bila druga prica, owako slabo.. Nadajmo se da ce nam doci VDV ili da ce aquilani(hope of rome) biti hope of reds.., a owe seronje sto dolaze na nas topic sa owim apsurdima nek me poljube u dupe ;) Zivjeli YNWA
Da magarac ovako pocinje tekme uvjeren sam da bi vec jendom bili prvaci. Mancester, Chelsea i donekle Arsenal ce lagano kuci i u gostima derati timove poput ove aston vile. Ajd ok ono nema se srece i to, pa se ovako zijani tekma. Al ko nam garantuje da cemo uz ovakvu taktiku dobiti u gostima west ham, stoke, burnley, fulham, sunderland.... a to su kljucne utakmice
nema potpisa

TheScouser
Kontakt:

Post Postao/la TheScouser » 24 avg 2009, 23:15

Torres Da Killa.!. je napisao/la:Ma normala,neamo ba srece sta vam je..Ovaj poraz me drama boli al jbg ljudi su nas takticki dobili.. Owaj mali Lucas je seronja sto jest jest.. ovo su vise nafakaski golovi bili, ubili smo ih u swim statistikama al ljudi znaju igrat u gostima.. Da je rafa vratio geru na centralnog veznog da razigrava i igrao sa 2 napadaca to bi vec bila druga prica, owako slabo.. Nadajmo se da ce nam doci VDV ili da ce aquilani(hope of rome) biti hope of reds.., a owe seronje sto dolaze na nas topic sa owim apsurdima nek me poljube u dupe ;) Zivjeli YNWA
Bravo, bravo, potpisujem svaku rijec. Imamo tim kakav imamo i to je to ljudi, od pojacanja vise nema nista i toga moramo biti svjesni. Ne bih zelio puno komentirati igru, ali cu se sloziti da je vrijeme da se Gerrard vrati na nj prirodnu poziciju dok se Aquilani ne oporavi a Lucasa poslati sto dalje od Melwooda a kamoli Anfielda.

Mislim da isto tako nismo imali nimalo sportske srece ali tako je kako je, zivot ide dalje i radujem se novom prijenosu BHT-a u subotu protiv Boltona. ;)

Uopce me ne zanimaju komentari drugih "navijaca" ukoliko nisu realni i pristojni, ukoliko ne postuju i vrijedjaju nas ostale.

Svejedno svi znaju da se Liverpool voli, za njega se ne navija... YNWA
This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!

Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!

sencho
Kontakt:

Post Postao/la sencho » 24 avg 2009, 23:16

RAJA RAFA JE KRIV......Odugovlacio je sa Alonsovom prodajom umijesto da ga je izbacio u potpunosti i uigravao igru sa 2 spica...NE VORONIN nego BABEL I TORRES...da momka napokon vidim u spicu 5-6 tekmi!!! I Alonsu se nezahvalnom naserem u usta...
Opet nas ubijaju iz prekida a imamo jablanove....zato jer on(Rafa) kontrira svima i nece da stavi 2 igraca na stative i da spase golovoe kao sto su oni sebi spasili..i kao sto Celzi i MAnchester su spasili u proslim kolima ako je ko gledao!!!

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 24 avg 2009, 23:17

A_d_0 je napisao/la:
nauci se kulturi papak i ja imam pravo dat svoje misljenje ko sto i vi sere.te po temama man utd i slicnih i dizete tog gerrarda u nebesa. dosta mi vas je. kaka je bio igrac svijeta kad to gerrard bude nazovite ostavi cu vam mob na pp. ;)
drug za mene je kaka idealni profil igraca, i za mene je bolji od gerrarda iako mi je gerrard mnogo drazi
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 24 avg 2009, 23:17

Vidim da na ovom forumu ima ljudi koji cekaju uvijek poraz jednog tima da bi samo prvocirali, nista normalno da napisu. Kad su neki navijaci Liverpoola ovdje kritikovali Beniteza ja sam govorio da treba njemu da se zahvalite zato sto se nalazite tu gdje jeste, ali kako vidim totalno sam pogresijo. Reci cu samo vo zali Boze kvalitetnih igraca kao sto su Gerard, Carragher, Torres i Mascherano sto moraju igrati s klocevima (Reinu tu izuzimam, on je golman). Dalje bih dodao da hebes tu ekipu gdje igra Voronin.
Benitez je od danas za mene glup covijek, prodati Realu dva igraca, i ne dovesti bar dvojcu koji bi podigli kvalitet ekipe je stvarno zalosno, forsira kako sam ja primjetio formaciju Barcelone, ali nikako da mu uspje. Kad je prodao Arbelou (sto je za mene bila velika greska jer moze igrati kao lijevi bek, time bi rijesio vanjske pozicije sto se odbrane tice) mogao je malo doplatiti i dovesti Snijdera ili van der Vaarta, dalje za Alosna je mogao traziti malo manje para ali zauzvrat da uzme Robben koji bi takodjer podigao kvalitet ekipe i njegova je prednost sto moze igrati lijevo i desno. Dalje bi se na njegovom mjestu rijesio Kuyta ili Babela i doveo jednog odlicnog napadaca, moj izbor bi tu bio Negredo takodjer iz Real Madrida koji nije skup, a dokazao je svoj kvalitetn, ne moze Torres igrati sam u napadu pogotovo kad budu igrali protiv ekipa kao Man.UTD, Chelsea itd. Takodjer mislim da je Aquilani preskupo placen, jer proslih godina vise bio ozljedjen nego sto je igrao.
Evo moje formacije koja bi bila realna za Liverpool da je Benitez malo ukljicio mozak

---------------------------------Reina--------------------------------------
Johnson------------Carragher-------Skrtel-------------------------Insua
------------------------------Mascherano----------------------------------
Snijeder----------------------Gerard------------------------------Robben
----------------------Negredo---------Torres-------------------------------

Nego tu sada igraju Voronin, Kuyt, Babel, Benayoun itd itd. Ovo je moje misljenje znam da ce se neki sloziti neki nece, ali tesko da s ovim sastavom mozete do titule, cak mislim da Vam je od strane Man. Citya i Tottenhama ugrozena cetvrta pozicija, jer su Man. UTD i Chelsea svakako ispred Vas, ali takodjer Arsenal ukoliko ne dodje do ozlijeda nekih kljucnih igraca kao prosle godine, a takodjer je njihova prednost sto su uigrani.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

LFC_LAVOV
Kontakt:

Post Postao/la LFC_LAVOV » 24 avg 2009, 23:17

Skrtel Kuyt i Johnson odlicni...sve ostalo zaista nije vrijedno pomena Gerrard se trudio ipak je tesko igrat protiv njih 10 u odbrani al et ,jbg sta da se kaze sad idemo dalje. I samo jos ovo mislim da je konacno vrijeme da Kuyt iga u napadu gdje mu je i mjesto !
TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 24 avg 2009, 23:17

ne sjecam se kad mi je zadnji put ovako tesko bilo,bice ovo jos jedna neprospavana noc,ionako su mi unistili narednih 7 dana :cry: jako lose,jedino glen je ostavio dobar utisak,ostalo je toliko jadno da ne vrijedi komentarisat,jadno,odavno gori liverpool nisam gledala,a mislim da gore i ne moze, sudije nam nisu krive,da je pameti bilo,vec bismo posao rijesili u prvom poluvremenu :evil: gerrard ..mislim da mu je ovo najgora utakmica otkako igra za liverpool,herthi smo fino mogli prodati voronina za 11 miliona i dovesti pandeva za 5 kao sto je WHU,ali rafa vodi mudriju politiku :evil: dok aquilani dodje mi mozemo ispasti iz utrke i za LP i za sve moguce kupove...hvala ti rafa,hvala yanksima,hvala sto ste ucinili da se ovako osjecam :evil: :!:
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 24 avg 2009, 23:19

YNWA je napisao/la:
A_d_0 je napisao/la:
drug za mene je kaka idealni profil igraca, i za mene je bolji od gerrarda iako mi je gerrard mnogo drazi
ako je istina ovo sto pricas skidam ti kapu...jer si realan objektivan...a ne ko ostali navijaci...

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 24 avg 2009, 23:21

Kada je vec zelio da proda Alonsa u Real , trebao je uzeti 20 miliona funti i VDV .. Sa tim parama kupiti Aquilanija i ne bi bilo frka oko Lucasa !
Al eto , ono sto me raduje je izjava medicinara Liverpoola jer su rekli da ce Aquilani biti 100% spreman za 3 utakmice ... Do tada obavezno Gerrard na Veznog i ona formacija koju sam rekao 8-)

Tarantula
Kontakt:

Post Postao/la Tarantula » 24 avg 2009, 23:22

reds_forever je napisao/la:
fera je napisao/la:nadam se da ce veceras momci odigrati dobro i pobjediti.
benitez ocekuje 6 golova :lol:
A jest dobro procijenio svaka mu čast. :twisted: :twisted: :D
-VOLIM PARTIZAN CRNO BELE BOJE,VOLIM PARTIZAN KAO OČI SVOJE-
-NA KRAJU SVIJETA DA IGRA PARTIZAN ON NIKAD NEĆE OSTATI SAM-
"SAMO TEBI VERNI SAMO TEBI ODANI" -GROBARI JUG-

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.