@Leite, naravno da se ne moze sad mjeriti sa Nash-om ali ako momak bude konstantno napredovao moze sigurno stici Nash-a, imaju slicne karakteristike za igru a Rubio ima i za to potreban talenat, naravno u ovom trenutku je daleko od Nasha ali Nash je igrao 4 sezone pa tek onda postao neko i nesta, dok Rubio u svojoj prvoj sezoni ima bolju statistiku od Nash-a (prve 4 godine)
Rose s epovrijedio za sada se ne vraca na parket, ali do tada ih je silovao u prvom periodu 14 poena 6-7 sut
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
@Leite, naravno da se ne moze sad mjeriti sa Nash-om ali ako momak bude konstantno napredovao moze sigurno stici Nash-a, imaju slicne karakteristike za igru a Rubio ima i za to potreban talenat, naravno u ovom trenutku je daleko od Nasha ali Nash je igrao 4 sezone pa tek onda postao neko i nesta, dok Rubio u svojoj prvoj sezoni ima bolju statistiku od Nash-a (prve 4 godine)
Poredili ga oni klocevi sa Nashom, kao da je kao Nash. Ma nidje veze. Pa gledaj kosarku kad je Nash kretao a vidi ovo sada. Kada je Nash pocinjao karijeru trebala su se muda poderati da se igra i da se zasluze minute. Takve kosarke kao prije sto je bila nema, niti ce je ikada biti te svaka poredjenja su smijesna, poredjenja sa takvim igracima, na osnovu statistika i ostalih zajebancija.
Poredili ga oni klocevi sa Nashom, kao da je kao Nash. Ma nidje veze. Pa gledaj kosarku kad je Nash kretao a vidi ovo sada. Kada je Nash pocinjao karijeru trebala su se muda poderati da se igra i da se zasluze minute. Takve kosarke kao prije sto je bila nema, niti ce je ikada biti te svaka poredjenja su smijesna, poredjenja sa takvim igracima, na osnovu statistika i ostalih zajebancija.
Ma kakva statistika buraz, gledas li ti trenutno tekmu, RUBIO poludio nacisto, kakav pregled igre nevjerovatno, 6 asista u zadnjih 4-5 minuta, ludnica, sa -24 na -6 zahvaljujuci njemu koji pronalazi svoje igrace.
poludio on ili su Bullsi stali na +24? ...ma mi da smo dali 2 kosa od onoliko otvorenih suteva, on i ostlai nebi ni imali sansu za tim, ali eto ok ...samo prije toga ni on ni Love sanse nisu imali
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
SaltCityAttack je napisao/la:poludio on ili su Bullsi stali na +24? ...ma mi da smo dali 2 kosa od onoliko otvorenih suteva, on i ostlai nebi ni imali sansu za tim, ali eto ok ...samo prije toga ni on ni Love sanse nisu imali
Pa nisu igrali prije toga ni 2 minuta zajedno, kad je ovaj usao ovaj je izasao odma posle toga, i kad se vratio vidio si Idemo do kraja, bice gusto a i Rose zatrokirao, cini mi se neka mala povreda.
Ma kakva statistika buraz, gledas li ti trenutno tekmu, RUBIO poludio nacisto, kakav pregled igre nevjerovatno, 6 asista u zadnjih 4-5 minuta, ludnica, sa -24 na -6 zahvaljujuci njemu koji pronalazi svoje igrace.
Sta cu gledati tekmu, gledam Irvinga, libo me racku za Rubiom hahaha.
Utah Jazz je pravo mocna ekipa, ne znam zasto su ih svi stavljali nisko i daleko od PO ekipa, cini mi se da su podcjenjeni jer imaju vrlo dobar roster. Evo igramo u egalu sa njima ali su vrlo dobri Jazzeri. Cini mi se kada smo bacali one prognoze da sam ih stavio negdje blizu PO, cini se da nisam pogrijesio sa njima .
alacious je napisao/la:Ovaj Rubio je perfektan igrac!Kakav samo osjecaj za asistenciju ima
Bas danas gledam NBA live , sjebo sam se kad sam vidio kakve asistencije daje
Ali majke mi ne znaju da ga prate u pojedinim situacijama
A kad vidim kako se onaj Barea i Ridnour zabijuaju u igraca odn. gube se u napadu dodje mi da povracam, i govorim sebi sto se trpaju gdje im nije mjesto, sto ne dadnu covjeku loptu odma
Donnie Darko je napisao/la:Pokusao sam odgledat Sunse, ali nista, nema teorije. Jbali ih ovi termini od pola 5. Prva tekma koju necu gledat, i to bas protiv Lakersa.
Ja se bas nameracio da gledam evo Aljazeera 3 prenosi ali tesko bogami da cu odgledat.Mogli su kasniji malo termin stavit mamu im ****
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Donnie Darko je napisao/la:Pokusao sam odgledat Sunse, ali nista, nema teorije. Jbali ih ovi termini od pola 5. Prva tekma koju necu gledat, i to bas protiv Lakersa.
Ja se bas nameracio da gledam evo Aljazeera 3 prenosi ali tesko bogami da cu odgledat.Mogli su kasniji malo termin stavit mamu im ****
Ma nema se tu sta gledati. Tu se vec zna pobjednik
Kakav povratak GSW protiv Miami-ija i pobjeda 111:106 nakon produzetaka. Minut prije kraja trece cetvrtine Miami je imao prednost od 17 poena (84:67), ali iapk nije bilo dovoljno za pobjedu.
23 sekunde prije kraja produzetka Bosh u dvoboju sa igracem GSW izbacuje loptu u aut i pored Official Review sudije loptu daju Heatu i LBJ ne pogadja tricu za izjednacenje.
Sacramento 85 - Philadelphia 112
Sixersi 7-2, bravo, svaka cast. Ja iskreno nisam ocekivao ovakav start.
E. Brand vs Kings 21p, 10s, (FGM-A 10-14) Iskusno.
Toronto 78 - Washington 93 e da i ovo vidim Dallas 100 - Detroit 86 Oklahoma City 100 - Memphis 95 Chicago 111 - Minnesota 100
D. Rose 31P, 11A. R. Rubio 13P, 12A.
San Antonio 103 - Milwaukee 106
Cleveland 105 - Utah 113
LA Clippers 97 - Portland 105
Miami 106 - Golden State 111
Phoenix 83 - LA Lakers 99
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.