Znači u budući ugovor obavezno klauzula o minimalno 100 miliona evrića za transferGoalgetter je napisao/la:Ide u Porto da zamjeni HulkaVedo20 je napisao/la:Zec? Portugal? 'Ta će Zec ?!

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Znači u budući ugovor obavezno klauzula o minimalno 100 miliona evrića za transferGoalgetter je napisao/la:Ide u Porto da zamjeni HulkaVedo20 je napisao/la:Zec? Portugal? 'Ta će Zec ?!
I to na krilu.panties je napisao/la:jucer je odigrao citavu utakmicu
Zeko je digao dobru i masnu lovu,uzimajuci u obzir iz kojeg je kluba i lige otisao.aleksandar_veliki je napisao/la:Postoji velika mogucnost, sad je igra zivacas Genclerom. Najplaceniji je njihov igrac, kod ovog trenera nije u prvom planu pa Zecko pokusava ishoditi sto manje obestecenje, odnosno bori se za djabne papire jer u tom slucaju on bolje prolazi. Mislim, ali samo mislim, dakle ne tvrdim, da ce do kraja prelaznog roka taj transfer biti okoncan.Cartman je napisao/la:Sta bi od Portugala?
Ja,ja ..man of odlukeGoalgetter je napisao/la:Zec zabio u 90' minuti, za pobjedu (2:3 protiv Kayserispora). Usao je u 75' minuti u igru.
Zec,Ibričić,Štilić i slični sve ili počnu odpočetka pa igraju 1 sat ili udju posljednjih pola sata..haman pretanki za čitavu utakmicuLjumanM95 je napisao/la:Danas igrao od 1. minute protiv Bešiktaša. Izašao u 60. minuti.
Boga mi u posljednje vrijeme je isti slučaj i sa Višćom. Ili igra do odprilike 60. minute ili ulazi u igru zadnjih 25-30 minuta.zgembo89 je napisao/la:Zec,Ibričić,Štilić i slični sve ili počnu odpočetka pa igraju 1 sat ili udju posljednjih pola sata..haman pretanki za čitavu utakmicuLjumanM95 je napisao/la:Danas igrao od 1. minute protiv Bešiktaša. Izašao u 60. minuti.
Yebiga kad su previse igrali po nasoj i Hrvatskoj ligi. Odatle se treba ispalit prvom prilikom. Za Viscu jos ima nade i vjerujem u njega, ali Ibricicu je dugi period u Hajduku i Zagrebu unistio sve prilike za ozbiljnu karijeru u inostranstvu. Covjek ne moze izdrzat taj tempo jednostavno.LjumanM95 je napisao/la:Boga mi u posljednje vrijeme je isti slučaj i sa Višćom. Ili igra do odprilike 60. minute ili ulazi u igru zadnjih 25-30 minuta.zgembo89 je napisao/la:Zec,Ibričić,Štilić i slični sve ili počnu odpočetka pa igraju 1 sat ili udju posljednjih pola sata..haman pretanki za čitavu utakmicuLjumanM95 je napisao/la:Danas igrao od 1. minute protiv Bešiktaša. Izašao u 60. minuti.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 3 gosta.