Facebook (pitanja, problemi...)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Facebook ;)
Zna li ko da li postoji bilo kakav nacin ili sta vec da se vrate obrisane poruke sa fb-a, nisu arhivirane nego obrisane, jako bitne stvari su mi otisle

- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
cisto sumnjam, jedino da se zuckenbergu obratisTwinky je napisao/la:Zna li ko da li postoji bilo kakav nacin ili sta vec da se vrate obrisane poruke sa fb-a, nisu arhivirane nego obrisane, jako bitne stvari su mi otisle![]()
Za zivot cijeli!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Otvoriš konverzaciju osobe sa kojom si se dopisivao, i onda u desnom gornjem uglu ti pišeTwinky je napisao/la:Zna li ko da li postoji bilo kakav nacin ili sta vec da se vrate obrisane poruke sa fb-a, nisu arhivirane nego obrisane, jako bitne stvari su mi otisle![]()
"Actions"
Klikneš na to i DELETE MESSAGES, -> DELETE ALL, -> DELETE CONVERSATION..
___
Detaljnije na ; http://www.facebook.com/help/?faq=19263 ... te+all+mes" onclick="window.open(this.href);return false;
OTNYS_YNWA je napisao/la:Otvoriš konverzaciju osobe sa kojom si se dopisivao, i onda u desnom gornjem uglu ti pišeTwinky je napisao/la:Zna li ko da li postoji bilo kakav nacin ili sta vec da se vrate obrisane poruke sa fb-a, nisu arhivirane nego obrisane, jako bitne stvari su mi otisle![]()
"Actions"
Klikneš na to i DELETE MESSAGES, -> DELETE ALL, -> DELETE CONVERSATION..
___
Detaljnije na ; http://www.facebook.com/help/?faq=19263 ... te+all+mes" onclick="window.open(this.href);return false;
hehehe
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Aaaa, izvinjavam se, nisam fino pročitao.
Ne može se vratiti. 
- Nail for Real
- Kontakt:
Odavno uradio, i rijesio se nekih glupih stranica. Uzivanje za oci.don_burza je napisao/la:Evo napravio sam malu rekonstrukciju FB
sve nejmare , ronalde , arogantne kraljice , male kobre i crne macke sam poslo na block listu
evo kako to trenutno izgleda
preporuka svima
manje gluposti citate
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Ne mogu vjerovati koliko ljudi mogu napisati glupe statuse.Nemam dovoljno pameti da bih to opisao sa jednom recenicom .Samo se kopiraju statusi Cura:........................ Decko........................... Lajk xd itd.A najgori su ovi o vjeri kao preko face su svi neki vjernici a kad sidju sa facebook ni ne sjete se vjere i jos kraj kod statusa o nekim pricama ako ne kopiras ovaj status na svoj zid(ili na 10 stranica ili u komentara dogodice se ovo,ono price za mlawu djecu katastrofa vidjeti >w< na fejsu pa bilo na statusu,komentaru ili na chatu)
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Sto su skinuli onu stranicu Sarajevski glamour? Najbolja stranica na facebooku bila. 
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Puno raja desnicu koristila.Pa se roditelji zalili da im djeca imaju problema sa zglobovimaCartman je napisao/la:Sto su skinuli onu stranicu Sarajevski glamour? Najbolja stranica na facebooku bila.
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
Pa izaslo u Avazu jbt,plus podignut svaki moguci administrator za Balkan kako bi stranica bila ukinuta.Cartman je napisao/la:Sto su skinuli onu stranicu Sarajevski glamour? Najbolja stranica na facebooku bila.
Kaze FUP ce pokusati krivicno da goni ne koga.Da,da i ja mislim.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- samir_tm87
- Kontakt:
Cartman je napisao/la:Sto su skinuli onu stranicu Sarajevski glamour? Najbolja stranica na facebooku bila.
uletio im SWAT u redakciju
Bilo je ona jako ali nekad i glu.po moze svasta biti ondje ali eto ne interesuje me
U ova tri , cetirti dana 200 M sam izgubio na pokeru :S !
U ova tri , cetirti dana 200 M sam izgubio na pokeru :S !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
- el_ninho_torres
- Kontakt:
Jarane al' sam se zajebo sto sam prihvatio TIME-LINE,nema nikakvu sigurnost. 
Jedan je Joye Barton!
Paul Gascoigne,suvremeni simbol autodestrukcije na bazi alkohola i teških droga.
Mark Bosnich„Droga mi je oduzela sve“
C'MON CHELSEA!
Paul Gascoigne,suvremeni simbol autodestrukcije na bazi alkohola i teških droga.
Mark Bosnich„Droga mi je oduzela sve“
C'MON CHELSEA!
- harebianconero
- Kontakt:
Cuj prihvatio, meni nisu dali opciju izbora, odma mi dali.el_ninho_torres je napisao/la:Jarane al' sam se zajebo sto sam prihvatio TIME-LINE,nema nikakvu sigurnost.
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Evo glava da je neko sa ovog foruma bio umjesan u rad glamoura.Devil je napisao/la:Pa izaslo u Avazu jbt,plus podignut svaki moguci administrator za Balkan kako bi stranica bila ukinuta.Cartman je napisao/la:Sto su skinuli onu stranicu Sarajevski glamour? Najbolja stranica na facebooku bila.![]()
Kaze FUP ce pokusati krivicno da goni ne koga.Da,da i ja mislim.![]()
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Luda stranica pravo bila,bila su 2 Sarajevska glamura,od jednog je admin neka iz osnovne skole,8 razred,taj je imao vise clanova,a ovaj drugi ne zna se admin,a ovaj drugi je izasao u avazu..Cartman je napisao/la:Sto su skinuli onu stranicu Sarajevski glamour? Najbolja stranica na facebooku bila.
Tacno tako burza i ja sam klik na pocetnu i samo neki glup status vidim odmah brisem iz prijaltelja u 2 dana pobriso oko 50don_burza je napisao/la:Evo napravio sam malu rekonstrukciju FB
sve nejmare , ronalde , arogantne kraljice , male kobre i crne macke sam poslo na block listu
evo kako to trenutno izgleda
preporuka svima
manje gluposti citate
- badblueboylivno
- Kontakt:
Ma nemate ih što brisati. Samo klik na "unsubscribe" i nema više njihovih minutnih statusa. Da brišem, ostalo bi mi na 7-8 ljudi. 
Hayley <3
- harebianconero
- Kontakt:
I ja sam poceo da brisem, samo vidim znam li ga, ako ne znam, odma delete.badblueboylivno je napisao/la:Ma nemate ih što brisati. Samo klik na "unsubscribe" i nema više njihovih minutnih statusa. Da brišem, ostalo bi mi na 7-8 ljudi.
U 4 dana sam izbrisao preko 100 ''prijatelja''.
Kako je sada ljepse...
- harebianconero
- Kontakt:
.
Zadnja izmjena: harebianconero, dana/u 13 jan 2012, 02:30, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 62 gosta.