odakle znaš da će se Pehlić javiti na prozivku?vm22 je napisao/la:Sutra prozivka.. Evo procitao sam da ce biti dosta novih igraca kao sto je Jugo,Pehlic,Bandovic, i 2 amerikanca
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Altidore i Dempseyvm22 je napisao/la:Sutra prozivka.. Evo procitao sam da ce biti dosta novih igraca kao sto je Jugo,Pehlic,Bandovic, i 2 amerikanca
Osama Bin Laden oOo
Tako se Konradu pjevalo.
USA USA gori ono malo stadiona, a zatim Osama Bin Laden
Pis do pisa. Jedva cekam da ovo pocne vise.
Tako se Konradu pjevalo.
Support Velez, It's logical! ★
ma ne znam ja tako sam procitaoAlemC85 je napisao/la:odakle znaš da će se Pehlić javiti na prozivku?vm22 je napisao/la:Sutra prozivka.. Evo procitao sam da ce biti dosta novih igraca kao sto je Jugo,Pehlic,Bandovic, i 2 amerikanca
Evo Pehlić ode natrag u Litvaniju ili Češku.
Mislim da bi nam dobrošao, fali nam igrač njegovog kalibra..
Naravno da je u formi i spreman!!!
Jedva čekam sutra, da vidim šta nam je to naša uprava skuhala!??
ne očekujem previše al se nadam minimalnom,,,
ROĐENI BRATO
(VEDRAN PULJIC 1985-2009)
Ipswich Town F.C.
Ipswich Town F.C.
Demic Rijad u Celiku---ima li istine jer se po Mostaru prica da odlazi u Crnu Goru,,,,nem73 je napisao/la:Evo Pehlić ode natrag u Litvaniju ili Češku.
čuj Riki u Čeliku, pa sve je moguće, al' sačekajmo sutrašnju prozivku......
znaći riki nije od rijeći??!
sve dogovorio sa Veležom ukoliko ne ode negdje vani,,,
njemu ako je zenica inostranstvo, nek mu je sretno onda...
meni lićno zvući kao idiotski potez, ukoliko naravno tako i bude!!!
sve dogovorio sa Veležom ukoliko ne ode negdje vani,,,
njemu ako je zenica inostranstvo, nek mu je sretno onda...
meni lićno zvući kao idiotski potez, ukoliko naravno tako i bude!!!
ROĐENI BRATO
Ipswich Town F.C.
Ipswich Town F.C.
ma pusti te priče, vidjet ćemo danas abd, šta će biti, rekla - kazala je vrlo opasna stvar...... 
Od novih lica bitno je spomenuti golmana Dejana Bandovića, Amera Mahinića (došao iz mostarske Lokomotive), te Amera Jugu koji će vjerovatno nositi dres Veleža u narednom periodu.
Sa druge strane, na probnom radu nalaze se Amerikanci Smith i Downey, te Alidin Hajdarević kojem je posljednji klub bio Sparta Kromeriž u Češkoj Republici.
Sa druge strane, na probnom radu nalaze se Amerikanci Smith i Downey, te Alidin Hajdarević kojem je posljednji klub bio Sparta Kromeriž u Češkoj Republici.
ROĐENI BRATO
Ipswich Town F.C.
Ipswich Town F.C.
- el-fighter
- Kontakt:
Ovaj mora da je dobar cim nosi moje prezimenem73 je napisao/la:Od novih lica bitno je spomenuti golmana Dejana Bandovića, Amera Mahinića (došao iz mostarske Lokomotive), te Amera Jugu koji će vjerovatno nositi dres Veleža u narednom periodu.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Dobro nije lose, iako sam ocekivao da ce Riki ostati ( bilo je i na sluzbenoj stranici da je potpisao novi ugovor ) Vidit cemo kakvi su ovi amerikanci...
evo pročitah da se razgovara sa Mirzom Mešićem, bivšim igračem Slobode i Željezničara da pređe u VELEŽ, Rikiju istekao ugovor, Zolj u Olimpicu, a Oštraković na probi, ako ne prođe, eto ga opet kod nas........
-
BICE GUSTO
- Kontakt:
Da je, prodati Ostrakovica i dovesti kakvog napadaca !
RODJEN U MOSTARU U NAJLJEPSE DOBA,MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA !
Sta ocekivati kad vas napuste kljucni igraci iz prosle polusezone
Ostrakovic, Zolj, R.Demic, Spahic, Durakovic, Velagic a pripreme pocinjete bez provjereni pojacanja i da se dovede neko pojacanje treba da se uklopi i ko zna kakoce to funkcionisati mislim da su nam sanse za evropu 1%
doslo par nekih igraca na probu ali to je sve tanko najvece pojacanje bi bilo da smo zadrzali Demica, Zolja, Durakovica, Spahica, Ostrakovica i doveli 2-3 provjerena igraca samo tako bi se mogli nadati necemu u kupu
Ostrakovic, Zolj, R.Demic, Spahic, Durakovic, Velagic a pripreme pocinjete bez provjereni pojacanja i da se dovede neko pojacanje treba da se uklopi i ko zna kakoce to funkcionisati mislim da su nam sanse za evropu 1%
doslo par nekih igraca na probu ali to je sve tanko najvece pojacanje bi bilo da smo zadrzali Demica, Zolja, Durakovica, Spahica, Ostrakovica i doveli 2-3 provjerena igraca samo tako bi se mogli nadati necemu u kupu
bola kakvo je kukanje odmah dosla 3-4 igraca nisi ih nikad ni vidio ocima ni cuo za njih a vec kukanje nevalja nista.cuj velagic i spahic kljucni igraci ? a i ostali dobri kljucni igraci ni jedan jos nije sigurno potpisao za drugi klub..i ako odu eto ih na ljeto nazadRodeni je napisao/la:Sta ocekivati kad vas napuste kljucni igraci iz prosle polusezone
ne vrijedi plakati i kukati. ko je tu, tu je!
zolja niko nije otjerao?
demićev status nije definisan još uvijek, mada ne miriše na njegov ostanak...
drago mi je da su tu Lakičević i Ivetić jer se za obadvojicu prićalo da idu iz kluba...
lićno očekujem mnogo od Danijela Brkovića te da nas napusti Hasanović ...
ja od njega velike koristi ne vidim...
par igraća i imamo oke ekipicu s tim da nam prioritetno treba kvalitetan špic ...
plus Pehlić malo brzine da unese...
tako da ne vidim razlog za tvoju toliku negativnost Rodeni??!
zolja niko nije otjerao?
demićev status nije definisan još uvijek, mada ne miriše na njegov ostanak...
drago mi je da su tu Lakičević i Ivetić jer se za obadvojicu prićalo da idu iz kluba...
lićno očekujem mnogo od Danijela Brkovića te da nas napusti Hasanović ...
ja od njega velike koristi ne vidim...
par igraća i imamo oke ekipicu s tim da nam prioritetno treba kvalitetan špic ...
plus Pehlić malo brzine da unese...
tako da ne vidim razlog za tvoju toliku negativnost Rodeni??!
ROĐENI BRATO
Ipswich Town F.C.
Ipswich Town F.C.
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Rijad Demic nije potpisao ugovor. Na stranici fkvelez.ba je pisalo da su se oni dogovorili - to jest da su ga oni pitali "Rijade, hoces li produzit s Velezom?" I on rekao u smislu hocu osim ako ne odem negdje u inostranstvo.AlemC85 je napisao/la:evo pročitah da se razgovara sa Mirzom Mešićem, bivšim igračem Slobode i Željezničara da pređe u VELEŽ, Rikiju istekao ugovor, Zolj u Olimpicu, a Oštraković na probi, ako ne prođe, eto ga opet kod nas........
Znaci da racunamo na tebe ako ne odes vani? - Da.
To je bilo s Rijadom. Tako ako Rijad ode van BiH - nije slagao Veleza i nema mu se sta zamjerit. Ali ako ode u neki drugi klub - onda ja se iskreno nadam da vise nikad ne dodje u Velez.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.