FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

baresi#6
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la baresi#6 » 11 jan 2012, 02:32

nije meni do teveza toliko koliko mi je do avatara koji ću morati staviti ako dođe u inter :lol:
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 11 jan 2012, 02:38

baresi#6 je napisao/la:nije meni do teveza toliko koliko mi je do avatara koji ću morati staviti ako dođe u inter :lol:
smislim ti nešto fino nebrini :D

@Yuto ma znam da nije, ali s klupe može uć 15-ak minuta i dat gol... nikad neznaš... ko Henryy :D
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 11 jan 2012, 09:51

Tevezitooo :twisted: Opet slijedi gazenje i setanje ovom kvazi ligom :twisted: :D

Faraoni produzio ugovor do 2015...

Moguce formacije i sastavi, ali poznavajuci Tinkia nece biti ni jedna od ovih :D
slika

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 11 jan 2012, 12:21

Ova 4-2-3-1 sa Forlano,Sneijderom,Alvarezom i Militom bi bila strasna. Mislim da bi tako trebali igrat, ali isto tako treba uzet u obzir da Sneijder nije odigrao utakmicu vise od mjesec dana a i ono sta je igra prije toga nije bilo bajno pa bi radije poceo sa onom postavom iz utakmice protiv Parme.

Al dobro prepustimo taj posao Ranieriu za sada ga radi jako dobro 8-)

Citam negdje da je Tevez rekao da nema nista protiv prelaska u Inter, ajde, mislim da ce onaj koji dobije u derbiju dobiti i Teveza.

Tek je Srijeda...ko ce docekat Nedilju :lol: :lol:
Evo jedan video da nam skrati cekanje, dabogda se ponovilo :mrgreen:

[youtube][/youtube]
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 11 jan 2012, 16:05

slika
Spojite točkice, govorio je Steve Jobs, i shvatiti ćete vašu sudbinu, njen konačni značaj. Spojimo one Ricarda Alvareza, koji si je od nedavno na ramena stavio dio Intera, i shvatiti ćemo da nije moglo biti drugačije, da nije mogao završiti igdje drugdje osim u crnoplavom dresu, uoči svog prvog derbija na Giuseppe Meazzi.

Krećemo sa Boca Juniorsom, jel tako?
"Bio sam chiquito, imao sam 7-8 godina, i nikako da porastem. Zakašnjeli razvoj, tek kasnije sam propupao. Nikad nisam igrao, samo klupa. Otišao sam u Velez."

I onda jednog dana stiže lijepi poklon...
"Od mog oca. Dres Intera, jer moj otac je Interista. Kakav poklon: možda ne znate šta Inter predstavlja u svijetu, u Argentini. Sudbina se počela oblikovati."

Sa 19 godina debi' u prvoj ekipi Veleza. Ali sreća je kratko trajala?
"Dva dana kasnije sam slomio križni ligament na treningu. Pa dodatne komplikacije. Bio sam u boxu godinu dana. A trebalo je i dodatnog vremena da se vratim u formu."

Ali nekako si se vratio i dokazao u Velezu. Osvojio si nekoliko prvenstva, napredovao u Copa Libertadores, počeo razmišljati o Europi. I onda?
"Jednog dana, prošlog svibnja, neki novinari mi kažu: "Znaš li da je Pupi, Pupi Zanetti, pričao lijepo o tebi?". Prva naznaka."

Druga?
"Dva dana kasnije mi zvoni telefon: "Ćao, Pupi na telefonu". Baš on: nisam shvaćao ništa, mislio sam da sanjam. Zanetti je kod nas apsolutni idol. Inter argentinaca također. Sudbina se počinje dešavati."

Stižeš u Inter i stvari nisu odmah pozitivne.
"Klub i suigrači me prihvaćaju perfektno: svi mi pomažu, svjetske zvijezde kao Zanetti i Cambiasso čine da se osjećam dio njih, obitelj me prati u Milano. Ali patim, pripreme prije prvenstva: u Argentini nismo naviknuti na rad u dvorani koji se ovdje radi, na onako teške treninge. Noge su mi teške, nisam briljantan, nisam ja. A još i ekipa igra loše. Sve je krenulo nizbrdo."

Ali polako se nazire svjetlost. Prvi bljesak?
"Posljednjih 15 minuta protiv Juvea, stadion je prekrasan. Ja ulazim i osjećam se dobro. Izgubili smo, ali naznake su bile dobre."

Onda?
"Inter-Cagliari, 19. studenog. Na tribinama sam. Užasno sam ljut. Ali na zagrijavanju se ozljedio Sneijder i Coutinho ide na teren, dolaze me zvati i odlazim na klupu. I dalje sam ljut."

Ali Ranieri te ubacuje u nastavku...
"Biti će ljutnja, biće da se konačno osjećam dobro, ali evo Alvareza: slobodnjak iz kojeg se rađa 1:0 i asist za 2:0. Tada se sve promjenilo."

I sada derby, koji si već igrao, i to dobro, u Pekingu, jel tako?
"Dobro prvo poluvrijeme. U nastavku smo se previše branili i izgubili."

I ti si zamjenjen ?
"Ma zaboravimo..."

Pričaju da je Milan favorit, ti se slažeš?
"Možemo ih pobijediti. Sigurno. Ako Inter igra kako zna, može pobijediti. Ako ih napadnemo i pripazimo na kontranapad, može biti dobro."

Milan je stravičan u kontranapadu.
"Kao i svaka talijanska ekipa. Svi nazad i onda brzo u napad. To je razlika između Italije i Argentine: brzina u kontranapadu."

Šta ti pričaju o derbiju?
"Puno toga, ali znam da neću shvatiti dok ne probam. Na tom stadionu je nevjerojatno, ko zna kakav je osjećaj. Želim ga uživati, od prve do 90. minute."

Znači, siguran si da ćeš igrati?
"Ne baš. Ali sa klupe ili sa terena, želim ga živiti u detalje."

Ti se zoveš Ricardo, građen si na taj neki način, uglavnom, usporedbe sa Kakom počinju cirkulirati.
"Stop. Bez usporedba. Čuo sam ih i sa Pastoreom, Riquelmeom... Moj idol , kad sam bio klinac, je bio Zidane. Ali to su veliki igrači, ja sam Alvarez i ne želim usporedbe."

Uživaš više u pogotku ili asistenciji?
"Gol je uvijek vrhunac, iako moram naučiti igrati bolje bez lopte prije nego uđem u šesnaesterac. Ali bolje gol nego asist."

Dakle, ti si napadač, znaš?
"Trequartista, ili napadač koji kreće izdaleka..."

Znaš li da je Kaka' počeo biti Kaka' baš nakon gola u svom prvom derbiju?
"A da?"
Zadnja izmjena: Mister No, dana/u 11 jan 2012, 17:04, ukupno mijenjano 1 put.

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 11 jan 2012, 16:16

Ricky je car 8-)

Mislim da bi bila velika greska da se krene bez njega u derbiju jer je trenutno uz Milita i Pazza nas najbolji igrac prema naprijed. On i Sneijder zajedno bi pravili dar mar bilo kojoj ekipi. Ajde Tinki budi frajer i izadji sa obojicom i 2 napadaca :!:

FORZA INTER
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...

I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Lucio idiote umri !

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 11 jan 2012, 19:31

Genoa prodala svoju polovicu Vivianovog ugovora u Palermo tako da je on sad co-owned izmedju Intera i Palerma. Narednih 6 mjeseci ce sigurno branit u Palermu a za dalje ce se vidjet.

Moje misljenje je da se on vise nece vracat u Inter. A glavni i jedini razlog je mladi Bardi koji odlicno brani ove sezone u Livornu i mislim da ce od iduce sezone biti 2. nas golman. A i Cesar ce vjerovatno ostat tu jos par godina ako nastavi branit na ovom nivou.

Za debila (Teveza) danas nista...

Lucio idiote umri !

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 11 jan 2012, 20:47

Sad čitam da postoji mogućnost dovođenja Marka Marina iz Werdera za 10 miliona Eura. Eh, da budem iskren, ovo uopće ne bi bio loš potez. Ok, Marko jeste u posljednje vrijeme u nešto slabijoj formi, al' pokazao je u prethodnim godinama o kakvom se igraču radi. S obzirom na cijenu, ne bih rekao da se može ovdje Inter opeći, jer i u slučaju da Nijemac ne pokaže ono zbog čega je doveden, može se za dobre pare prodati nekom klubu iz Bundeske. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 11 jan 2012, 22:04

slika
Snejdermannnn

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 11 jan 2012, 22:07

Jedna od najdražih pobjeda
[youtube][/youtube]

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 11 jan 2012, 23:43

Mister No je napisao/la:Jedna od najdražih pobjeda
[youtube][/youtube]
Jaoo da ,ovo je bila pr3y3b3na tekma sto jest,jest ,previse tenzija sa obe strane ,kad se sjetim kako su Kaladze i Figo stradali il kako su na Adrianu s jedne , a na Schewu s druge strane nalećali ,onako grubih startovo (osim izuzetak krkana ) nisam vidio od te utakmice ... Iz ove utakmice takoder vidimo kakav je znacaj Derbi de la Madonnine bio u tom periodu( tada ) ,nekako imam osjecaj da se tada bas zivilo za taj derbi i 110 % na terenu se ostavljalo , a sad isto ko da je sve to iscezlo ... :|
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 12 jan 2012, 01:16

Izgleda da bi Suljo moga na ljeto u Milan :lol: :lol: :lol:

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 12 jan 2012, 01:29

Eo celo ide na sastanak sa City-em i debilovim menadzerom u Englesku tako da je to to sto se tice debila.

Navodno se mi sad okrecemo Lucasu iako mislim da od toga nema nista. Glavno je da je Branca jos jednom uspio dokazat kolko je nesposoban i da se obruko sa ovim pokusajem dovodjenja debila.

Za Marina cisto sumnjam da je istina,iako bi dobro dosao ovako sporoj ekipi.

P.S. Muntari u Milan nakon isteka ugovora :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lucio idiote umri !

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 12 jan 2012, 01:45

ma to je Inter ba sve dogovorio sa Cityjem da bi Milan povecao ponudu jer Fester bi sve gratis,,,pa Milan ponudio za Teveza a ovi ga kao nisu bili ni odbili jos,posle kao Inter ponudio ovi i dalje niti prihvataju niti odbijaju ni Intera ni Milana,,sve jasno ko dan,,ne vjerujem ja da ce Inter uzet ijednog napadaca sad kad su nam se ovi nasi napadaci raspucali,jedino mozda ode Castaignos,,ne znam,Marin kosta kao oko 10ak miliona,nije on skup,al sta ce nam ako Coutinho ne moze da igra zbog kilaze,kako ce on,mozda je deblji 200-300grama ako nije i mrsaviji isto za toliko,,jedino Lucas bi mogao doci al Moratti nudi 20 miliona a liku 92 klauzula tako da nema ni od njega nista,,sa Juanom dogovorili vec u novembru a ni on ne mrda,sa Kuckom dogovorili u junu,uzeli pola ugovora a ni on ne mrda,,mah,,oni bi Messija za 16,2 miliona jbg,,za Muntu Muntavog no com :lol: 8-)
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 12 jan 2012, 01:49

Dobar je Marin igrac a jos kad bi ga doveli za 10-ak mil € to bi bia pun pogodak, jbt. sta vise sa tim Juanom cekaju, kao dogovorili se sve i nikom nista od tada, ja sam ga ocekiva vec 1.1. u crnoplavim bojama.

Treba dovest makar jednog igraca, tek tako da osvjezimo kadar, ali opet nesmije biti neki skart.

Spominje se Alessio Cerci kud njega gledaju pokraj zivog Montoliva i Jovetica :evil:

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 12 jan 2012, 01:55

zato jer je Montolivo obecao Milanu a za Jovetica ce trazit sigurno 25-30 miliona(znaci Inter-out),,ma de ba kad su nasi rekli da je za Ozila 15,za Sahina 15,za Suareza 25,za Aguera 30,puno para sve mi je jasno,,hoce oni Hulka,Gotzea,Hummelsa,Neymara + JagerMeistera u paketu al za 17 miliona,,e ne moze to tako,,
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 12 jan 2012, 02:19

Yuto je napisao/la:Eo celo ide na sastanak sa City-em i debilovim menadzerom u Englesku tako da je to to sto se tice debila.

Navodno se mi sad okrecemo Lucasu iako mislim da od toga nema nista. Glavno je da je Branca jos jednom uspio dokazat kolko je nesposoban i da se obruko sa ovim pokusajem dovodjenja debila.

Za Marina cisto sumnjam da je istina,iako bi dobro dosao ovako sporoj ekipi.

P.S. Muntari u Milan nakon isteka ugovora :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
đe to iskopa hljeba ti?

[youtube][/youtube]
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 12 jan 2012, 02:54

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 12 jan 2012, 10:03

Ma neopravdan je ono bio penal skroz, Nesta kulturno zagradio loptu ... :roll:
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 12 jan 2012, 11:18

Cini mi se da se lagano zavrsava sapunica za debila. Nek mu je sretno u Milanu, nadam se da ce biti najgore pojacanje ikad. :mrgreen:

Eh sad, valjda ce Moratti ove novce koje je namjeravo dat za debila usmjerit ka dovodjenju nekog klasnog veznjaka koji je 545654654654 puta potrebniji .

Sad kao hocemo Kolarova ? :lol: :lol: :lol: :lol: Pa nisu valjda debili da daju pare za ovu prevaru od igraca ? Misljenja sam da je Lazio napravio najbolji transfer u historiji fudbala (uz onaj Ibre) kada su za njega dobili 20 miliona eura. Frajer samo sut ima (i to jedan od 135 je dobar), pa Nagatomo je za njega R.Carlos iz najboljih dana !

Al vrh je da je Muntari izgleda sve dogovorio sa Milanom za ljeto ? :lol: :lol: :lol: Ja bih njega dao odma ako vec ima zelju da ide tamo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lucio idiote umri !

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.