Njihov je vlasnik neki ludi cecen ili nesto slicno ako se ne varam, cuo sam da je imao obicaj doci u svlacionicu i tuci igrace kada izgube. Ako je to taj lik. Ludjak, manijak...Principatus je napisao/la:Haris Seferovic je dobio odkaz kod Xamaxa. On i jos neki igraci.
Klub im nije placao plate niti stan, klub nije se drzao ugovora. Seferovic sad trazi novi klub.
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
- Goalgetter
- Kontakt:
http://www.blick.ch/sport/fussball/supe ... ten-191308
Obavljen je intervju sa njim, kako kaze sokiran je, predsjenik je usao u svlacionicu, i saopstio igracima da su opusteni.
Naslov ovog novinskog artikla sve govori ''Prvo svjetski prvak, sad na cesti, Seferovic na dnu'' . Ostao je i bez stana, za koji je placao redovno (a dogovoreno je da klub to preuzima), kako kaze i sam Seferovic da je to cirkus.
Kaze da ce u ovaj koji dan potpisati novi ugovor, po njegovim rijecima, bilo gdje, samo hoce da igra fudbal.
EDIT:
http://www.20min.ch/sport/fussball/stor ... --27550245
Cudno, naisao sam na drugi novinski artikl, gdje Seferovic govori nesto skojrz drugo, tj. da je olaksan, da je jos pod ugovorom u Fiorentini, sad kome vjerovati.
Obavljen je intervju sa njim, kako kaze sokiran je, predsjenik je usao u svlacionicu, i saopstio igracima da su opusteni.
Naslov ovog novinskog artikla sve govori ''Prvo svjetski prvak, sad na cesti, Seferovic na dnu'' . Ostao je i bez stana, za koji je placao redovno (a dogovoreno je da klub to preuzima), kako kaze i sam Seferovic da je to cirkus.
Kaze da ce u ovaj koji dan potpisati novi ugovor, po njegovim rijecima, bilo gdje, samo hoce da igra fudbal.
EDIT:
http://www.20min.ch/sport/fussball/stor ... --27550245
Cudno, naisao sam na drugi novinski artikl, gdje Seferovic govori nesto skojrz drugo, tj. da je olaksan, da je jos pod ugovorom u Fiorentini, sad kome vjerovati.
Ovo ce biti nas Denis Bergkamp , slika govori sve!

Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
- Principatus
- Kontakt:
Bicakcic napusta Stuttgart i ide u Braunschweig, 2. liga. U Stuttgartu jednostavno nema sanse da zaigra pored sadasnjih stopera. Nazalost se bas u tom momentu povredio, kada su svi ovi falili i kada je imao sansu da se dokaze.
Bolje mu je igrati u 2. ligi, nego biti vjecna rezerva.
Ima sansu da se pokaze u Braunschweigu i vrati u 1. ligu.
Bolje mu je igrati u 2. ligi, nego biti vjecna rezerva.
Ima sansu da se pokaze u Braunschweigu i vrati u 1. ligu.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Goalgetter
- Kontakt:
I Besicu bi bilo preporucljivo da odradi ovakav potez. Volio bih vise da su otisli u jedan klub iz Bundeslige, ali i ovo nije lose.
Erminu neka je sa srecom, Braunschweig je trenutno osmi u 2. BL.
Erminu neka je sa srecom, Braunschweig je trenutno osmi u 2. BL.
- maxuz baxuz
- Kontakt:
Ja mislim ovim drugim! Koliko ja znam Seferovic je samo na posudbi u Xamaxu, a to znaci da je Fiorentinin igrac. U ovom slucaju bi se samo trebao ponistiti ugovor posudbe i on bi se trebao vratiti u Firencu. Po nekoj mojoj logici.Goalgetter je napisao/la:Cudno, naisao sam na drugi novinski artikl, gdje Seferovic govori nesto skojrz drugo, tj. da je olaksan, da je jos pod ugovorom u Fiorentini, sad kome vjerovati.
Tako je Chagayev im je gazda zbog koga su do sada dobili -7 bodova ove sezone ako se ne varam.calcio je napisao/la:Njihov je vlasnik neki ludi cecen ili nesto slicno ako se ne varam, cuo sam da je imao obicaj doci u svlacionicu i tuci igrace kada izgube. Ako je to taj lik. Ludjak, manijak...Principatus je napisao/la:Haris Seferovic je dobio odkaz kod Xamaxa. On i jos neki igraci.
Klub im nije placao plate niti stan, klub nije se drzao ugovora. Seferovic sad trazi novi klub.

p.s.
Ovaj potez Tine Susica mi nije jasan da iz Standarda dolazi na probu u Hajduk.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
evo i Nadarevic u zadnje vrijeme standardan svaku skoro igra 90min ponovo je u prvi 11 a i ovaj njegov Eskisehiri 4 na tabeli!!!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Imam osjecaj da ce biti dobar igrac,a zna li iko zasto njega nema na spisku niti jedne od mladjih selekcija?Za_raju je napisao/la:Ovo ce biti nas Denis Bergkamp , slika govori sve!
12.9.2009.
jer igra za svicarsku mladu selekciju. i cak stavise, osvojio je svjetsko s njima.ZEno.T. je napisao/la:Imam osjecaj da ce biti dobar igrac,a zna li iko zasto njega nema na spisku niti jedne od mladjih selekcija?Za_raju je napisao/la:Ovo ce biti nas Denis Bergkamp , slika govori sve!
...
Cocalić u Makabiju.
Napreduje frajer.Edo_77 je napisao/la:Cocalić u Makabiju.

Realno mi za kvalifikacije 2014 mozemo u A reprezentaciju dovesti 2-3 igraca jer sve i da zadovolje kriterije sumnjam da ce se sadasnji A tim puno mjenjati.
Rahimic odlazi imamo Zahirovica, Mravac/Pandza tu malo skripi.
Rahimic odlazi imamo Zahirovica, Mravac/Pandza tu malo skripi.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- maxuz baxuz
- Kontakt:
Mijenja Panionios za Makabi. Naravno da napreduje!brzi21 je napisao/la:Napreduje frajer.Edo_77 je napisao/la:Cocalić u Makabiju.
vala, da se usrecio, i nije. al eto.
...
Da, stvarno napreduje. S magarca, na drugog magarca.maxuz baxuz je napisao/la:Mijenja Panionios za Makabi. Naravno da napreduje!brzi21 je napisao/la:Napreduje frajer.Edo_77 je napisao/la:Cocalić u Makabiju.
Kako da se nije usrecio i ostvario napredak.Maccabi iz Haife najveci je izraelski klub,a njihova liga je po meni u ovom trenutku jaca od Grcke 1.lige.
Maccabi je igrao prije par sezona Ligu prvaka,gdje su porazili Manchester United.Ovo je veliki korak za Cocalica,nadam se da ce Pape sada ozbiljnije racunati na njega.
Maccabi je igrao prije par sezona Ligu prvaka,gdje su porazili Manchester United.Ovo je veliki korak za Cocalica,nadam se da ce Pape sada ozbiljnije racunati na njega.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Usrecio se kao i Mudonja koji i rukama i nogama kopa da bjezi iz cif-utske lige.Adi_Zepce je napisao/la:Kako da se nije usrecio i ostvario napredak.Maccabi iz Haife najveci je izraelski klub,a njihova liga je po meni u ovom trenutku jaca od Grcke 1.lige.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Eto Hare reče dobro. Daleko je to od jake lige.
Finansijski,igracki ni blizu.Adi_Zepce je napisao/la:Kako da se nije usrecio i ostvario napredak.Maccabi iz Haife najveci je izraelski klub,a njihova liga je po meni u ovom trenutku jaca od Grcke 1.lige.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, MostarNeretva, zikerrz21 i 49 gostiju.