Da se fina atmosfera napraviti na ovom stadionu, samo sto ce ovu crvenu boju zamjeniti plavo/zuta.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
[youtube][/youtube]hodža je napisao/la:Hulk ako je opali kako zna, da staviš sve naše golmane zajedno neće je odbraniti![]()
![]()
Monolog je napisao/la:Da, zato Hulk igra u najtrofejnijem klubu na svijetu i u posljednje dvije sezone je kombinovano zabio 200 golova.
Evropski Brazilci je nadimak za Portugal.Pauk je napisao/la:Brazil protiv evropskih Brazilaca![]()
Odlicna je ovo vijest!
Samo steta sto igramo na takom malom stadionu, bolje bi bilo da igramo u Bazelu ili Cirihu zbog dijaspore ali eto..
Da je bogdo ta formacija igrala u proslim kvalifikacijama sad bi mi pripremali kofere polahko za put na istok Evrope!!!Goalgetter je napisao/la:---------------Begovic----------------
Mujdza---Pandza---Spahic---Papac
-------Zahirovic----Salihovic--------
Lulic-----------Pjanic-----------Visca
-----------------Dzeko-----------------
Volio bih da ovako nastupimo u prvoj utakmici. Istina, ima jos do utakmice, ali nesto ovako slicno ne bi bilo lose. Rahimic se ocito oprasta od reprezentacije, stoga bi volio da probamo tu varijantu sa 2 zadnja vezna (Sejo i Zahirovic ili evtl. Medunjanin).
Takodje, ne vjerujem da ce Susic krenuti sa dva napadaca na Brazil, stoga opet onaj stari 4-5-1, samo sto ce sad (ako budu spremni svi igraci) igrati Lulic, i nadam se Visca/Stevanovic na krilima. Kao ofanzivni vezni, sad tesko se odluciti izmedju Misketa i Pjanica, napisao sam Pjanica, mada ne bih imao nista protiv da maestro Miske zapocne utakmicu umjesto njega.
Samo da budu svi zdravi do utakmice, bice ok.
Slazem se za ove sto si izbacio, a za ove nove cisto sumnjam da ce i Visca, Stevanovic, Vukcic, Hadzic, Zukanovic biti pozvati. Mislim trebaju svi novi biti pozvati na probu ali za sastav za 2-3 samo ima mjesta.Edo_77 je napisao/la:Za Brazil, po mom misljenju!
1. Begovic
2. Hasagic
3. Sehic
4. Mujdza? (Ako bude oporavljen)
5. Spahic
6. Pandza
7. Jahic
8. Zukanovic
9. Salihovic
10. Lulic
11. Zahirovic
12. Visca
13. Stevanovic
14. Misimovic
15. Medunjanin
16. Ibricic
17. Pjanic
18. Dzeko
19. Ibisevic
20. Vuckic
21. Hadzic
Muslimovic, Maletic, Rahimic, Stilic, Mravac, Avdukic OUT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.