FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Dirk
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Dirk » 11 jan 2012, 21:46

cikac je napisao/la:Dirk, što si obrisao post u kojem kažeš kako ti pitarske titule ne trebaju?
Ja jos nisam cuo za te pitarske titule al stvarno nisam sta je to jel se to jede ili ???

Iskren slazem se sa tobom da Handzic nije kalibar za nas klub :mrgreen:
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Iskren
Kontakt:

Post Postao/la Iskren » 11 jan 2012, 21:47

Dirk je napisao/la:
cikac je napisao/la:Dirk, što si obrisao post u kojem kažeš kako ti pitarske titule ne trebaju?
Ja jos nisam cuo za te pitarske titule al stvarno nisam sta je to jel se to jede ili ???

Kakve sada veze Handzic ima s tobom objasni ?! Sanjas li ga glupane ??? Nek je DAFIC KALIBAR U KAFANI !!!

cikac
Kontakt:

Post Postao/la cikac » 11 jan 2012, 21:52

Dirk je napisao/la:

To su one koje je FK Sarajevo osvajalo kad je bilo ponos reći da si Pitar. ja sam mislio da je to i danas ponos.
Ti meni prvo reće da sam zbog toga zadnje smeće, a onda da ti te titule ne trebaju. pa si post obrisao?

Iskren
Kontakt:

Post Postao/la Iskren » 11 jan 2012, 21:53

Ok nema frke osim sto ovaj DIRK pametnjakovic fakat zasluzuje trajni ban pa lik 24 sata visi na temi,vrijedja igrace ne sve al vecinom,vrijedja nas istinske i prave navijace koji vole,Koji zive za Fk Sarajevo ....

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 11 jan 2012, 21:56

Iskren je napisao/la:Ok nema frke osim sto ovaj DIRK pametnjakovic fakat zasluzuje trajni ban pa lik 24 sata visi na temi,vrijedja igrace ne sve al vecinom,vrijedja nas istinske i prave navijace koji vole,Koji zive za Fk Sarajevo ....
za sta momak zasluzujue ban..sto od ovih provokatora brani FKS dok vecina pljuje po njemu i glumi neke old scool navijace koji se sjecaju nekih boljih vremena ..dajj ba,,
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 11 jan 2012, 21:59, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

cikac
Kontakt:

Post Postao/la cikac » 11 jan 2012, 21:58

Šta brani FKS, maloprije pljuje po titulama?

Iskren
Kontakt:

Post Postao/la Iskren » 11 jan 2012, 21:58

Dirk je napisao/la:Obrati se svom moderatoru za taj post, valjda znas kad na nesto odgovoris da ne mozes obrisati, ali sta je tu je pitanje za tebe koliko FKS ima pitarski pobjeda kojima su se osvajala pitarske titule :mrgreen:

E cuj pitarske titule :lol:

@Iskren

Hajde da ne idemo dalje necu vise pljuvati po Harisu i tako svi znamo da nema pojma 8-)
Hajde dijete idi spavaj a ja cu podrzavati i Harisa i svih 22,- 25 igraca jer oni nose sveti BORDO dres a ne ti,ne mogu vise s tobom se nervirati osim sto bi te volio vrlo rado gdje sresti u gradu pa da se ko ljudi onako ljudski upoznamo jer volis FK SARAJEVO kao i ja sigurno to vidim !!!

cikac
Kontakt:

Post Postao/la cikac » 11 jan 2012, 22:03

Pljuješ po igračima, pljuješ po istoriji... kakav si ti jad!
Još ima nekih da te ovdje podržavaju, to ne mogu da vjerujem.

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 11 jan 2012, 22:04

cikac je napisao/la:Pljuješ po igračima, pljuješ po istoriji... kakav si ti jad!
Još ima nekih da te ovdje podržavaju, to ne mogu da vjerujem.
Jedini ne pljujem po PITARSKIM TITULAMA jer jos nisam skontao sta znaci to i koliko imamo isti :mrgreen:

Jos se nisi smirio, steta po tebe i tvoje zdravlje, sad svi sveci a na utakmicama FKS nema tog igraca kojem se konstantno ne psuje i vrijedja.
Zadnja izmjena: Dirk, dana/u 11 jan 2012, 22:05, ukupno mijenjano 1 put.
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 11 jan 2012, 22:05

cikac je napisao/la:Šta brani FKS, maloprije pljuje po titulama?
ma to ne vjerujem da iko moze misliti ozbiljno niti ista slicno...ili pljuvati po pitarima kad je i on sam pitar htjeo to priznati ili ne...za mene pitar ili hz je manje vise isto..ponavljam ZA mene...
al da zasluzuje nesto poput bana je cista glupost...
sto se tice Harisa Handzica meni je dobar igrac i nadam se da ce dobiti vise prilike u drugom djelu jer teror koji je on prosao u poljskoj i u kakvim je problemima psihickim itd itd bio momak to malo ljudi zna i malo bi se ljudi vratilo nakon svega kao sto se on vratio..
ljudi ne mrzite momka sto ima para,sto ima dobar motor :mrgreen: ,sto ima dobru trebu..gledajte malo sire od toga ...mojne nase sarajevske suplje ..jedino u sarajevu se ne vole sarajlije...
FK SARAJEVO.

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 11 jan 2012, 22:06

mma_hz je napisao/la:
ma to ne vjerujem da iko moze misliti ozbiljno niti ista slicno...ili pljuvati po pitarima kad je i on sam pitar htjeo to priznati ili ne...za mene pitar ili hz je manje vise isto..ponavljam ZA mene...
sto se tice Harisa Handzica meni je dobar igrac i nadam se da ce dobiti vise prilike u drugom djelu jer teror koji je on prosao u poljskoj i u kakvim je problemima psihickim itd itd bio momak to malo ljudi zna i malo bi se ljudi vratilo nakon svega kao sto se on vratio..
ljudi ne mrzite momka sto ima para,sto ima dobar motor :mrgreen: ,sto ima dobru trebu..gledajte malo sire od toga ...mojne nase sarajevske suplje ..jedino u sarajevu se ne vole sarajlije...
Jarane kunem se mrtvim i zivim da nisam napisao nista gdje pljujem po titualama, pa to nikome nije logicno osim cicku koji je to izvukao iz pljuvanja po pitarluku a to sto on titule smatra pitarskim njegov problem.

Cuj pitarske titule :lol:
Zadnja izmjena: Dirk, dana/u 11 jan 2012, 22:08, ukupno mijenjano 1 put.

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 11 jan 2012, 22:07

:shock:

...i šefa i stanicu.
F.K.SARAJEVO

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 11 jan 2012, 22:08

Dirk je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:
Jarane kunem se mrtvim i zivim da nisam napisao nista gdje pljujem po titualama, pa to nikome nije logicno osim cicku koji je to izvukao iz pljuvanja po pitarluku a to sto on titule smatra pitarskim njegov problem.
ma ne moras se meni brate klet ba..ko sam ja da mi se kunes ili pravdas..samo kazem da ne vjerujem da bi ti to uradio.. ;)
FK SARAJEVO.

Iskren
Kontakt:

Post Postao/la Iskren » 11 jan 2012, 22:08

mma_hz je napisao/la:
BRATE SVAKA CAST ! Teren je najbolje mjerilo za svakog igraca pa izvoli dokazi se !

Alifakovac
Kontakt:

Post Postao/la Alifakovac » 11 jan 2012, 22:13

Sva udruženja, sve persone i likove koji su nekad bili i koji su sada, će prekriti zelena trava zaborava našeg. Ostaje samo SARAJEVO kao institucija koja će i naše kosti ispratiti u postelju od zemlje.
Đurković, Radeljaš, Kapetanović, Janjoš, Hadžibegić, Jozić, Vukičević, Jakovljević, H.Musemić, S.Merdanović, Pašić; Trener: Boško Antić

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 11 jan 2012, 22:16

Kako je ovo sve jadno zar jedan čovjek da zavadi sve vas koji kao volite isti klub.Niko ne mora misliti isto ali je ljubav jedna a to je SARAJEVO a volimo ga i dirk i cickac i ja i svi ali jadno je sve ovo šta se piše.
Sarajevo ljubavi moja!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 11 jan 2012, 22:18

Alifakovac je napisao/la:Sva udruženja, sve persone i likove koji su nekad bili i koji su sada, će prekriti zelena trava zaborava našeg. Ostaje samo SARAJEVO kao institucija koja će i naše kosti ispratiti u postelju od zemlje.
zato i nema potrebe da se dizu tenzije i daju pare koje nemamo isluzenim igracima poput Hadzica..
U nasem klubu nema para kako ko hoce..treba se dati onima koji tek dolaze..bolje dati te neke pare koje su bile namjenjene Hadziji 2,3 momaka pred kojima je buducnost i od kojih ce Sarajevo zaraditi i tacka...
navijaci bi zeljeli da ostane Hadzija ,e pa sto @aca kaze nmg navijaci odlucivati sta je najbolje za klub.. ;) ;)
@cicak i ti ko malo djete zapeo jarane...rekao (mozda) pa porekao..kakve to veze u svemu ovome ima..
FK SARAJEVO.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 11 jan 2012, 22:22

Samo da kažem aco me zna dugo sam na forumu ali ne pišem niti ču samo pratim šta se dešava za vaš info nisam balavac alfakovac pratim Sarajevo od svojih malih nogu a bogami je to podugo i meni ne može niko damu za bubrege prodavati ali ja volim samo Sarajevo i kad je bio Vuja i Šuman i Resić i Blekić pa i ovi sad i samo zapamtite :Sarajevo če biti sve drugo če proći
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 11 jan 2012, 22:23, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!

cikac
Kontakt:

Post Postao/la cikac » 11 jan 2012, 22:23

mma,

ima veze, jer odavno ovdje čitam kako sve stavljate ispred onoga što je najvažnije. treba da čitam kako mi se balavac sere po tituli, a veliki navijači ga podržavaju.
napisao sam maloprije, pa mi je neko obrisao (jer me ponijelo, pa sam ga malo i zabiberio).

sve uprave, navijači i udruženja i forumi će biti i proći. za par godina doće neko ko je ko fol pametniji i popljuvati ove prošle, ko što je uvijek to bilo. ono što se pamti su igrači i titule. za 10 godina, samo će se toga sjećati. a vi sad po tome pljujete ko da je zadnji opanak.

sramota. malo se dozovite i sjetite se šta je najvažnije. nije klub nastao juče, niti će se ugasiti za par dana, pa da se tako ponašate.
Zadnja izmjena: cikac, dana/u 11 jan 2012, 22:26, ukupno mijenjano 1 put.

cikac
Kontakt:

Post Postao/la cikac » 11 jan 2012, 22:25

sekac je napisao/la:Samo da kažem aco me zna dugo sam na forumu ali ne pišem niti ču samo pratim šta se dešava za vaš info nisam balavac alfakovac pratim Sarajevo od svojih malih nogu a bogami je to podugo i meni ne može niko damu za bubrege prodavati ali ja volim samo Sarajevo i kad je bio Vuja i Šuman i Resić i Blekić pa i ovi sad i samo zapamtite :Sarajevo če biti sve drugo če proći
bravo!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 5 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []