http://en.wikipedia.org/wiki/Haris_Medunjanin

Ovog treba pozvati. Gdje je steta?
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Pa sta skoro svi kockasti su se bas prodali iz Hrvatskih klubova i ne zale se.Cincinnatus je napisao/la:Neznam za te price, uglavnom znam da igra u Spaniji dok neki (Ibricic) jos uvjiek u Hrvatskoj![]()
Treba mu makar dati sansu.
Slazem se,treba ga zovnuti i probati ipak je to Spanija...Cincinnatus je napisao/la:Neznam za te price, uglavnom znam da igra u Spaniji dok neki (Ibricic) jos uvjiek u Hrvatskoj![]()
jasta Bog te, ni za stilica nema mjesta a nema doduse ni za husica iz cibalije a vi bi medede stavljaliomerbavarac je napisao/la:Ma imamo mi veznjaka, ne treba hvala!!!
Upravu si. Treba sa hladnom glavom, a ne odmah vjerovati ove razne price. Zna se kakva je nasa medija. Momak nosi broj 5 u Valladolidu, standardni igrac. Treba ga pozvati, makar vidjeti kako igra, kako se ponasa sa drugim, itd. Ipak igra u Spaniji, mogao bih nam dati novu dimenziju u igri.gringo1 je napisao/la:Slazem se,treba ga zovnuti i probati ipak je to Spanija...Cincinnatus je napisao/la:Neznam za te price, uglavnom znam da igra u Spaniji dok neki (Ibricic) jos uvjiek u Hrvatskoj![]()
Treba pustiti te price ovako onako mama rekla ovo rekla ono itd...
Dobar je igrac a nama to treba jos povrh svega mlad i sa pobjednickim mentalitetom (prvak evrope sa Holandijom)...
Potpis 100% !!!!!!!!!!emir_ je napisao/la:ma dosta je ovih sinova dezertera !!!