Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Sad je u trendu ovo vracanje starih zvijezda Henry moze biti i Pires po ovim klipovima nije daleko ni povratak wengera u odlicnoj je formi

Alex_OxChambo Alex Chamberlain
Just to confirm, any rumours about me wanting to leave are completely false, couldn't be happier at Arsenal #AFC #VictoryThroughHarmony
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
yebote jesi me obradovo'Arnelinho je napisao/la:Alex_OxChambo Alex Chamberlain
Just to confirm, any rumours about me wanting to leave are completely false, couldn't be happier at Arsenal #AFC #VictoryThroughHarmony
ja došo da donesem loše vijesti
Vođa zna.
Ja da preduhitrim. 
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
CUdo nisi napisao da je Ryo odigrao 90 minuta u remiju rezervi protiv Ville.
Celik!3,2,2.
Nisam gled'o tekmu. Ni na kraj pameti mi nije bila. Znam da su odigrali 1-1.AllGunsBlazing je napisao/la:CUdo nisi napisao da je Ryo odigrao 90 minuta u remiju rezervi protiv Ville.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Evo za sve kriticare Per-a pohvalio ga je najbolji defanzivac Arsenala svih vremena, mr. Arsenal, Adams.
Celik!3,2,2.
Čuj za sve kritičareAllGunsBlazing je napisao/la:Evo za sve kriticare Per-a pohvalio ga je najbolji defanzivac Arsenala svih vremena, mr. Arsenal, Adams.
http://www.arsenalnews.co.uk/arsenal-co ... nk/109039/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ako je vjerovati ovom novinaru, onda je Suarez potpisao predugovor sa Arsenalom. Dolazi nam (tek) na ljeto.
Ako je vjerovati ovom novinaru, onda je Suarez potpisao predugovor sa Arsenalom. Dolazi nam (tek) na ljeto.
Nadajmo se. Wenger je najveći stručnjak makar u tome, da od anonimusa napravi WC ili bar odličnog igrača. Zadnjih godina nije baš nešto griješio, pa se nadam da će opet pogoditi. Za mene je taj igrač prilično nepoznat (sem sa youtubea) al' eto, vjerujem Wengeru.
Nego, utiša nam se priča da ćemo dovesti Cissokha ove zime. Navodno odbijen prijedlog posudbe. Opet kako tvrde portali i novinari cijena Alya je "samo" 8 mio. funti, što i nije puno za takvog igrača. Istina, nije se razvio onako kako je trebao, odnosno kako mu se predvidjalo, ali zna(o) (je) Wenger iz igrača izvući ono što drugi nisu mogli. Ne bi bilo loše čak ni dati tih 8 miliona, ako je priča tačna. Čak i kad bi bio promašaj ,teško bi za puno manje pare otiš'o.
Negdje sam čit'o da je Wenger ,otkako je u Arsenalu,na transferima privrijedio klubu prosječno svake godine 5 miliona funti.
Pa eto, jednu i po godinu štednje neka baci. 
Nego, utiša nam se priča da ćemo dovesti Cissokha ove zime. Navodno odbijen prijedlog posudbe. Opet kako tvrde portali i novinari cijena Alya je "samo" 8 mio. funti, što i nije puno za takvog igrača. Istina, nije se razvio onako kako je trebao, odnosno kako mu se predvidjalo, ali zna(o) (je) Wenger iz igrača izvući ono što drugi nisu mogli. Ne bi bilo loše čak ni dati tih 8 miliona, ako je priča tačna. Čak i kad bi bio promašaj ,teško bi za puno manje pare otiš'o.
Negdje sam čit'o da je Wenger ,otkako je u Arsenalu,na transferima privrijedio klubu prosječno svake godine 5 miliona funti.
da li još igra Denilson u Arsenal,ako igra šta je s njim?
Eno ga u svom Sao Paulu (posudba). Valjda igra nešta, al' da će ponovo u Arsenalu zaigrati čisto sumnjam. Pogotovo sad, kad smo dobili Coquelina, za mene otkriće sezone u Arsenalu.bazeni je napisao/la:da li još igra Denilson u Arsenal,ako igra šta je s njim?
[youtube][/youtube]
P.S. Negdje na fb-u vidjo ovaj video.
P.S. Negdje na fb-u vidjo ovaj video.
Izdržati, to je temelj vrline!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
I ne bi me cudilo da sad kaze kako Adams nema pojma te da je Van Buyten bolji i od Pera i Adamsa(iz najboljih dana naravno)Bosco je napisao/la:Čuj za sve kritičareAllGunsBlazing je napisao/la:Evo za sve kriticare Per-a pohvalio ga je najbolji defanzivac Arsenala svih vremena, mr. Arsenal, Adams., jedini kritičar je bio zlatna kanta foruma, Saurman.
Celik!3,2,2.
Evo opet da smo potpisali onog Suareza.
http://bleacherreport.com/articles/1022 ... ias-suarez" onclick="window.open(this.href);return false;
Kao tek na ljeto dolazi...pošteno ako je istina. Sada imamo Kinga!
Kaj se tiča Aly ne vjerujem da će doći jer će Gibbs bit spreman uskoro...samo što će se odmah opet povrijedit čim rok za transfere završi.
http://bleacherreport.com/articles/1022 ... ias-suarez" onclick="window.open(this.href);return false;
Kao tek na ljeto dolazi...pošteno ako je istina. Sada imamo Kinga!
Kaj se tiča Aly ne vjerujem da će doći jer će Gibbs bit spreman uskoro...samo što će se odmah opet povrijedit čim rok za transfere završi.
Povratak otpisanihmmirsad je napisao/la:Sad je u trendu ovo vracanje starih zvijezda Henry moze biti i Pires po ovim klipovima nije daleko ni povratak wengera u odlicnoj je formi![]()
![]()
![]()
1974---1975---1976---2001---2013---2020

RvP trenira u trenerci sa brojem 11. To znaci samo jedno. Vraca se Bergkamp!
Sagna, Jenkinson, Gibbs, Santos, Vermaelen, Wilshere, Diaby, Gervinho, Chamakh, Coquelin out.
Za Rosickya i Mertesackera se još ne zna da li će biti spremni za meč protiv Swansea.
ZnaĆi 10 do 12 igrača van pogona. Gervinho i Chamakh su na AKN-a, odnosno pripremama, koliko mi je poznato.
Ostali su ozlOjedjeni.
Wenger o naša dva nekadašnja bundesligaša (Per i Tomas):
//
Ja očekujem sledeći sastav:
Szczesny-Djourou,Mertesacker*,Koscielny, Miquel-Song,Arteta,Ramsey-Arshavin,Walcott-RVP.
*Pretpostavljam da će ga srediti, jer u suprotnom znali bi biti u problemima. Ne d'o bog da Squillaci započne jednu premierligašku tekmu.
//
"All over the world we have our eyes and we look for good players."
Kada Wenger dovede nešto mlado, zna se da će biti dobro.
Ako se Wenger odluči dovesti igrača iz treće Indijske lige, ja mu vjerujem i znam da će biti dobar igrač za Arsenal. 
Za Rosickya i Mertesackera se još ne zna da li će biti spremni za meč protiv Swansea.
ZnaĆi 10 do 12 igrača van pogona. Gervinho i Chamakh su na AKN-a, odnosno pripremama, koliko mi je poznato.
Wenger o naša dva nekadašnja bundesligaša (Per i Tomas):
Dobra vijest: Vermaelen bi trebao biti spreman za Manchester United.They were sick. They have still not joined the squad and I will make a decision on them tomorrow.
//
Ne znam za nedjeljni meč, ali bih definitivno volio da Titi zaigra sledećeg vikenda protiv Uniteda. Prekosutra bi možda bilo pametno i započeti meč sa RVP-om, pa ako bude škripalo ubaciti Henrya 'mjesto nekog drugog igrača, pa u tandemu zaigrati ili ako bude rezultat prilično siguran neka zamjeni RVP-a.„Hoće li Anri početi meč? Još uvek ne znam.“
„On može da igra ili ispred ili iza Robina van Persija, može i po strani, Robin takođe može igrati po strani...ne znam još šta ću da radim. Jedno je sigurno, njih dvojica mogu da igraju zajedno, već i jesu igrali zajedno.“
Ja očekujem sledeći sastav:
Szczesny-Djourou,Mertesacker*,Koscielny, Miquel-Song,Arteta,Ramsey-Arshavin,Walcott-RVP.
*Pretpostavljam da će ga srediti, jer u suprotnom znali bi biti u problemima. Ne d'o bog da Squillaci započne jednu premierligašku tekmu.
//
Wengeru ,druže, ovome se nadam. Jack i Aaron strašno dobra kombinacija.“I am very happy with what he is delivering and if Wilshere comes back they can play together.”
"All over the world we have our eyes and we look for good players."
Kada Wenger dovede nešto mlado, zna se da će biti dobro.
Hearing that Arsenal have agreed a fee for Aly Cissokho for around £8 million and he is due for a medical - *NOT CONFIRMED*
According to Sky Sports News, Aly Cissokho is to be having a medical at Arsenal.
ZnaĆi, ipak je bilo dima na aerodromu nedaleko od Lyona.New Signing: Aly Cissokho is on his way to a medical at Arsenal more update soon.
On je lijevi bek? Jel to znaci da Santos ce biti izbacen iz prve postave,tek sam ga kupio na manageru,neee! 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.