NK Zvijezda Gradačac

mirza_rd
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la mirza_rd » 10 jan 2012, 20:47

da se Tusunovic vraca to sam i ja cuo mada sumnjam da je istina

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 10 jan 2012, 21:19

tosun kako je otisao mislim da se nece vratiti,bilo je tu nesuglasica svakakvih.po meni je dobrodosao ja nemogu zaboraviti one njegove golove.majstor je za dati gol samo je neozbiljan i to ga je i kostalo da napravi dobru karijeru.a mislim da mu cak ni zadar nece dati nista bolje uslove od zvijezde
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

maksi
Kontakt:

Post Postao/la maksi » 10 jan 2012, 22:06

astra1922 je napisao/la:tosun kako je otisao mislim da se nece vratiti,bilo je tu nesuglasica svakakvih.po meni je dobrodosao ja nemogu zaboraviti one njegove golove.majstor je za dati gol samo je neozbiljan i to ga je i kostalo da napravi dobru karijeru.a mislim da mu cak ni zadar nece dati nista bolje uslove od zvijezde
Otšo Jović ....sad se vraća Damir Tosunović koji je u sezoni 2010/2011 bio prvi strijelac kluba sa 15 gulova a drugi u premijer ligi. Mostar je njegov grad tamo ih zavija u crno i Zrinski i Velež.

nedžad
Kontakt:

Post Postao/la nedžad » 10 jan 2012, 22:16

Iskusni napadač Matija Matko od sutra više nije član gradačačke Zvijezde.

Matko će od kluba dobiti ispisnicu budući da mu je istekao i ugovor, pa će prema svemu sudeći na Banja Ilidži tražiti nova napadačka rješenja. Matko je doveden početkom ove sezone, no nije zadovoljio čelništvo gradačačkog premijerligaša.

Također, Stefan Gavarić ostaje, što su nam potvrdili iz Zvijezde. On sa klubom ima važeći ugovor do ljeta.

Na pozajmicu u Modriču ide mladi Slobodan Milanović. Navodno je crveno-bijelom dresu blizu Almir Halilović, dosadašnji član tuzlanske Slobode, ali u Gradačcu nam nisu otkrili puno detalja u vezi tih špekulacija.

Treba kazati da je prozivka nogometaša Zvijezde planirana za 12. januar, kada iz Srbije dođe nedavno imenovani šef stručnog štaba Zvonko Živković.

Dodajmo kako u Gradačcu marljivo rade uoči početka proljetnog dijela. Osim što se rješava igrački kadar, u Zvijezdi renoviraju klupske prostorije. Sve u svemu, navijače ovog kluba čeka dosta uzbuđenja u drugom dijelu sezone.
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek

maksi
Kontakt:

Post Postao/la maksi » 10 jan 2012, 22:24

E moj REALINJO 1...Kad je Durgut igro i na guzicu baco bekove bivše Juge po Marakani i Poljudu gdje si ti bio...Durgut je legenda u Banja Luci a to treba poštovat a ne ismijavat ko ti.

Zmajjj
Kontakt:

Post Postao/la Zmajjj » 10 jan 2012, 22:40

maksi je napisao/la:E moj REALINJO 1...Kad je Durgut igro i na guzicu baco bekove bivše Juge po Marakani i Poljudu gdje si ti bio...Durgut je legenda u Banja Luci a to treba poštovat a ne ismijavat ko ti.
Amir je jedan od legendi Gradačačkog fudbala, imao je bogatu karijeru a igrati u Jugoslovenskoj ligi nekada je ko sad u bundesligi. Sjetimo se... Jašarevića, Kikića, Nikića, Stevanovića ,Mahmutovića, Cvitkušića, Smajića, Durgutovića, Mulavdića...koji su igrali u toj ligi a ponikli su u Zvijezdi. Ovdje je uvijek bilo talenata.

mačak u čizmama
Kontakt:

Post Postao/la mačak u čizmama » 11 jan 2012, 07:13

Ovdje zvijezdini navijači ospu paljbu po upravi što dovode trenere sa strane i kako se uvijek dovodi srbin a nijedan od vas nije dao podršku Durgutu. Spominje se kako je nekada vodio zvijezdinu ekipu i to neuspješno, pa u to vrijeme igrači zvijezde su se mogli samo takmičiti u ispijanju alkohola. Doće i Durgutovo vrijeme i moje mišljenje da se možda već u sljedećoj sezoni mogla dati šansa njemu. Ipak pomoćnik je bio par sezona i sigurno je da je stekao iskustvo. A tu mu je i profi licenca koju bi trebao dobiti u ovoj godini.

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 11 jan 2012, 13:57

Almir Halilović uzeo ispisnicu, ide u Zvijezdu

Ovo je njegov drugi odlazak sa Tušnja. Prije nekoliko godina iz Slobode je prešao u Orašje, a sada, kako stvari stoje, ide u Zvijezdu
Danas je ubilježen prvi zvanični odlazak iz tuzlanske Slobode. Standardni prvotimac Slobode i dijete sa Tušanja, Almir Halilović, uzeo je ispisnicu i sada je već bivši igrač matičnog kluba. Njegova nova destinacija u karijeri bit će, najvjerovatnije, Zvijezda iz Gradačca.

"Uzeo sam ispisnicu, a sutra u 10 sati imam razgovore sa rukovodstvom Zvijezde. U 12 sati je prozivka i ja ću se najvjerovatnije pojaviti na prvom treningu. Žao mi je što se sve ovako završilo, ali jednostavno nisam mogao više čekati", kaže Halilović.

Ovo je njegov drugi odlazak sa Tušnja. Prije nekoliko godina iz Slobode je prešao u Orašje, a sada, kako stvari stoje, ide u Zvijezdu.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 11 jan 2012, 19:51

eto zvjezdasi sutra dugo iscekivana prozivka.valja malo otic vidit imali novih imena i da vidimo i trenera.nadam se da ce prozivka biti na terenu i da ce odraditi bar neki laksi trening

Nova sezona nova nafaka

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 11 jan 2012, 21:35

eto izgleda da ce gotovo svi ostati u zvijezdi,zasad umjesto milanovica dosao halilovic,znaci jos dvojica golman i napadac,mislim da ce nasi na te dvije pozicije naci kvalitetne igrace i malo skuplje,pa cemo viditi sta ce zvonko napraviti sa njima.mislim da imamo ekipu koja moze svakoga pobijediti kod kuce i otkinuti koji bod na strani.sve u svemu bice zanimljivo gledati zvijezdu na proljece nadam se samo da ce novi trener nastaviti gajiti napadacki stil igre i da ce nas nasi igraci puno puta obradovati u narednom periodu

Nova sezona nova nafaka

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 11 jan 2012, 22:05

Najveće pojačanje je ostanak najboljih igrača iz prvog dijela.Dolazak Almira Halilovića iz TZ.Slobode je uistinu jedno veliko pojačanje.Pratio sam igru ovog momka,neskromno,strašan igrač.Golmana i napadača dobrog i stvarno nam nista vise i ne treba.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 11 jan 2012, 22:13

napadaca je slabo slobodnih na nasem trzistu jedina nada je da zvonko dovede kakvog iz srbije,od nasih sto ja znam sto bi se mogli dovest,muhamed mujic,semir slomic,senad mujic adin dzafic,tosunovic,slaba ponuda al et

Nova sezona nova nafaka

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 11 jan 2012, 23:00

Pavlović Velibor,prvi strijelac druge lige zapad RS.sa 16.postignutih golova.Igrač fk.Mladost D.Slatina.Mislim da bi Durgut ovog igrača trebao isprobat,poznaje on ove komsije dobro.
Srđan Dimitrov,mladi talentovan napadač FK.Inđija sa 8.postignutih golova je prvi strijelac Prve srbijanske lige.Momak je mlad,18,19 god.Mozda bi trebalo ovom treneru skrenuti pažnju ako već ne zna za ovog momka.

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 11 jan 2012, 23:10

mi ponovo picamo od dovođenu neki igraca iz boga pitaj kojeg kluba, a otjerali smo malog husjnbašića u gradinu... a kad vec spominjete imena almir bekić igrač dinam zgreba koji je na posudbama često bio ( zadanja u slobodi) je trenutno bez kluba tj. mamič mu je rekao ide ponovo na posudbu... doduse nije čisti špic ali igra naprijed zna dati gol... momak je bez kluba, a vjerujem da bi rado došao kod nas jer je i sam rekao da u slobodi ne ostaje... pa ako ko čita iz uprave razmislite malo o njmu...

realinjo1
Kontakt:

Post Postao/la realinjo1 » 11 jan 2012, 23:23

maksi je napisao/la:E moj REALINJO 1...Kad je Durgut igro i na guzicu baco bekove bivše Juge po Marakani i Poljudu gdje si ti bio...Durgut je legenda u Banja Luci a to treba poštovat a ne ismijavat ko ti.
Igrali su mnogi igraci i Pizon je igro ali je los trener,Ja sam to pratio kada je igrao i za mene je Durgut dobar fudbaler ali los trener,imam pravo na svoje misljenje.I gleda sam te utakmice vec ti to nisi gledao izgkleda:

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 11 jan 2012, 23:26

Konačno i mi da jednom zadržimo igrački kadar i da se još dodatno pojačamo. Kako sam čuo dolazi nam dobar golman i jedan napadač od kojeg se očekuje da nadoknadi sve ono što Zvijezda nije imala dugo od napadača. Halilović je veoma dobro pojačanje, mislim da su sa momkom još davno dogovorili samo je trebalo da odradi u Slobodi jednu sezonu :mrgreen:
Dragon Town

realinjo1
Kontakt:

Post Postao/la realinjo1 » 11 jan 2012, 23:26

mačak u čizmama je napisao/la:Ovdje zvijezdini navijači ospu paljbu po upravi što dovode trenere sa strane i kako se uvijek dovodi srbin a nijedan od vas nije dao podršku Durgutu. Spominje se kako je nekada vodio zvijezdinu ekipu i to neuspješno, pa u to vrijeme igrači zvijezde su se mogli samo takmičiti u ispijanju alkohola. Doće i Durgutovo vrijeme i moje mišljenje da se možda već u sljedećoj sezoni mogla dati šansa njemu. Ipak pomoćnik je bio par sezona i sigurno je da je stekao iskustvo. A tu mu je i profi licenca koju bi trebao dobiti u ovoj godini.
Ja ne znam sta tebi znaci profi licenca,ja bi najsretniji bio da Durgut preuzme ekipu i prodje dobro ali moje misljenje je da on to ne moze.

realinjo1
Kontakt:

Post Postao/la realinjo1 » 11 jan 2012, 23:35

Zmajjj je napisao/la:
Amir je jedan od legendi Gradačačkog fudbala, imao je bogatu karijeru a igrati u Jugoslovenskoj ligi nekada je ko sad u bundesligi. Sjetimo se... Jašarevića, Kikića, Nikića, Stevanovića ,Mahmutovića, Cvitkušića, Smajića, Durgutovića, Mulavdića...koji su igrali u toj ligi a ponikli su u Zvijezdi. Ovdje je uvijek bilo talenata.
Sto se nogometa tice prvo tada se nogomet nemoze porediti sa danasnjim,Gdje su danas ti talenti u zvijezdi,pazite ja cu uvijek reci da dobar fudbaler nemora biti dobar trener.za mene prvo od tih igraca koje si nabrojao a gledao sam ih vecinu uzivo ,su vrjedili Jasarevic,Nikic i Mulavdic,ovo ostalo su prosjecni igraci koji su imali i kvalitet i srecu,Durgut je bio radilica,kikic glavom dobro igro,Cvitkusic isto radilica ali da su bili iznad nekog prosijeka ne,za njih je kralj bio kenedi ali .....,sikan,,,,,,,Cibre.Ida vam jos nesto kazem sta je Durgut dao ZvjezdimCvitkusic isto ja mislim da treba imati malo i ljubavi prema njoj ne samo korist gledati.

realinjo1
Kontakt:

Post Postao/la realinjo1 » 11 jan 2012, 23:43

Povedi ga sebi kuci,ako je legenda,Ja ismijavam ljude koji gledaju samo sebe ,ti izgleda od njega jos nista nisi kupio,da je baco bekove nije ja samo znam za jednu utakmicu koju je odigraoiznad prosijeka,sta hoces ti taj covijek zivi od Zvjezde dvadeset godina,zar mu Zvjezda nije dovoljno valjala,eto sad sam ja rekao stand i penzija!!!

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 11 jan 2012, 23:51

realinjo1 je napisao/la:
Povedi ga sebi kuci,ako je legenda,Ja ismijavam ljude koji gledaju samo sebe ,ti izgleda od njega jos nista nisi kupio,da je baco bekove nije ja samo znam za jednu utakmicu koju je odigraoiznad prosijeka,sta hoces ti taj covijek zivi od Zvjezde dvadeset godina,zar mu Zvjezda nije dovoljno valjala,eto sad sam ja rekao stand i penzija!!!
Daj malo postove edituj a ne samo hlupaš nove.
Mislim da svako ima pravo na svoje mišljenje. Moje mišljenje je da su neke legende kluba zapostavljene i da ima i za njih mjesta u Zvijezdi, kao npr Mulavdić koji je po meni najbolji igrač kojeg je Zvijezda imala. Durgut treba da radi u Zvijezdi, ne bitno makar i kao pomoćni trener jer je to čovjek zaslužio svojom igračkom karijerom u samoj Zvijezdi. Možda nema tu kvalitetu za prvog trenera ali za to ne treba ga sada istjerati jer čovjek svojim sadašnjim radom u Zvijezdi nije nanio nikakvu štetu.
Dragon Town

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.