Hazard je u posljednje dvije sezone izabran u idealnih 11 Francuske lige,proglasen najboljim igracem lige za proslu sezonu,sezonu u kojoj je s Lilleom osvojio ligu i kup Francuske,a dvije predhodne sezone je dobijao nagradu kao najbolji mladi igrac lige.IlPrincipe je napisao/la:Ja ne mogu da vjerujem da ovaj govori da Thiago Silva nije WC štoper i da se ne može mjeriti s onima koje je on napisao, a Silvu uspoređuju s Baresijem najboljim štoperom svih vremena od kako postoji ova igra![]()
![]()
E svašta, ubjedljivo najpodcjenjiji igrač na svijetu (ili su mozda samo jednom pogledali tekmu Milana) !
- On topic -
Ja tvrdim da su najviše krivi mediji, po meni ni Hazard ni Gotze ni Neymar nemaju pojma. To su samo obični dribleri kojima od 4 pokušaja prelaza igrača uspiju samo 2 ali budu fascinantna. Taj način na koji oni to pokušavaju može uraditi svaki igrač da ne kažem Brazilac, ali pitanje je hoće li uspjeti proć. Djeca vide Neymara na youtubeu i nalože se ko on nešta zna bicikla,panne ovo ono ... To su sve 'youtube igrači' kojima ovi neki ljudi skupljaju najbolje poteze i sve stave u jedan video i ti kontaš aaa vidi šta uradi, kako samo prolazi, a ne pitaš se šta radi ostatak utakmice ...
Oni su dobrodošli u svakom timu jer su veliki 'marketinčki' trik
Neymar je sa Santosom osvojio Copa Libertadores,bio najbolji strijelac Brazilske lige,proglasen najboljim fudbalerom Juzne Amerike za proslu godinu.
Gotze je sa Njemackom U17 reprezentacijom postao prvak evrope,bio jedan od kljucnih igraca B.Dortmunda pri pohodu na titulu prvaka Njemacke prosle sezone,zvanicni dobitnik najboljeg mladog igraca evrope od strane Uefe.
Da,sva ova priznanja su dobili samo na osnovu youtube klipova,slazem se.