Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
koliko sam jucer bio odusevljen dovodjenjem mlade nade,danas sam razocaran dovodjenjem polovnjaka ,oronulog bucana :S :S
Bosna <3
-
- Kontakt:
I takav Bučan je bolji od 80% igrača naše lige.pluton je napisao/la:koliko sam jucer bio odusevljen dovodjenjem mlade nade,danas sam razocaran dovodjenjem polovnjaka ,oronulog bucana :S :S
U mom svijetu važe moja pravila
- BolanBolan
- Kontakt:
harebianconero je napisao/la:Jel se pridruzio bivsi AS Barcelone ?

"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."
BolanBolan je napisao/la:harebianconero je napisao/la:Jel se pridruzio bivsi AS Barcelone ?
Jako zanimljiv tekst u Oslobođenju i još zanimljiviji autor. Sinan S. dobro poznati širim masama. Priča se da će ovih tekstova u kojima se pomalo bocka Olimpic biti još jer ga čelnici Olimpica nisu počastili sponzorajem za knjigu koju priprema. Zove li se ovo reketiranje?
-
- Kontakt:
Kao da to nekoga čudi. Čovjek je poznat po tim stvarima a stvarno je namazan kada još pliva. Žalosno je da Oslobođenje s takvim imenom ima takvo pero. Možda je lakši put sada za Olimpic kao što su i drugi radili s njim, malo ga zakite kojom stojom i on je miran.
To je onaj sto mu igrači plaćaju režijske troškove Iz kalesije je mislim papak i misli da je najpametniji. Ranije je bio opozicija Sarajevu jer ga je Mučo plaćao sada je i Nijaz došao na red. Treba pratiti rasplet 

Kalesija. Sada mi je sve jasno
Olimpic izgleda ima velike ambicije, bilo bi mi drago da tri Sarajevska kluba izbore Europu.
Sta bi sa oni odbrojavanjem, jos 4 dana sta li se to sprema ?
http://www.olimpic.ba/cms/index.php?no-9
Sta bi sa oni odbrojavanjem, jos 4 dana sta li se to sprema ?

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Kako se zove ovaj igrač?

Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
OLIMPIC ŽELI U EVROPU
Šef stručnog štaba sarajevskog Olimpica, Nedim Jusufbegović, danas je obavio prozivku igrača, pa su tako zvanično počele pripreme Vukova za proljetni dio sezone.
Na prozivci su se pojavili i nove akvizicije najmlađeg sarajevskog premijerligaša, Sead Bučan, Irhan Smajić, Amir Zolj, Dino Hamzić i Miloš Đorđević, dok će se Španac Fernando “Cuqui” Arriero Garcia na pripremama pojaviti 20. februara.
Također treba istaći da su Vukovi dogovorili angažman srbijanskog internacionalca Ivana Vujičića, koji igra na poziciji lijevog bočnog. Vujičić je između ostalog nastupao za Srem, Zemun i BASK iz Beograda.
"Nakon dugotrajne pauze konačno ćemo početi sa radom. Nekoliko igrača nas je napustilo, no mislim da smo se pojačali i to baš onako kako sam i očekivao. U Sarajevu ćemo raditi do 1. februara nakon čega idemo u Čitluk. U ovom hercegovačkom gradu ćemo se zadržati do 10. febuara, a onda se vraćamo u Sarajevo, da bi od 15. do 25. februara ponovo trenirali u Čitluku. Odigrat ćemo osam pripremnih susreta, između ostalog sa Veležom, Širokim i Željezničarem", za SportSport.ba je istakao šef struke Olimpica Nedim Jusufbegović.
"Ambicije su izlazak u Evropu. Nemamo šta skrivati, imamo dobru momčad i želimo u narednoj sezoni igrati u evropskom takmičenju. Biće teško, ali optimizma nam ne manjka. U svakom susretu igrat ćemo na pobjedu, uostalom tako smo igrali i u prvom dijelu sezone", dodao je Jusufbegović.
Redove Olimpica pojačao je i Sead Bučan, nekadašnji igrač Sarajeva, Željezničara, Splita i Borca.
"Konačno sam u Olimpicu. Bilo je nekih razgovora i prije nego sam otišao u Borac, ali tada se nismo uspjeli dogovoriti. U Borcu mi je bilo lijepo u ovih pola godine, no kući sam najsretniji", za SportSport.ba ističe Bučan.
"Dosta igrača poznajem i mislim da ću pomoći klubu da ostvari zacrtane ciljeve. Imamo dobru momčad i sigurno ćemo se uključiti u borbu za Evropu", dodao je Bučan.
Šef stručnog štaba sarajevskog Olimpica, Nedim Jusufbegović, danas je obavio prozivku igrača, pa su tako zvanično počele pripreme Vukova za proljetni dio sezone.
Na prozivci su se pojavili i nove akvizicije najmlađeg sarajevskog premijerligaša, Sead Bučan, Irhan Smajić, Amir Zolj, Dino Hamzić i Miloš Đorđević, dok će se Španac Fernando “Cuqui” Arriero Garcia na pripremama pojaviti 20. februara.
Također treba istaći da su Vukovi dogovorili angažman srbijanskog internacionalca Ivana Vujičića, koji igra na poziciji lijevog bočnog. Vujičić je između ostalog nastupao za Srem, Zemun i BASK iz Beograda.
"Nakon dugotrajne pauze konačno ćemo početi sa radom. Nekoliko igrača nas je napustilo, no mislim da smo se pojačali i to baš onako kako sam i očekivao. U Sarajevu ćemo raditi do 1. februara nakon čega idemo u Čitluk. U ovom hercegovačkom gradu ćemo se zadržati do 10. febuara, a onda se vraćamo u Sarajevo, da bi od 15. do 25. februara ponovo trenirali u Čitluku. Odigrat ćemo osam pripremnih susreta, između ostalog sa Veležom, Širokim i Željezničarem", za SportSport.ba je istakao šef struke Olimpica Nedim Jusufbegović.
"Ambicije su izlazak u Evropu. Nemamo šta skrivati, imamo dobru momčad i želimo u narednoj sezoni igrati u evropskom takmičenju. Biće teško, ali optimizma nam ne manjka. U svakom susretu igrat ćemo na pobjedu, uostalom tako smo igrali i u prvom dijelu sezone", dodao je Jusufbegović.
Redove Olimpica pojačao je i Sead Bučan, nekadašnji igrač Sarajeva, Željezničara, Splita i Borca.
"Konačno sam u Olimpicu. Bilo je nekih razgovora i prije nego sam otišao u Borac, ali tada se nismo uspjeli dogovoriti. U Borcu mi je bilo lijepo u ovih pola godine, no kući sam najsretniji", za SportSport.ba ističe Bučan.
"Dosta igrača poznajem i mislim da ću pomoći klubu da ostvari zacrtane ciljeve. Imamo dobru momčad i sigurno ćemo se uključiti u borbu za Evropu", dodao je Bučan.
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
Šta je sa webom ? Nijedne jedine riječi o prozivci, slike ničega ?
-
- Kontakt:
Zaokruženi je Kadrić, nekadašnji junior Želje, koji nije apsolutno ništa pokazao dok je igrao za juniore. Fulao je i s metar golove. Na toj slici prepoznajem Parlu, nekadašnjeg juniora Sarajeva, koji također nije ništa posebno, bočni igrač ja mislim, bolji od prvonavedenog uglavom, i prepoznajem Sarvana, U19 reprezentativca ja mislim, dobar igrač. Mahom sve juniori.gollum je napisao/la:Kako se zove ovaj igrač?
Hajd bolan nekoga pohvali u OLIMPICU,,,,,,,,HvalaTheDinoRules je napisao/la:Zaokruženi je Kadrić, nekadašnji junior Želje, koji nije apsolutno ništa pokazao dok je igrao za juniore. Fulao je i s metar golove. Na toj slici prepoznajem Parlu, nekadašnjeg juniora Sarajeva, koji također nije ništa posebno, bočni igrač ja mislim, bolji od prvonavedenog uglavom, i prepoznajem Sarvana, U19 reprezentativca ja mislim, dobar igrač. Mahom sve juniori.gollum je napisao/la:Kako se zove ovaj igrač?
-
- Kontakt:
Ja sam samo za jednog rekao da je loš, ne znam šta čitaš ti?pabizo je napisao/la:Hajd bolan nekoga pohvali u OLIMPICU,,,,,,,,HvalaTheDinoRules je napisao/la:Zaokruženi je Kadrić, nekadašnji junior Želje, koji nije apsolutno ništa pokazao dok je igrao za juniore. Fulao je i s metar golove. Na toj slici prepoznajem Parlu, nekadašnjeg juniora Sarajeva, koji također nije ništa posebno, bočni igrač ja mislim, bolji od prvonavedenog uglavom, i prepoznajem Sarvana, U19 reprezentativca ja mislim, dobar igrač. Mahom sve juniori.gollum je napisao/la:Kako se zove ovaj igrač?
A za Olimpic kao klub imam sve pohvale, živim u blizini i dođem nekad na utakmicu na Otoku. Gracić radi fin posao i volio bih da ovako nastavi. Sarajevo kao grad zaslužuje 3 kluba u samom vrhu BH fudbala. Kad se počinje graditi tribina ona druga? I koliko će biti metara razmaka između ograde od džamije i tribine? Šta je sa onim terenom gdje je kao šljaka - blato sad, što ga ne urede malo? I gdje tačno se pravi novi teren (pročitao sam da će se most praviti mali i sa druge strane rijeke da će biti, ali ne znam gdje ima mjesta)? Hvala unaprijed za odgovore.
Ne kontam zašto je ta slika bitna, ali koliko vidim na sajtu Olimpica piše kako su priliku da među prvotimcima na prozivci budu i neki mlađi igrači.
jel se pojavio djordjevic iz partizana danas 

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Mislim da kod tebe nešto nije ok taj komp. Ili kod meneElegant je napisao/la:Olimpic izgleda ima velike ambicije, bilo bi mi drago da tri Sarajevska kluba izbore Europu.
Sta bi sa oni odbrojavanjem, jos 4 dana sta li se to sprema ?![]()
Evo im spiska:astra1922 je napisao/la:jel se pojavio djordjevic iz partizana danas
http://www.olimpic.ba/cms/index.php?obavljena-prozivka" onclick="window.open(this.href);return false;
ma ne treba mi spisak na njemu eto ima ariero pa nije doso pitam znali neko jel dosao na prozivku djordjevic
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
astra1922 je napisao/la:ma ne treba mi spisak na njemu eto ima ariero pa nije doso pitam znali neko jel dosao na prozivku djordjevic
U tom tekstu piše da samo dvojica nisu došli
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.