Ma šta će Vam Halilbegović ,kad imate odličnog lijevog beka.Još samo momak da ima imalo m... na strani bio bi fantastičan igračpo'marke je napisao/la:Faruk Vražalić potpisao za Slogu, dajte nam jos Halilbegovica i da osvojimo ovu ligu!!!
RK Sloga Doboj
Re: RK Sloga Doboj
-
- Kontakt:
Rukomet je rukomet"]Došli u RK Sloga Doboj Tarik Medžić srednji bek, Faruk Vražalić desno krilo i Faruk Halilbegović svi iz Bosne Sarajevo,bit će ovo extra ekipa za titulu!
Otišli : Milan Kuzman pivot, nije zadovoljio ukuse trenera Ace Dugića, Igor Pijetlović raskid ugovora i Bibić (posudba) svi u RK Maglaj.
Sve je danas realizovano sastav za titulu: Pavlov LK,. Vučičević i Faruk HalilbegovićLB, Beljić za odbranu, Tarik Medžić SB, Vražalić i Škorić DB,Faruk Vražalić i Antonović DK, Manjić Pivot i najbolji tandem golmana u Premier ligi BiH Dejanović,Djurić.
Odbrana 5 -1 prednji Medžić, ili čak nekad i 4- 2 prednji Medžić i Vražalić,ma u punoj dvorani u Doboju tu Borac nema šense!
Tandem Dugić - Vojislav Radja do titule!!!
Otišli : Milan Kuzman pivot, nije zadovoljio ukuse trenera Ace Dugića, Igor Pijetlović raskid ugovora i Bibić (posudba) svi u RK Maglaj.
Sve je danas realizovano sastav za titulu: Pavlov LK,. Vučičević i Faruk HalilbegovićLB, Beljić za odbranu, Tarik Medžić SB, Vražalić i Škorić DB,Faruk Vražalić i Antonović DK, Manjić Pivot i najbolji tandem golmana u Premier ligi BiH Dejanović,Djurić.
Odbrana 5 -1 prednji Medžić, ili čak nekad i 4- 2 prednji Medžić i Vražalić,ma u punoj dvorani u Doboju tu Borac nema šense!
Kakav preokret u Slogi, kakva pojacanja!
Hocemo titulu u Doboju!!!

Rukometni reprezentativac naše zemlje i sada već bivši igrač aktuelnog prvaka Bosne i Hercegovine RK Bosna, Faruk Vražalić, u naredne pola godine nosit će dres dobojske Sloge.
Nakon što su u svoje redove doveli kapitena Studenata, Tarika Međića, prema informacijama do kojih je došao SportSport.ba čelnici Sloge dogovorili su dolazak Faruka Vražalića.
Vražalić će u naredne pola godine nositi dres dobojske momčad, a sam igrač potvrdio nam je tačnost ovih informacija.
"Imate dobre informacije, u narednih pola godine nastupat ću za Slogu. Žao mi je što se sve ovo desilo sa Bosnom, no život ide dalje. Čelnici Sloge bili su konkretni u našim pregovorima i odlučio sam prihvatiti ponudu. Pred nama je mnogo posla, a uvjeren sam da ću mom novom klubu pomoći da se domogne mjesta koje vodi u Regionalnu ligu", za SportSport.ba je istakao Vražalić.
-
- Kontakt:
Realno protiv Borca nemate puno sansi...Nasmija me najbolji golmanski tandem hehe...Pa dok je bilo para njih dvojica su morali bjezat iz Sloge nisu imali mjesta...Sabanovic sam je puno bolji od njih dvojice...a Borcev tandem Blazevic-Ljubisic je za 2 koplja iznad Sloginih golmanaRukomet je rukomet je napisao/la:Rukomet je rukomet"]Došli u RK Sloga Doboj Tarik Medžić srednji bek, Faruk Vražalić desno krilo i Faruk Halilbegović svi iz Bosne Sarajevo,bit će ovo extra ekipa za titulu!
Ma tesko da ce dobit bilo koju utakmicu na strani, s obzirom na to kako je Sloga sklona prodavanju utakmica, a i po tome sto ekipa za titulu se ne moze napravit preko noci. To se vidjelo i s Borcem prosle sezone, doveli su dosta odlicnih igraca ali potrebno je vrijeme da se to ukomponuje. Tim igracima prvo obezbjedite pare, pa se tek onda nadajte pobjedama, jer cim ne bude para, nece ni oni igrat na svom nivou.Dervencanin je napisao/la:Realno protiv Borca nemate puno sansi...Nasmija me najbolji golmanski tandem hehe...Pa dok je bilo para njih dvojica su morali bjezat iz Sloge nisu imali mjesta...Sabanovic sam je puno bolji od njih dvojice...a Borcev tandem Blazevic-Ljubisic je za 2 koplja iznad Sloginih golmanaRukomet je rukomet je napisao/la:Rukomet je rukomet"]Došli u RK Sloga Doboj Tarik Medžić srednji bek, Faruk Vražalić desno krilo i Faruk Halilbegović svi iz Bosne Sarajevo,bit će ovo extra ekipa za titulu!
RZ88!
Nije Borac Barsa pa da nemamo sansi, pa u Doboju se prije rodovno padali Bosna, Izvidjac i Borac... Tako da ne vidim razglog zasto ne bi i sada, a u BL je vec druga prica... Djura i Dejanovic su odlicni golmani i sigurno u ovoj ligi 14 su najbolji golmanski dvojac. To sto ti ne volis Djuru, a i Slogu uopste je tvoj problem.Realno protiv Borca nemate puno sansi...Nasmija me najbolji golmanski tandem hehe...Pa dok je bilo para njih dvojica su morali bjezat iz Sloge nisu imali mjesta...Sabanovic sam je puno bolji od njih dvojice...a Borcev tandem Blazevic-Ljubisic je za 2 koplja iznad Sloginih golmana
Ne pricaj gluposti, kakvo prodavanje utakmice... Ne prosipaj se bezveze!!!Ma tesko da ce dobit bilo koju utakmicu na strani, s obzirom na to kako je Sloga sklona prodavanju utakmica, a i po tome sto ekipa za titulu se ne moze napravit preko noci. To se vidjelo i s Borcem prosle sezone, doveli su dosta odlicnih igraca ali potrebno je vrijeme da se to ukomponuje. Tim igracima prvo obezbjedite pare, pa se tek onda nadajte pobjedama, jer cim ne bude para, nece ni oni igrat na svom nivou.

-
- Kontakt:
Nigdje veze da mrzim Slogu, ne kontam odakle ti to? Da bogdom nasa liga ima 7-8 jakih klubova pa da se igraju derbiji...sad spade knjiga na 2 Borac i Sloga, plus 2 koja mogu se donekle prikljucit Celik i Izvidjac...Svako ko prati rukomet i ko je objektivan slozit ce se da je Sabanovic bez konkurencije najbolji golman u ligi...da poslije njega dolazi dvojac Borca Ljubisic-Blazevic koji su ostvarili solidne karijere van BiH, na trecem mjestu su Djuric-Dejanovic...i jako malo ima dobrih golmana u ligi...
To hoces rec da Sloga nikad nije prodavala utakmice?! Pa bolan to i ptice na grani znaju da je istina, samo se vi dobojlije tjesite da to nije tako. Ja nisam prico nista protiv Sloge ni sto ste vi doveli igrace. Istina najkvalitetnije ste se pojacali, al moje misljenje da ekipa za titulu se ne moze sastavit za tako kratko vrijeme. Al eto vrijeme ce pokazat ko je bio upravu!
RZ88!
Reci mi tim koji u ovoj nasoj ligi nije prodao ili namjestio utakmicu! Ne kazem ja da Sloga nije prodavala utakmice, ali ti si to tako napisao da je ispalo da se samo mi bavimo time, a realno takva nam cijela liga...pep3 je napisao/la:To hoces rec da Sloga nikad nije prodavala utakmice?!

Pogresno si ti mene razumio. Nisam mislio da cete prodavat svaku utakmicu, to niko ne radi. Ja sam ti u prethodnom postu napiso svoje misljenje, a evo opet ti ponavljam tesko je napravit ekipu za osvajanje titule za ovako kratko vrijeme, kad uzmes u obzir Borac koji je trenutno u BiH najjaca i najkompletnija ekipa. To je isto da ja kao navijac Celika i bivsi igrac kazem da cemo mi osvojit ligu,a to je malo nerealno jer treba dosta stvari da se poklopi. Nego da vise ne raspravljamo bezveze, desio se nesporazum. Ja Slogi zelim puno srece u nastavku sezone i neka najbolji osvoji ovu ligu. Pozzpo'marke je napisao/la:Reci mi tim koji u ovoj nasoj ligi nije prodao ili namjestio utakmicu! Ne kazem ja da Sloga nije prodavala utakmice, ali ti si to tako napisao da je ispalo da se samo mi bavimo time, a realno takva nam cijela liga...pep3 je napisao/la:To hoces rec da Sloga nikad nije prodavala utakmice?!Ispade glavni razlog zbog cega ne bi mogli da osvojimo titulu to smo "skloni" prodavanju utakmica, eto to nam je glavna zanimacija u ligi, pa daj molim te! Nema kluba u bilo kojem sportu ove nase drzave da nesto nije mutio... Zalosno ali istinito!!!
RZ88!
Ja sam ti rekao da uopste nije cilj osvajanje lige, nego ulazak u SEHA ligu! Neki se malo zanijeli pa napisali da osvajamo ligi, a realno ko je ne bi volio osvojiti. Eto ti si iz Zenice, naravno navijas za Celik, i cim dobijete neke igrace digne se euforija i mislite da bi sada mogli da osvojite PL. Eto reci mi koliko je NK Celik prodao utakmica i namjestio, ista stvar kao sa svim klubovima. I sada kada bi vi doveli par pojacanja i idete na vrh tabele i ja napisem ma nece Celik biti u vrhu jer su skloni npr. prodavanju, namjestanu, kako bi ti reagovao. Smjesno je jednom klubu lijepiti etiketu da je sklon namjestanju kada je takva cijela liga, o tome ti ja govorim!
Tebi hvala na lijepim zeljema, ja isto zelim Celiku, kako u fudbalu tako i rukometu! Naravno neka najbolji osvoji ligu, makar to bila i Sloga.
Pozdrav!
Tebi hvala na lijepim zeljema, ja isto zelim Celiku, kako u fudbalu tako i rukometu! Naravno neka najbolji osvoji ligu, makar to bila i Sloga.

Pozdrav!
SEHA je sigurna,naravno uz Borac i Izviđač
-
- Kontakt:
Borac i Sloga su sigurni za trece mjesto bi se trebali borit Izvidjac i Celikbrzi je napisao/la:SEHA je sigurna,naravno uz Borac i Izviđač
Sloga-Derventa 35:29, prijateljska!
Sloga-Izvidjac 30:27
Vražalić 8 golova igrao desnoga beka i desno krilo, Pavlov 7,Međić 5,Halilbegović 4, Škorić 3, Manjić 2, Stanković 1, Dejanović Peđa 15 odbrana!
Vražalić 8 golova igrao desnoga beka i desno krilo, Pavlov 7,Međić 5,Halilbegović 4, Škorić 3, Manjić 2, Stanković 1, Dejanović Peđa 15 odbrana!
-
- Kontakt:
U drugoj utakmici koja je igrana dan kasnije Izvidjac deklairao Slogupo'marke je napisao/la:Sloga-Izvidjac 30:27
Doboj, 21.01.2012
Sloga-Izvidjac 26:39 (12:20)
U subotu Sloga igra s Vogošćom...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Auuu sta ovo bi!?rukometnifan je napisao/la:U drugoj utakmici koja je igrana dan kasnije Izvidjac deklairao Slogupo'marke je napisao/la:Sloga-Izvidjac 30:27
Doboj, 21.01.2012
Sloga-Izvidjac 26:39 (12:20)

-
- Kontakt:
Jedna i duga ekipa igrale u istim sastavima kao i dan ranije, sto znači da su za Slogu igrali pojačanja Međić, Vražalić i Halibegović!!!po'marke je napisao/la:Auuu sta ovo bi!?rukometnifan je napisao/la:U drugoj utakmici koja je igrana dan kasnije Izvidjac deklairao Slogupo'marke je napisao/la:Sloga-Izvidjac 30:27
Doboj, 21.01.2012
Sloga-Izvidjac 26:39 (12:20)Puno brate, ne znam kakav je sastav igrao, al' opet je mnogo...
Rece mi drug da se igralo ujutro u 11h! Vidi se da su igraci Izvidjaca fizicki spremniji, a ja mislim da je tu i drugi tim dobio sigurno vecu minutazu...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.