AS Roma

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

muXmania
Kontakt:

Re: AS Roma

Post Postao/la muXmania » 08 jan 2012, 16:33

ma Roma kritična, nisam gledo 1 pol, al ovo je loše pravo, sreća pa ovi nisu iskoristili svoje šanse
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 08 jan 2012, 16:55

bilo je 10-15min krize i to je sve, sa ostalim sam zadovoljan. Bojan u dosta navrata kritican, a Lemala nekako kao da nije u sistemu. Kad dobije loptu neshto napravi, a sa druge strane Bojan cesto ima loptu i nishta ne napravi, osim onog drugog penala.

Ne smijem ni zamisliti kako bi izgledala sredina terena ddr-pjanic-guarin, uhh
nema potpisa

kumkalesic
Kontakt:

Post Postao/la kumkalesic » 08 jan 2012, 17:21

Admir_Sa je napisao/la:bilo je 10-15min krize i to je sve, sa ostalim sam zadovoljan. Bojan u dosta navrata kritican, a Lemala nekako kao da nije u sistemu. Kad dobije loptu neshto napravi, a sa druge strane Bojan cesto ima loptu i nishta ne napravi, osim onog drugog penala.

Ne smijem ni zamisliti kako bi izgledala sredina terena ddr-pjanic-guarin, uhh
Bojan nikako da se riješi tog tzv. 'poteza više'. Kada je trebalo da doda Pjaniću u prvom poluvremenu, on je bezveze opucao po golu, a Miralem je bio sam i vjerovatno bi postigao pogodak. U drugom poluvremenu kada je trebalo pucati, jer je imao otvoren šut prema golu Sorentina, on bespotrebno ide u dribling i upropaštava sve što je prethodno napravio. Nikako da počne igrati jednostavan fudbal bez ovog bespotrebnog kompliciranja :?
Što se tiše Lamele, imao je onaj dobar pokušaj na početku meča, ali su ga kasnije sjajno zatvorili ona dvojica na sredini Chieva (Bradley i Hatemay), kao i Pjanića, koji, također, nije imao prilike više za neki otvoren šut...
U biti, onako solidna partija Rome, ako izuzmemo zadnju liniju, koja je i danas bila očajna. Sreća pa imaju De Rossia da popravlja njihove, u pojedinim momentima meča, blamaže na terenu, pogotovo "majstorije" Gabriela, koji izgeda kao netko tko je zalutao na teren...
Joint_fc

MCMXXVII
Kontakt:

Post Postao/la MCMXXVII » 08 jan 2012, 18:15

onaj j.angel je jedan od najlimitiranijih igraca koje sam gledao. lik pretrci 2/3 terena s loptom i nadje se usamljen medu 3 protivnicka igraca, bez ikakve ideje sta uraditi s loptom. od kada je dosao u romu jos nijednom nije uputio upotrebljiv centarsut. ni igra u odbrani mu nije jaca strana. ja nazalost ne vidim bas neki talenat kada je on u pitanju.

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 08 jan 2012, 23:33

Fina-lijepa pobjeda danas,tri nova boda upisana sto je najvaznije...otsustvo osvalda nije se nesto previse osjetilo,sto je za pohvalu...malo mi je bojan picio po zivcima u par situacija kada je mogao i morao bolje da reagira...ako se ne varam a ne varam se ovo je 3 uzastopna pobjeda,znaci ja zadovoljan hepy :) idemo dalje u srijedu kup protiv fiorentine...

slika

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 09 jan 2012, 07:39

kumkalesic je napisao/la:Bojan nikako da se riješi tog tzv. 'poteza više'.
spot on, sto bi rekli englezi.
mlad je al' preiskusan da bi ovakve gluposti radio iz sezone u sezonu, pa jedan viviani koji cetveroduplo manje utakmica u nogama ima igra pametnije od njega. kvalitet mu je neupitan, tehnicki vjerovatno i najpotkovaniji nas napadac (lamela je ipak nesto drugo) al' ako se ne 'trgne' brzo iz trenutnog stanja uma predvidjam mu povratak u barcu a kasnije neke pozajmice i slicno.

sto se tice same utakmice, jedina 'mahana' po meni je bio heinze jer je u par situacija bio i previse nesiguran za jednog 50godisnjaka. srecom, juan se lagano vraca a ddr kao i uvijek obavlja prljav posao i ispravlja sve njegove a i greske ostalih pa nas to nije kostalo primljenog gola, a moglo je. vezni red dobar, kontrolisali su sredinu sto je najbitnije i osim hatemaja ja ne upamtih niti jednog veznjaka chieva da je dosao do izrazaja. napad je igrao po sistemu toplo-hladno (sto bi nasi komentatori rekli) jer po meni je osvaldo itekako falio s obzirom da kad god bi se islo u neku kontru, totti bi ostao negdje oko 16erca dok bi se lamela i bojan razbjezali po stranama a sredina tj kazneni prostor ostaje prazan. od iduce tekme aBd, volio bih da borini zaigra jer mislim da je vrijeme da pokaze svoj talenat.

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 09 jan 2012, 14:09

Ima li kakvih bekova na vidiku? :roll: Ako uprava i LE shvate ozbiljno ovaj prelazni rok i dovedu par pojačanja, vrlo lako se možemo upustiti u borbu za 3. poziciju..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 10 jan 2012, 18:45

nalozio se LE na trenutnu odbranu, nece oni nikoga dovest sad u januaru :D

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 10 jan 2012, 18:58

spielführer_21 je napisao/la:Ima li kakvih bekova na vidiku? :roll: Ako uprava i LE shvate ozbiljno ovaj prelazni rok i dovedu par pojačanja, vrlo lako se možemo upustiti u borbu za 3. poziciju..
Hocete li Grossa. :P
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

asr_pd
Kontakt:

Post Postao/la asr_pd » 11 jan 2012, 20:00

Roma-Fiorentina: (4-3-3): Stekelenburg; Cicinho, Kjaer, Heinze, Taddei; Gago, Viviani, Greco; Lamela, Totti, Bojan.

romaaaa
Kontakt:

Post Postao/la romaaaa » 11 jan 2012, 20:07

Gdje je Pjanić.
Baš ne igra
imal ko link

MCMXXVII
Kontakt:

Post Postao/la MCMXXVII » 11 jan 2012, 21:39

kakav igrac je ovaj jovetic, jos da ima s kim igrat.
nadam se da nece produziti ugovor grecu, lik je ocajan. viviani se takodr nije snasao, tako da je vezni red imao puno problema. pred kraj poluvremena roma je stvorila par solidnih prilika, ali je ostalo 0-0

BigBen
Kontakt:

Post Postao/la BigBen » 11 jan 2012, 22:54

Bice zanimljivi susreti sa Romom, mislim da obje ekipe zele doci do kraja, pa iz tog razloga ocekujem dobre duele. Nadam se prolazu Juventusa :D Ovo ce biti sudar dvije najtrofejnije ekipe,,,
slika
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 12 jan 2012, 00:54

Više srece nego pameti u ovoj utakmici, sve golove dali na ocajne greske fiorentine. A imali srece sto nismo primili golove iz dobrih prilika fiorentine

de rossi je 80% tima, vidjelo se to veceras kad ga nije bilo

borini je kloc, ne kontam sta je on htio onde i dade gol, a totti sam samcat da mu je odma dao loptu :roll:
nema potpisa

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 12 jan 2012, 01:44

Admir_Sa je napisao/la:Više srece nego pameti u ovoj utakmici, sve golove dali na ocajne greske fiorentine. A imali srece sto nismo primili golove iz dobrih prilika fiorentine

borini je kloc, ne kontam sta je on htio onde i dade gol, a totti sam samcat da mu je odma dao loptu :roll:
Kakve ba dobre prilike Fiorentine imali dvije sanse u prvom poluvremenu i to je to,nadigrali su nas prvih pola sata i nisu iskoristili te sanse a u drugom ih nije bilo nigdje mislim 100%-tne.Roma je po meni ostvarila veliku pobjedu zato sto je igrala bez 6 igraca koji su uvijek starteri u ekipi nemoj to zaboraviti,igrala je prakticno sa djecom.Lamela je odigrao strasnu tekmu ne samo zbog golova,Bojan opet prosjek a Totti pokazao da je majstor,imao 3 asistencije.Sve u svemu ja prezadovoljan jer kako je pocela tekma ocekivao sam da ce nas zgaziti al eto dobro je zavrsilo,iduca je Catania jako neugodan protivnik protiv kojeg bi ja bio prezadovoljan i remijem,al ako i tu dobijemo onda definitvno idemo na 3 mjesto ako mozda i ne na sami vrh u to budite uvjereni
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 12 jan 2012, 01:47

MCMXXVII je napisao/la:kakav igrac je ovaj jovetic, jos da ima s kim igrat.
nadam se da nece produziti ugovor grecu, lik je ocajan. viviani se takodr nije snasao, tako da je vezni red imao puno problema. pred kraj poluvremena roma je stvorila par solidnih prilika, ali je ostalo 0-0
Greco ce biti igracina samo polako,valjda si gledao i drugo poluvrijeme gdje je odigrao mnogo bolje,a sto se tice Vivianija,momak je klasa u to cete se uvjeritit samo sto je on jos uvijek pod velikim pritiskom jer ipak ovo mu je tek druga utakmica u startnoj postavi,polako treba biti strpljiv sa njim,a sto se tice tekme u drugom poluvremenu Roma nije bila tolko bolja al iskoristla je greske Fiorentine i to je to,mogli su jos zabiti koji al i ovako je dobro,sljedeca stanica je Juventus
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 12 jan 2012, 11:56

greco je vec potpisao ugovor i ostaje romin igrac ;)

sto se tice utakmice, ne odgledah je (imao ispit danas) al' lijepo je vidjet malu osvetu za onih 0:3 od prije par mjeseci.

BatigolASR
Kontakt:

Post Postao/la BatigolASR » 12 jan 2012, 12:09

Vivianiju je tek kolko? 18, 19 godina? Bit ce on igracina, samo mu davat da igra pomalo i isplatit ce se, vjerujte mi ;)
A Greco, on nije losa zamjena, ali drže ga vjerojatno zato što je 'romano e romanista'

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 12 jan 2012, 13:20

Manuel je napisao/la:
Admir_Sa je napisao/la:Više srece nego pameti u ovoj utakmici, sve golove dali na ocajne greske fiorentine. A imali srece sto nismo primili golove iz dobrih prilika fiorentine

Kakve ba dobre prilike Fiorentine imali dvije sanse u prvom poluvremenu i to je to,nadigrali su nas prvih pola sata i nisu iskoristili te sanse a u drugom ih nije bilo nigdje mislim 100%-tne.Roma je po meni ostvarila veliku pobjedu zato sto je igrala bez 6 igraca koji su uvijek starteri u ekipi nemoj to zaboraviti,igrala je prakticno sa djecom.Lamela je odigrao strasnu tekmu ne samo zbog golova,Bojan opet prosjek a Totti pokazao da je majstor,imao 3 asistencije.Sve u svemu ja prezadovoljan jer kako je pocela tekma ocekivao sam da ce nas zgaziti al eto dobro je zavrsilo,iduca je Catania jako neugodan protivnik protiv kojeg bi ja bio prezadovoljan i remijem,al ako i tu dobijemo onda definitvno idemo na 3 mjesto ako mozda i ne na sami vrh u to budite uvjereni
Cim smo dlai gol odma su mogli izjednacit, 1000% prilika bila
nema potpisa

romaaaa
Kontakt:

Post Postao/la romaaaa » 13 jan 2012, 09:31

nadam se da pobjedimo Cataniju,a da Napoli kiksa protiv Bologne(ali ovo drugo je teško povjerovat) :)

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: muxa i 3 gosta.