Dojava ili osjecaj za filing?pastore je napisao/la:atromitos-aris x/x

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Dojava ili osjecaj za filing?pastore je napisao/la:atromitos-aris x/x
prija to drugoViper je napisao/la:Dojava ili osjecaj za filing?pastore je napisao/la:atromitos-aris x/x
de postavi ovdje tiket da vidim sta si igraocala je napisao/la:da probam i ja ovaj wwin, uplatio sam 5€ pa da vidimo imam li tu srece
Kolko je posto otprilike da ovo prolazi?kelner je napisao/la:Hajrudine sine,znam ja tebe,nisi mi htio poslati na wwinu jucer,kazes nisam ja sponzor,al nea veze![]()
![]()
![]()
Eto vam,ovo bi ja odigrao,da imam sta uplatit![]()
A.Delic - Mertens (kval.)1,45 1
De Voest - Dustov (kval.)1,45 1
Berankis - Bautista (kval.)1,35 1
S.Bubka - Dasnieres (kval.)1,50 1
Lacko - Al.Bedene (kval.)1,45 1
Ovaj zadnji je najskakljiviji,al et
Delic je zicer
Ma neznam jarane,tebi ako treba neko da ti obeca da ce parovi sigurno proci,imas na fb milion stranica,dojave,tipovi,prognoze,i kod njih je svaka analiza 100%,i svi imaju prolaznost 100%,naravno po njihovoj prici.Moj cilje je da podjelim sa ostalim ono sto bih ja odigrao,ili ono sto mislim da bi trebalo proci...Viper je napisao/la:Kolko je posto otprilike da ovo prolazi?kelner je napisao/la:Hajrudine sine,znam ja tebe,nisi mi htio poslati na wwinu jucer,kazes nisam ja sponzor,al nea veze![]()
![]()
![]()
Delic je zicer
Nesto mi ovaj Lacko zajebava... Ae pokusacu a de mi link te neke str. Ja ponkeda gledam na tipovi.rs ali rijetko kad bude nesto :/kelner je napisao/la:Ma neznam jarane,tebi ako treba neko da ti obeca da ce parovi sigurno proci,imas na fb milion stranica,dojave,tipovi,prognoze,i kod njih je svaka analiza 100%,i svi imaju prolaznost 100%,naravno po njihovoj prici.Moj cilje je da podjelim sa ostalim ono sto bih ja odigrao,ili ono sto mislim da bi trebalo proci...Viper je napisao/la:Kolko je posto otprilike da ovo prolazi?kelner je napisao/la:Hajrudine sine,znam ja tebe,nisi mi htio poslati na wwinu jucer,kazes nisam ja sponzor,al nea veze![]()
![]()
![]()
Delic je zicer
Pozdrav i sretno ti
Mislim da pocinje 21.1 , a Eurosport ce prenosit sigurno..haris10 je napisao/la:ovaj bilbao bi trebo dobit danas napokon!
p.s. znal iko akd pocinje africki kup nacija i hocel eurosport prenosti ko i uvijek!?
Prošao jedan,68KM dobitak.lupen je napisao/la:Juče slabo,danas ću malo pojačati ulog:
New York (99,5) 2
C.Anthony (26,5) 2
D.Gallinari (15,5) 2
San Antonio-Houston 1
8,86
-------------------------------------
Roma-Fiorentina 1
Cedevita-U.Olimpija (147,5) 2
Tottenham-Everton 1
Gajdosova-Barthel 2
13,6
--------------------------------------
Za lacka sam i rekao da je skakljiv,Alijaz Bedene je jedan veliki ''radnik''i cak je bio na pragu da prekine karijeru,ali se vratio i evo sada je jedan sasvim solidan teniser.Ono zbog cega sam tipovao na Lacka jesu hronicni problemi sa ramenom zbog koji je Slovenac onemogucen da normalno servira,a poznato je da je servis njegovo oruzje No1:Lacka sam gledao dosta puta,i zaista me impresionirao,pogotovo u Bratislavi kada je osvojio turnir,tu sam gledao gotovo sve njegove meceve,a posebno me dojmio onaj veliki povratak protiv Berera...Viper je napisao/la:Nesto mi ovaj Lacko zajebava... Ae pokusacu a de mi link te neke str. Ja ponkeda gledam na tipovi.rs ali rijetko kad bude nesto :/kelner je napisao/la: Ma neznam jarane,tebi ako treba neko da ti obeca da ce parovi sigurno proci,imas na fb milion stranica,dojave,tipovi,prognoze,i kod njih je svaka analiza 100%,i svi imaju prolaznost 100%,naravno po njihovoj prici.Moj cilje je da podjelim sa ostalim ono sto bih ja odigrao,ili ono sto mislim da bi trebalo proci...
Pozdrav i sretno ti
Jarane, miša u ruku, tastaturu pred sebe i kopaj.Viper je napisao/la:Dajte ljudi neke sisteme, koji sistem odigrati, sta na njemu odigratu. Dajte preporucite, hitno je!!
Pintole , ja sam odigro Lulea i Niznekamsk - manje od 5.5 , sta mislis oce li to proc ?pintol_TM87 je napisao/la:Niznekamsk - Kazan 2 kvota 2.1
Kotwica Kolobrzeg - Polpharma Starogard 2 kvota 2.8
Lulea - Brynas x kvota 4.1
Djurgaden - Frolunda 1 kvota 2.1
Poznan KK - Czarni Słupsk 1 kvota 4.5
Vaxjo manje od 5.5
Hv71 kp1
Dinamo minski manje od 5.5
Stavanger vise od 5.5
Skeleftea manje od 5.5
Zaragoza - Bilbao manje od 154
Ne znam trebalo bi..sretnostarmo94 je napisao/la:Pintole , ja sam odigro Lulea i Niznekamsk - manje od 5.5 , sta mislis oce li to proc ?pintol_TM87 je napisao/la:Niznekamsk - Kazan 2 kvota 2.1
Kotwica Kolobrzeg - Polpharma Starogard 2 kvota 2.8
Lulea - Brynas x kvota 4.1
Djurgaden - Frolunda 1 kvota 2.1
Poznan KK - Czarni Słupsk 1 kvota 4.5
Vaxjo manje od 5.5
Hv71 kp1
Dinamo minski manje od 5.5
Stavanger vise od 5.5
Skeleftea manje od 5.5
Zaragoza - Bilbao manje od 154
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.