Jasmin Mujkić (1989), drugi strijelac Prve lige FBiH sa 10 golova. Zna promašiti zicera ali zna i zabiti iz nemoguće pozicije. Napadač je, izraziti ljevak koji voli u toku utakmice otići skroz uz desnu aut linijuastra1922 je napisao/la:sta igra taj mujkic jel napadac,koliko je dao golova proslu polusezonu.mislim da je on danas odradio trening sa ekipomeminem22 je napisao/la:A Mujkić iz Gračanice?
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Zadnja izmjena: sony_91, dana/u 12 jan 2012, 14:34, ukupno mijenjano 1 put.
zar nisu iz hrvaske.. ovaj grgić danijel je napadačseven je napisao/la:ma nekakva djeca iz Slavonije na probi, izgleda dobijamo novog Sašu Šesta
emir_dj je napisao/la:zar nisu iz hrvaske.. ovaj grgić danijel je napadačseven je napisao/la:ma nekakva djeca iz Slavonije na probi, izgleda dobijamo novog Sašu Šesta
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
samo nema bivših igrača Omladincaastra1922 je napisao/la:emir_dj je napisao/la:zar nisu iz hrvaske.. ovaj grgić danijel je napadačseven je napisao/la:ma nekakva djeca iz Slavonije na probi, izgleda dobijamo novog Sašu Šesta![]()
jastaima ih odsvakle brate kalesija gracanica srbija hrvatska
Jel' se Labus vratio u Spartak ?
Nece se produzivati pozajmica ?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
nece labus kako sam cuo ce braniti u nekom srbijanskom nizeligau... ali samo dobili neko dijete iz sparatak 90 godišteDevil je napisao/la:Jel' se Labus vratio u Spartak ?![]()
neće. a gdje je to ptice znajuDevil je napisao/la:Jel' se Labus vratio u Spartak ?![]()
devil znas li mozda nesto o nikoli kovacevicu
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
??? pa rekoh da su iz Slavonije a kako ja znam to je još uvijek Hrvatskaemir_dj je napisao/la:zar nisu iz hrvaske.. ovaj grgić danijel je napadačseven je napisao/la:ma nekakva djeca iz Slavonije na probi, izgleda dobijamo novog Sašu Šesta
Ma tu je jos u Spartaku,mada nece tamo ostati sigurno,jer imaju 4 bolja golmana od njega.emir_dj je napisao/la:nece labus kako sam cuo ce braniti u nekom srbijanskom nizeligau... ali samo dobili neko dijete iz sparatak 90 godišteDevil je napisao/la:Jel' se Labus vratio u Spartak ?![]()
Hajde kad saznas ko je taj mali napisi,da nije Bokic stoper,al' on je '91.
edit:@Astra mislis na njihovog golmana Kovacevica ?
Mlad golman,'90 godiste(onda je mislio na njega
p.s
Je li on na pozajmici ili ?
Zadnja izmjena: Devil, dana/u 12 jan 2012, 14:47, ukupno mijenjano 1 put.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
ako se ne varam u sremskoj kamenici je taj klub... ma ne bitnoseven je napisao/la:neće. a gdje je to ptice znajuDevil je napisao/la:Jel' se Labus vratio u Spartak ?![]()
[quote="sony_91samo nema bivših igrača Omladinca
, gledam ove slike na g-x.com i ne vidim tu ovog Mujkića iz Gračanice
[/quote]
pa što će nam , hoćeš da ispadnemo
pardon ja procitao slovenijeseven je napisao/la:??? pa rekoh da su iz Slavonije a kako ja znam to je još uvijek Hrvatskaemir_dj je napisao/la:zar nisu iz hrvaske.. ovaj grgić danijel je napadačseven je napisao/la:ma nekakva djeca iz Slavonije na probi, izgleda dobijamo novog Sašu Šesta
seven je napisao/la:[quote="sony_91samo nema bivših igrača Omladinca, gledam ove slike na g-x.com i ne vidim tu ovog Mujkića iz Gračanice
Ne, ali ima kod nas talentovanijih mladih igrača od ovih što su došli na probu trenutno u Zvijezdu. Škahić i Brčkalić bi sigurno bili pojačanja za Zvijezdu, i Širanović bi možda bio ali eto, tako je kako je
-
Bosanski zmaj
- Kontakt:
ALMIR BEKIC, novi igrac Zvijezde:
" onclick="window.open(this.href);return false;
pozajmica od 6 mjeseciBosanski zmaj je napisao/la:ALMIR BEKIC, novi igrac Zvijezde:
moram sam sebe ispravljati, mislim da sam našao Mujkića, ako je kome interesantan, već sam mu 3 posta posvetiosony_91 je napisao/la:gledam ove slike na g-x.com i ne vidim tu ovog Mujkića iz Gračanice

[/quote][/quote]sony_91 je napisao/la:seven je napisao/la:[quote="sony_91samo nema bivših igrača Omladinca, gledam ove slike na g-x.com i ne vidim tu ovog Mujkića iz Gračanice
Ne, ali ima kod nas talentovanijih mladih igrača od ovih što su došli na probu trenutno u Zvijezdu. Škahić i Brčkalić bi sigurno bili pojačanja za Zvijezdu, i Širanović bi možda bio ali eto, tako je kako je[/quote]
ne znam zaista nisam neki stručnjak za fudbalske talente, vjerujem da u Omladincu ima mladih talentiranih nogometaša, ali da li su dobri za Zvijezde ne znam, valjda imaju ljudi u Zvijezdi koji su dugi niz godina (kao Nurdo)u fudbalu i koji znaju o fudbalu
Ma bitno je da je Zvijezda u najelitnijem rangu takmičenja, a ko su prinove i odakle manje je bitno, meni je malo čudno zbog čega se zaobilaze neki igrači ali eto tako je kako je.seven je napisao/la: ne znam zaista nisam neki stručnjak za fudbalske talente, vjerujem da u Omladincu ima mladih talentiranih nogometaša, ali da li su dobri za Zvijezde ne znam, valjda imaju ljudi u Zvijezdi koji su dugi niz godina (kao Nurdo)u fudbalu i koji znaju o fudbalu
-
BranaVidara
- Kontakt:
[/quote]seven je napisao/la:sony_91 je napisao/la:seven je napisao/la:[quote="sony_91samo nema bivših igrača Omladinca, gledam ove slike na g-x.com i ne vidim tu ovog Mujkića iz Gračanice
Ne, ali ima kod nas talentovanijih mladih igrača od ovih što su došli na probu trenutno u Zvijezdu. Škahić i Brčkalić bi sigurno bili pojačanja za Zvijezdu, i Širanović bi možda bio ali eto, tako je kako je[/quote]
ne znam zaista nisam neki stručnjak za fudbalske talente, vjerujem da u Omladincu ima mladih talentiranih nogometaša, ali da li su dobri za Zvijezde ne znam, valjda imaju ljudi u Zvijezdi koji su dugi niz godina (kao Nurdo)u fudbalu i koji znaju o fudbalu
sve sami strucnjaci koji nam svake godine dovedu po 4-5 igraca koji su tu samo da popune igracki kadar,a nikakva pojacanja nisu,bolje odna placat nasu djecu nego dovodit nekog iz srbije-hrvatske,ako se vec nemogu naci prava pojacanja..nzm za vas ljudi al nekako sam sretan sto nam ovaj nije trener
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.