Emir Spahić

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Goalgetter
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la Goalgetter » 18 dec 2011, 00:00

panties je napisao/la:pa zabili su dva gola :D

nego su prvo poluvrijeme, pogotovo ispocetka bili bolji, ali kolko su bili bolji tolko su se i ispromasivali, a to nikad ne prolazi nekaznjeno.
Podsjeca me na onu nasu utakmicu protiv Spanije 2009te u Zenici, kad smo zijanili 2-5. Pred spanskim golom sijeva, reda se sansa za sansom, a Spanci lagano zabijaju iz kontri.

I P.S .. Spaha nije dobio zuti, nego Medel ;)

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 18 dec 2011, 00:03

Da sam neki teoreticar zavjera sada bih primjetio da je Sevilla dobila crveni (koji nije bio crveni) taman kad su smanjili na 1:3 i imali malu mogucnost da se sa igracem vise vrate u utakmicu. I da su dva realova gola bili jako sumnjivi, meni se cini da su bili u ofsajdu ali posto nisam takav necu nista o tome :D

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 18 dec 2011, 00:04

Ovaj Real smije napasti samo Barcelona. Jer oni su u stanju i zabiti gol. Sevilla ode u napad, promaši zicer, a za par minuta prime gol. I tako šest puta. :lol:
Spaha se utopio u sivilo ekipe. Uostalom, kako ćemo izdvojiti odbrambenog igrača kada je ekipa primila 6 golova? Prvi gol mu ide na dušu (mog'o je bolje reagovati). Penal čist kao suza, mora se reći. Možda je i tu zaslužio žuti karton. Mada, mora se biti iskren i reći da se ne može protiv ovakvog Reala gledati snaga nekog stopera ili bilo kojeg drugog igrača. Jednostavno, ljudi su dobro uštimana mašinerija i ovakve ekipe poput Seville su topovska hrana.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 18 dec 2011, 00:04

Spaha večeras odličan (nije dobio karton) :mrgreen:

A što se tiče igre, blago rečeno slabo ...
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 18 dec 2011, 00:05

Goalgetter je napisao/la:
panties je napisao/la:pa zabili su dva gola :D

nego su prvo poluvrijeme, pogotovo ispocetka bili bolji, ali kolko su bili bolji tolko su se i ispromasivali, a to nikad ne prolazi nekaznjeno.
Podsjeca me na onu nasu utakmicu protiv Spanije 2009te u Zenici, kad smo zijanili 2-5. Pred spanskim golom sijeva, reda se sansa za sansom, a Spanci lagano zabijaju iz kontri.

I P.S .. Spaha nije dobio zuti, nego Medel ;)
Zar nije Baho rekao da je to pogresno prikazano na tv-u i da je provjerio i potvrdio da je zapravo Spahic dobio zuti.
Ako laze Baho,lazem i ja :mrgreen:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 18 dec 2011, 00:07

Dylan Dog je napisao/la:Zar nije Baho rekao da je to pogresno prikazano na tv-u i da je provjerio i potvrdio da je zapravo Spahic dobio zuti.
Ako laze Baho,lazem i ja :mrgreen:
I ti si nasao kome ces vjerovati :lol: .

I ja sam u prvom momentu pomislio da je Spaha, ali onda se u ponovljenom snimku vidjelo da je ''krivac'' Medel ;)

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 18 dec 2011, 00:09

kako, ja sam ubjedjena da je dobio zuti :S
a i livescore kaze isto
53' E. Spahic
edit: al soccerway kaze medel.

kako je nezanimljiva ova spanska liga to je cudo jedno, imas dva kluba, i sitnu buraniju koja im ne moze primirisati.
...

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 18 dec 2011, 00:13

Spahic je dobio zuti iako ga on nije zaradio nego Medel,Spahicu je ponisten cist gol,jer ofsajda nije bilo.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 18 dec 2011, 00:20

panties je napisao/la: kako je nezanimljiva ova spanska liga to je cudo jedno, imas dva kluba, i sitnu buraniju koja im ne moze primirisati.
Ouh pazi, kad sam to rekao prije godinu, dvije neki su me htijeli zivog pojesti. :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 18 dec 2011, 00:22

Principatus je napisao/la:
panties je napisao/la: kako je nezanimljiva ova spanska liga to je cudo jedno, imas dva kluba, i sitnu buraniju koja im ne moze primirisati.
Ouh pazi, kad sam to rekao prije godinu, dvije neki su me htijeli zivog pojesti. :D
ja sam zensko pa ce ignorisat, sta ja znam :D
...

ammarc
Kontakt:

Post Postao/la ammarc » 18 dec 2011, 00:23

Jel opet najbolji igrac u izboru navijaca ? :D
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 18 dec 2011, 00:25

ammarc je napisao/la:Jel opet najbolji igrac u izboru navijaca ? :D
Nije, Džeko igrač utakmice ;)
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 18 dec 2011, 00:31

Ma odbrana Seville je cijela zakazala, Spahic ne moze nista protiv lopti u prostor Di Marie. Tu se pravi ofsajd zamka.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 19 dec 2011, 02:44

Iskreno, bio je katastrofalan. Ni manje ni vise. Sve vise pokazuje da mu fali brzine, desavalo je se to i u reprezentaciji, samo neki to ne zele da vide. Mora vam bit jasno da Spaha nije Svjetska klasa, iako igra srcem i za nase prilike je zlata vrijedan.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 19 dec 2011, 02:49

Cartman je napisao/la:Iskreno, bio je katastrofalan. Ni manje ni vise. Sve vise pokazuje da mu fali brzine, desavalo je se to i u reprezentaciji, samo neki to ne zele da vide. Mora vam bit jasno da Spaha nije Svjetska klasa, iako igra srcem i za nase prilike je zlata vrijedan.
Po takvom gledanju recimo iz tekme Barca -Real covjek bi stekao dojam da je Ronaldo zesca klocina a Pepe kolcina.
ili da ne govorim o Ferdinandu i kompaniji u zadnjoj tekmi protiv komsija tad im je sve zivo falilo
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Akhenaten
Kontakt:

Post Postao/la Akhenaten » 21 dec 2011, 02:38

Spahic je odlican igrac, samo Realu i Barci nema konkurencije tamo! Nekad prospu bodove tu i tamo, ali ta mi je liga najdosadnija od svih...

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 27 dec 2011, 00:23

Ne znam jel ko od vas gledao na HRT 2 prijenos iz Splita turnir 4 kafica gdje je ucestvovao i Spahic. Komentator non stop grijesio mu ime,citavo vrijeme nije Emir vec Almir Spahic,i onaj mungos sa terena sto se javlja govori da su Rakitic i Pranjic najzvucnija imena ovog turnira :lol: hajd nekako Rakitic,al dje nadje ovog Pranjica,lik i ne igra za Bayern kako treba :roll:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 12 jan 2012, 14:34

potukao se sa navijacima seville? wtf?
http://www.marca.com/2012/01/12/futbol/ ... 61114.html" onclick="window.open(this.href);return false;

grubi prevod google-a :S
Rakitic got into the brawl to separate
Spahic brawl with fans of Sevilla
QUINTERO FEDE. Sevilla 12/01/12 - 10:38.

prints
sends
259

Tempers are running high at Sevilla and the fans very upset by the results the team has achieved. Yesterday, after the match, was heard in the stands the classic "players mercenaries" to Marcelino himself said in a press room "at tonight do not deserve to be told that."

But the worst was yet to come and it happened just after twelve o'clock. Upon leaving the stadium in a nearby bar to it, Spahic had a run of importance with Sevilla fans. The Bosnian, who was accompanied by Ivan Rakitic, turned to a following that they blame the team's attitude and the elimination butler.

The center was faced and there was formed a stir with more followers. These ensure that the Croatian Rakitic tried to separate at all times and was even pushed onto the floor a moment, although the former Schalke continued to make quiet. In the end the players left the team hotel career in the computer where the cars had was a few yards away.

The club already know this and to be seen if they take any action but will first thing is to find out what happened and listen to the version of the players.
...

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 12 jan 2012, 14:40

:lol:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

NeverRetreat
Kontakt:

Post Postao/la NeverRetreat » 12 jan 2012, 14:48

legenda :lol:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.