Sportski komentatori
Re: Sportski komentatori
Pa onaj glupi Gojko svaku vazniju utakmicu komentarise,pa kako njemu daju,duplo vise mi se svidja komentarisanje onog like sa SK sto naocale nosi,'vako krupan,ima bradu i malo dužu kosu,ne znam mu ime..
Sinoc je komentarisao Spurse i Everton,pa lik dosta informacija kaze,duplo vise nego Gojko,muka mi je vise od Gojke i njegovog komentarisanja..
Sinoc je komentarisao Spurse i Everton,pa lik dosta informacija kaze,duplo vise nego Gojko,muka mi je vise od Gojke i njegovog komentarisanja..
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
edin avdić danas
barca nema navara i ndonga ali zato ima sudijsku trojku
barca nema navara i ndonga ali zato ima sudijsku trojku
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Koji kloc je ovaj Zoran Šuko!?
Njemu je glavni problem pročitati imena igrača Islanda. Kaže: "Sreća moja pa ovaj igrač igra samo u odbrani pa ne moram stalno izgovarati njegovo ime."
Baš amaterski.
Njemu je glavni problem pročitati imena igrača Islanda. Kaže: "Sreća moja pa ovaj igrač igra samo u odbrani pa ne moram stalno izgovarati njegovo ime."
Baš amaterski.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Tako je on na početku rekao nešto slično ovome: "Vjerovatno će biti problema u izgovoru prezimena ovih s klupe, manje poznatijih".. Ali, takva je većina komentatora na ovoj BHTBianconeri1988 je napisao/la:Koji kloc je ovaj Zoran Šuko!?
Baš amaterski.
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
[youtube][/youtube]
Brat Kovi u elementu.
Brat Kovi u elementu.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
To je bas simpa, volim komentatore koji se znaju ponekad nasaliti.Bianconeri1988 je napisao/la:Koji kloc je ovaj Zoran Šuko!?
Baš amaterski.
Ne znam sta vi trazite, da budu 100% formalni i hladni, samo da ponavljaju floskule i nabrajaju ime igraca kod kojeg je lopta. Jako zanimljivo....
Nebojša Višković (komentator sa Sportklub) svaka ti čast! Jedan od najboljih komentatora al´ definitivno. Užitak ga je slušati bilo da prenosi fudbal ili tenis! Kapa dole!
Svježe: "Bogami, meni Gervinho ne bi vidio mjesta u sljedećoj utakmici. Pa bi on malo... Joj, sad kad ga zabije."

Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
- BluesForever
- Kontakt:
Stvarno danas komentator svak moze bit,lupaju nigdje veze,a pogotovo ona dvojca neznam im imena sto prenose Bundesligu na Eurosportu 2.
Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
po meni najjaci lik

Boa Boa Boa Teng Teng Teng
" onclick="window.open(this.href);return false;
Boa Boa Boa Teng Teng Teng
" onclick="window.open(this.href);return false;
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Danas sam se i sam uvjerio u to. Tekma Borussia - Hoffenheim...a u pm, koliko gluposti samo ljudi izgovore...to je nevjerovatno...BluesForever je napisao/la:Stvarno danas komentator svak moze bit,lupaju nigdje veze,a pogotovo ona dvojca neznam im imena sto prenose Bundesligu na Eurosportu 2.
Jel mozda neko izbrojao, koliko puta spomenu Liverpool u toku jednog prijenosa ?

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
općenito su komentatori na balkanu slabi. meni lično se sviđa komentator sa HRT-a koji prenosi fudbal, na sportklubu niti jedan nema živosti a po meni je tu minus i slab original ton sa stadiona na tom kanalu. a na areni mi odgovara momak sa crnogorskim naglaskom, prenosio je zadnji ligaški el-clasico. naravno bez premca su komentatori na Sky-u britanskom mada ni italijani ne zaostaju!!!
4-IN-A-ROW
BluesForever je napisao/la:Stvarno danas komentator svak moze bit,lupaju nigdje veze,a pogotovo ona dvojca neznam im imena sto prenose Bundesligu na Eurosportu 2.
Live for nothing or die for something
<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Nista bolje kad igras Fife 12 i onda gledas utakmicu na Sky-u a komentarisu Alan Smith i Martin Tyler
Stvarno ljudi ekstra komentarisu, bez ovih sala i slicnih gluposti jednostavno pricaju o utakmici, imas covjeka koji je bio fudbaler zna kako se to tamo krece, i ovaj drugi je stvarno kvalitetan.. A moram da pohvalim i Gary-a Nevilla stvarno i on ponekad fino komentarise utakmic.. Boze dragi ovi njihovi fudbaleri svi znaju pricati a ne kod nas dodje pa dvije ne zna progovoriti..
Celik!3,2,2.
- alan_kardec
- Kontakt:
calcio je napisao/la: To je bas simpa, volim komentatore koji se znaju ponekad nasaliti.
Ne znam sta vi trazite, da budu 100% formalni i hladni, samo da ponavljaju floskule i nabrajaju ime igraca kod kojeg je lopta. Jako zanimljivo....
Slažem se, spontanost i opuštenost su jako bitni za posao komentatora.
Inače komentatori na ES su odron žešći, posebno onaj Smiljan Banjac, a ni ona dvojica što navijaju za Liverpool nisu mu daleko.
Jako neozbiljno od glavnih ljudi na ES da drže onakve idiote da komentarišu, ipak ime eurosport nešto znači, ili bi trebalo da znači.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
jest navijaju za liverpool i da snimaju dobre filmove itd... al kao komentatori su sramota. ne znam zato im ovo treba.... i njima i eurosportu. ljudi gledaju bundesligu a ona dvojica vise mlate o liverpoolu nego o utakmici koju prenose. onda stalna ponavljanja nekih istih fazona smorise... npr ono ya konan on konan mi je bilo smijesno prvi put kad je lik rekao ali nakon hiljadu ponavljanja postane iritantno.alan_kardec je napisao/la:calcio je napisao/la: To je bas simpa, volim komentatore koji se znaju ponekad nasaliti.
Slažem se, spontanost i opuštenost su jako bitni za posao komentatora.
Inače komentatori na ES su odron žešći, posebno onaj Smiljan Banjac, a ni ona dvojica što navijaju za Liverpool nisu mu daleko.
Jako neozbiljno od glavnih ljudi na ES da drže onakve idiote da komentarišu, ipak ime eurosport nešto znači, ili bi trebalo da znači.
meni ne smeta da se komentator tu i tamo nasali ali ovi se ponasaju neprimjereno.
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
Ona im je bila dobra nakon što lopta svom silinom pogađa Maria Gomeza u međunožje, on pada kao pokošen i valja se sa bolnom grimasom a njih dvojica ''Auuuuuuuuuu ovo se neće svidjeti gospođi Gomez!''

29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jel ima ko e-mail komentatora sa Eurosporta što komentarišu Bundesligu?!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Koji majstor je ovaj na Eurosportu.
"Zidan je došao u Mainz iz Borusije iz Monchengladbacha." Nakon što su ga ispravili preko maila, javio se i "ispravio" na sljedeći način:"Izvinjavam se što sam rekao da je Zidan došao iz Monchegladbacha, kada svi znamo da je došao iz Borusije iz Dizeldorfa".
"Zidan je došao u Mainz iz Borusije iz Monchengladbacha." Nakon što su ga ispravili preko maila, javio se i "ispravio" na sljedeći način:"Izvinjavam se što sam rekao da je Zidan došao iz Monchegladbacha, kada svi znamo da je došao iz Borusije iz Dizeldorfa".
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.