Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Emir Spahić
Bas me ovo cudi od njega?
Sigurno ce ga suspendovati i kazniti novcanao. Ne znam zato mu ovo treba ?!
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
adnan_hzsa
- Kontakt:
Bas me cudi od njega sto je u kafani bio poslije tekme. Dusa draga. Gdje bi on to
Skontali i navijaci Seville kakav je Spahic i da voli kafane.
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
Cudno mi da su izasli u bar odma blizu stadiona nakon ispadanja iz kupa, znali su valjda da ce bit dobacivanja i belaja. A i ovaj Rakitic ima iskustva sa ovim situacijama, u Schalkeu je bio kaznjavan radi koncerta Mileta Kitica. 
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
A ja gofana i navijaca sto na forumu,sto okolo tribina.
Poneki igrac odsjedi na klupi ili odigra dvadesetak minuta i odmah pet stranica i milion stranica za gledanje tekme kako on sjedi na klupi.
Spaha standardan u Sevili svaku tekmu,niko ni muk,nego samo onda ako kakvi problemi iskrsnu.
Koji strvinari u pm.
Poneki igrac odsjedi na klupi ili odigra dvadesetak minuta i odmah pet stranica i milion stranica za gledanje tekme kako on sjedi na klupi.
Spaha standardan u Sevili svaku tekmu,niko ni muk,nego samo onda ako kakvi problemi iskrsnu.
Koji strvinari u pm.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Zivot odbrambenog igraca.harishp je napisao/la:A ja gofana i navijaca sto na forumu,sto okolo tribina.
Koji strvinari u pm.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Jesu bezobrazni navijači Seville. Umjesto da se ogrebu za koje piće, oni napadaju sportistu koji je nakon poraza otišao u kafanu. Ja čudnih ljudi.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
harise harise
ti vjecito iz krajnosti u krajnost, neke igrace bi u zatvor, a ove druge (i selektora nam) za predsjednika - bez obzira sta urade! i nema ti izmedju.
ko je sinoc gledao sevilla - valencia? ja sam gledala samo drugo poluvrijeme. da se nesto isticao od ostatka prosjecne seville koja je tek u zadnjih 10 minuta odlucila da igra, pa vala i nije. i sta se tu ima pisati?
inace je ovo tipicno za nas, il se pljuje po igracima bez obzira na ne/uspjehe, ili su svete krave pa se ima izgovor za sve, cak i tucu sa navijacima svog kluba, ili udaranje protivnickog igraca "onako". ovo se najvise vidi na temi o dzeki gdje su misljenja dijametralno suprotna, i nema nesto izmedju. ako neko napise nesto kvalitetno (K V A L I T E T N O, a ne dezurni pljuvaci vs dezurni hmmm - "dizaciuoblake?") ali bas i ne hvali dzeku, odma je anti-patriota, drzavni neprijatelj broj jedan itd. al ovo nije tema ni o dzeki ni o takvim postovima pa cu ovdje da stanem.
sto se spahica tice, na prvu sam bila iznenadjena al on i na terenu ima kratak fitilj, pa zasto bi van terena bilo drugacije? eto, bilo je za nadati se da ce se covjek malo nauciti kontrolisati, pogotovo nakon one suspenzije u montpellieru, al djabe. hodanje po kafanama necu da komentarisem, to je valjda njegova stvar.
nema veze, posto on nije dijaspora, a nije ni vagao izmedju dvije drzave, oprosteno mu je. pusabok
ti vjecito iz krajnosti u krajnost, neke igrace bi u zatvor, a ove druge (i selektora nam) za predsjednika - bez obzira sta urade! i nema ti izmedju.
ko je sinoc gledao sevilla - valencia? ja sam gledala samo drugo poluvrijeme. da se nesto isticao od ostatka prosjecne seville koja je tek u zadnjih 10 minuta odlucila da igra, pa vala i nije. i sta se tu ima pisati?
inace je ovo tipicno za nas, il se pljuje po igracima bez obzira na ne/uspjehe, ili su svete krave pa se ima izgovor za sve, cak i tucu sa navijacima svog kluba, ili udaranje protivnickog igraca "onako". ovo se najvise vidi na temi o dzeki gdje su misljenja dijametralno suprotna, i nema nesto izmedju. ako neko napise nesto kvalitetno (K V A L I T E T N O, a ne dezurni pljuvaci vs dezurni hmmm - "dizaciuoblake?") ali bas i ne hvali dzeku, odma je anti-patriota, drzavni neprijatelj broj jedan itd. al ovo nije tema ni o dzeki ni o takvim postovima pa cu ovdje da stanem.
sto se spahica tice, na prvu sam bila iznenadjena al on i na terenu ima kratak fitilj, pa zasto bi van terena bilo drugacije? eto, bilo je za nadati se da ce se covjek malo nauciti kontrolisati, pogotovo nakon one suspenzije u montpellieru, al djabe. hodanje po kafanama necu da komentarisem, to je valjda njegova stvar.
nema veze, posto on nije dijaspora, a nije ni vagao izmedju dvije drzave, oprosteno mu je. pusabok
...
- molotovljev
Ako misliš ozbiljno,onda konačno imamo isto mišljenje.aleksandar_veliki je napisao/la:Ma nije moguce, ovom treba pod hitno uzeti kapitensku traku.
F.K.SARAJEVO
Spahi samo zamjeram ako nije nastelio bar petorici, pi..a im m. ona marokanska, nasli najboljeg igraca napadati. Od sada ce dobro pazati da ne idu u barove gdje zalazi Zmaj od Bosne.
- spielführer_21
- Kontakt:
tooo.. udri, obori, lomi.. tako treba, svaka čast!baboitata je napisao/la:Spahi samo zamjeram ako nije nastelio bar petorici, pi..a im m. ona marokanska, nasli najboljeg igraca napadati. Od sada ce dobro pazati da ne idu u barove gdje zalazi Zmaj od Bosne.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
A Spahic im tih osamdeset minuta zabranjivao da igraju.Panties,Panties.Ti prva probi glavu sa streamovima ponekih igraca(vecinom slucaja istih),kad je tekma Seville skoro nikad da se ''pojavis sa kakvim iz Andaluzije....streamom.Slucajno ili,svejedno je.panties je napisao/la:harise harise
Sevilla kao i navijaci bi izgleda da se yebe a da im ne udje.Svi veci klubovi gledaju o pojacanjima a ovi ni mukauleta.Dolazi im Valencija a n stadionu trci trci pa navijac.
Pametujemo,seremo a da tacno i ne znamo sta se desilo.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 12 jan 2012, 17:04, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ne kontam otkud ljudima uopste prica da je bio u kafani?baboitata je napisao/la:Spahi samo zamjeram ako nije nastelio bar petorici, pi..a im m. ona marokanska, nasli najboljeg igraca napadati. Od sada ce dobro pazati da ne idu u barove gdje zalazi Zmaj od Bosne.
Osim ss.ba, niko nije prenio informaciju da su bili u kafani, nego na putu prema autima na izlazu iz stadiona, u blizini bara. Ali najlakse je valjda sve tako vidjeti kako kome odgovara. Na zalost vecine jadnika na ovom forumu, nije bio u kafani i nije se opijao
FKS❤️1946
Nista onda ce se sklanjati s'puta kada ide Spaha...citam negdje da su im na utakmici skandirali "Placenici". Pa mamicu im onu garavu, za koji tim se moze reci da nisu placenici...mozda Manchester (bilo koji), Chelzi, Real, Milan, Inter...? E sada pitanje rezultata je pitanje koji od tih placenickih tomovi su bolje placeni. Oni bi da bude u vrhu za neki sitnis, pa samog Spahu su platili neku sramotnu cifru, a hoce da im ona zaustavi Ronalda i Benzeme a jos i da neku golcinu uvali...uvalim im materesini ciganskoj.djokica je napisao/la:Ne kontam otkud ljudima uopste prica da je bio u kafani?baboitata je napisao/la:Spahi samo zamjeram ako nije nastelio bar petorici, pi..a im m. ona marokanska, nasli najboljeg igraca napadati. Od sada ce dobro pazati da ne idu u barove gdje zalazi Zmaj od Bosne.
Osim ss.ba, niko nije prenio informaciju da su bili u kafani, nego na putu prema autima na izlazu iz stadiona, u blizini bara. Ali najlakse je valjda sve tako vidjeti kako kome odgovara. Na zalost vecine jadnika na ovom forumu, nije bio u kafani i nije se opijao
- spielführer_21
- Kontakt:
To, Bosančino.. malo rasizma, malo psovke.. udriiii..baboitata je napisao/la: Nista onda ce se sklanjati s'puta kada ide Spaha...citam negdje da su im na utakmici skandirali "Placenici". Pa mamicu im onu garavu, za koji tim se moze reci da nisu placenici...mozda Manchester (bilo koji), Chelzi, Real, Milan, Inter...? E sada pitanje rezultata je pitanje koji od tih placenickih tomovi su bolje placeni. Oni bi da bude u vrhu za neki sitnis, pa samog Spahu su platili neku sramotnu cifru, a hoce da im ona zaustavi Ronalda i Benzeme a jos i da neku golcinu uvali...uvalim im materesini ciganskoj.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
To je fraza budalo, ne rasizam...spielführer_21 je napisao/la:To, Bosančino.. malo rasizma, malo psovke.. udriiii..baboitata je napisao/la: Nista onda ce se sklanjati s'puta kada ide Spaha...citam negdje da su im na utakmici skandirali "Placenici". Pa mamicu im onu garavu, za koji tim se moze reci da nisu placenici...mozda Manchester (bilo koji), Chelzi, Real, Milan, Inter...? E sada pitanje rezultata je pitanje koji od tih placenickih tomovi su bolje placeni. Oni bi da bude u vrhu za neki sitnis, pa samog Spahu su platili neku sramotnu cifru, a hoce da im ona zaustavi Ronalda i Benzeme a jos i da neku golcinu uvali...uvalim im materesini ciganskoj.
Izvjestac Marca,kao prvo i drugo i zadnje
Samo je fakat zanimljivo koje se face kriticara pojave na ovoj temi,ako krene sta ''po zlu''.
Inace ne dolaze na ovu temu,u slucaju tekmi.
Samo je fakat zanimljivo koje se face kriticara pojave na ovoj temi,ako krene sta ''po zlu''.
Inace ne dolaze na ovu temu,u slucaju tekmi.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 12 jan 2012, 17:51, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
To ti je druze primitvizam pomijesan sa rasizmom , druga je prica sto ti nisi svjestan niti jednog niti drugog kao ni 100 drugih stvari !! Al nisi jedini.baboitata je napisao/la:To je fraza budalo, ne rasizam...spielführer_21 je napisao/la:To, Bosančino.. malo rasizma, malo psovke.. udriiii..baboitata je napisao/la: Nista onda ce se sklanjati s'puta kada ide Spaha...citam negdje da su im na utakmici skandirali "Placenici". Pa mamicu im onu garavu, za koji tim se moze reci da nisu placenici...mozda Manchester (bilo koji), Chelzi, Real, Milan, Inter...? E sada pitanje rezultata je pitanje koji od tih placenickih tomovi su bolje placeni. Oni bi da bude u vrhu za neki sitnis, pa samog Spahu su platili neku sramotnu cifru, a hoce da im ona zaustavi Ronalda i Benzeme a jos i da neku golcinu uvali...uvalim im materesini ciganskoj.
Spahic ce opet vrata zatvoriti guzicom. Ocito da su ga navijaci poceli kuziti . Covjeku moram odati prizanje na konstantnosti .
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
- spielführer_21
- Kontakt:
Pa da, volim ja te fraze tipa: Šta se onaj glupi bošnjo Spahić stalno lakta, mamicu mu balijsku, mutava muslimančina.. Voliš i ti ove fraze, jel' de?baboitata je napisao/la: To je fraza budalo, ne rasizam...
izgleda da ga problemi prate od rusije preko francuske pa sve do juga spanije.. slucajno ili ne to nek' drugi procijene..kimbo je napisao/la: Spahic ce opet vrata zatvoriti guzicom. Ocito da su ga navijaci poceli kuziti . Covjeku moram odati prizanje na konstantnosti .
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.