samo ne ćurguzpabizo je napisao/la:I opet ja,,,,,,,,,profesor iz Doboja danas sedeo u jednom kaficu sa jednim clanom uprave Zvijezde u Gradačcu,,,,eminem22 je napisao/la:ahhhah veliki ibrak, e onda će te pravo popusiti
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Zašto ne jarane,,,,,,,emir_dj je napisao/la:samo ne ćurguzpabizo je napisao/la:I opet ja,,,,,,,,,profesor iz Doboja danas sedeo u jednom kaficu sa jednim clanom uprave Zvijezde u Gradačcu,,,,eminem22 je napisao/la:ahhhah veliki ibrak, e onda će te pravo popusiti
ovo je istina paša,,,,,,aleksandar_veliki je napisao/la:Druze, uz duzno postovanje, ili imas 16 godina ili? Kakav SDP i premijer u to vrijeme, jedino ako je Brankovic Nedzad iz SDP-a. Ovo sam morao, ali bas morao. Tema nije Ibrakovic, pa cemo prekinuti sa tom raspravom.emir_dj je napisao/la:zar ti trebaju dokazi... sam si reko nikad krepanij velez preporodio... jest da nije bilo SDP-A i premijera da gura...aleksandar_veliki je napisao/la:
Klasika, imas dokaze za to ili pak, onda u nasoj zemlji nema strucnjaka jer svi varaju i stimaju.
Za ovog gore "pjevaca". Zvijezda bi mogla postati organiziran klub, no to jos uvijek nije sto govore posljednja desavanja. Odlazi im trener, koji je imao sve ovlasti, pa je i najobicnije uplatnice on potpisivao, zatim dovode trenera iz Srbije koji nema iza sebe nikakvih rezultata, pa onda ne dolazi ni on, pa onda ne znaju ko ce biti trener. Organizovan klub to sebi ne dopusta, nadam se da se navijaci Zvijezde nece ljutiti, ali doista to sve tako izgleda.
Prekinut ce mo temu ibrakovica. ima vise od 16 godina i dobro pozanjem tu pricu u velzu al nema veze.. ja imam takovo mišljenje i to je toaleksandar_veliki je napisao/la:Druze, uz duzno postovanje, ili imas 16 godina ili? Kakav SDP i premijer u to vrijeme, jedino ako je Brankovic Nedzad iz SDP-a. Ovo sam morao, ali bas morao. Tema nije Ibrakovic, pa cemo prekinuti sa tom raspravom.emir_dj je napisao/la:zar ti trebaju dokazi... sam si reko nikad krepanij velez preporodio... jest da nije bilo SDP-A i premijera da gura...aleksandar_veliki je napisao/la:
Klasika, imas dokaze za to ili pak, onda u nasoj zemlji nema strucnjaka jer svi varaju i stimaju.
Za ovog gore "pjevaca". Zvijezda bi mogla postati organiziran klub, no to jos uvijek nije sto govore posljednja desavanja. Odlazi im trener, koji je imao sve ovlasti, pa je i najobicnije uplatnice on potpisivao, zatim dovode trenera iz Srbije koji nema iza sebe nikakvih rezultata, pa onda ne dolazi ni on, pa onda ne znaju ko ce biti trener. Organizovan klub to sebi ne dopusta, nadam se da se navijaci Zvijezde nece ljutiti, ali doista to sve tako izgleda.
ne zanm sta je za tebe makedonac veliki klub(organizovan), zar se nije tako isto desilo sa sarajevom kad je mirza odstupio pa pristupio pa štrajk igrača pa sad otkaz(plišeku). Ti sigurno nisi bio u Gradačcu da vidiš sta je Zvjezda izgradila u posljednje vrijeme(infrastruktura) -kakvo je ustrojila omladinske pogone.Ako je sve to neorganiizovano onda stvarno izvini: jesu li ovo organizovani klubovi : sloboda, slavija, rudar, čelik, kozara, travnik, leotar?
http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/savi ... arom/72152" onclick="window.open(this.href);return false;
da se ne vraca u staro jato
Dr.No je napisao/la:http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/savi ... arom/72152
Trebalo bi sada sto prije stupiti sa njim u kontakt da se vrati nama, a i ja sam jos davno cuo da mu je stari rekao da se lesi vraca kuci... Mislim da bi bilo ekstra da se Savic nama vrati, samo da nasa uprava se malo pozabavi oko njega.
Vec odavno je Zeljo kontaktiran od strane zvijezde, jos dok je Jovic bio trener vezano za Savica...ovo bi mogao biti rasplet tih pregovora s obzirom da se u Zelji nece naigrati u buducnosti.Gradacac je napisao/la:Dr.No je napisao/la:http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/savi ... arom/72152
Trebalo bi sada sto prije stupiti sa njim u kontakt da se vrati nama, a i ja sam jos davno cuo da mu je stari rekao da se lesi vraca kuci... Mislim da bi bilo ekstra da se Savic nama vrati, samo da nasa uprava se malo pozabavi oko njega.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Nazalost Savic je sebi vec nasao klub,otisao je u inostranstvo.
-
- Kontakt:
NURDO, DOVEDI IBRAKOVICA !
imal kakve sanse da taj vas bek dodze u Sarajevo..taj halilovic il kako vec..al bez zezancija ako ko nesto zna nek kaze...samo bez gluposti...cujem i Matko otisao ,znatel sta ce biti s njim??mislim jel vec pronasao angazman.. 

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Miomir Seslija,prf.Zoran Curguz,Vlado Jagodic a zašto ne Musemic,Glavaš a možda i Stanojevic jer ga ceka košarica u Partizanu a ne isklucuje se mogucnost Mome Stanica jbg.Prosinecki ostaje u Zvezdi a mogo bi i Milko Djurovski jes ste u nezgodnu situaciju ali mislim da ce te izbrat pravog,,,,,,zvjezdas je napisao/la:Vidjet ćete,srbin trener mora biti.
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Izgleda da se Živkoviću ne svidja ime našeg kluba i boje
Možda da smo crvene pruge prefarbali u crne bilo drugačije 

Dragon Town
Vjerovatno je to u pitanju a ja zaboravio,,,,,,zmaj_Bosne je napisao/la:Izgleda da se Živkoviću ne svidja ime našeg kluba i boje![]()
Možda da smo crvene pruge prefarbali u crne bilo drugačije
bice zanimljivo ko ce biti trener netreba zaboraviti ni glavasa onako dobar strucnjak i takticar a gaji napadacki stil bas kakvog nas vecina zeli,vidjet cemo mislim da ce trener biti imenovan sutra ili prekosutra
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
glavas ili deni sadiković to bi bila dobra resennja
Za Sadikovica skoro da ti mogu garantovat da nece doc, jer sjecam se jednom prilikom dok sam bio u pionirima il kadetima Slobode on nas je vodio i u Gradaccu je na kraju utakmice dobio takve batine od nekog vaseg trenera.emir_dj je napisao/la:glavas ili deni sadiković to bi bila dobra resennja

Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.
Pa nije valjda da i toga ima u Gradačcu,,,,,classic je napisao/la:Za Sadikovica skoro da ti mogu garantovat da nece doc, jer sjecam se jednom prilikom dok sam bio u pionirima il kadetima Slobode on nas je vodio i u Gradaccu je na kraju utakmice dobio takve batine od nekog vaseg trenera.emir_dj je napisao/la:glavas ili deni sadiković to bi bila dobra resennja![]()

Kakav ba omladinski pogon,ma sta ti je bolan omladinski pogon podje na utakmicu i dobije cetvrt hljeba kakav pogon,pogon je kada zvjezda plati pionirima kadetima i juniorima da idu gledat jednu evropsku utakmicu da djecu moralise sta moze biti ako budu trenirali ,a ovo je jos nista,ali ne samo u zvijezdi vec u citavoj bih ali nadoce i to!!eminem22 je napisao/la:ne zanm sta je za tebe makedonac veliki klub(organizovan), zar se nije tako isto desilo sa sarajevom kad je mirza odstupio pa pristupio pa štrajk igrača pa sad otkaz(plišeku). Ti sigurno nisi bio u Gradačcu da vidiš sta je Zvjezda izgradila u posljednje vrijeme(infrastruktura) -kakvo je ustrojila omladinske pogone.Ako je sve to neorganiizovano onda stvarno izvini: jesu li ovo organizovani klubovi : sloboda, slavija, rudar, čelik, kozara, travnik, leotar?
Jel Durgut napravio nesto ,ti nemas pojma covjece ili i ti mastis brkove uz Zvjezdu,Fadila treba ljubit u g......u,ja vrlo dobro znam i ko je to napravio,ali znam i price razne care moj za dobijanje licenci ,znam ja zasto pisem i sta pisem ide to polako ce sve izaci na vidjelo.Azvjezde ce bit a lesinara oko nje nece bit!!!!Moje dijete studira tako da sam za njega budala i ja i svi koji vole Zvijezdu .maksi je napisao/la:Amir je legenda samo što ti imaš nešto protiv njega to je tvoj problem, valjda ti mali u školi fudbala nije igro kod njega, on je čitav život u fudbalu i normalno je da je sposobniji od drugih koji su igrali amaterski, Mulavdić je bio vrhunski ali tešku povredu je imo.....na žalost...nemoj ljude pljuvat bezveze pa vidi šta se napravilo u zadnji godina.realinjo1 je napisao/la:Povedi ga sebi kuci,ako je legenda,Ja ismijavam ljude koji gledaju samo sebe ,ti izgleda od njega jos nista nisi kupio,da je baco bekove nije ja samo znam za jednu utakmicu koju je odigraoiznad prosijeka,sta hoces ti taj covijek zivi od Zvjezde dvadeset godina,zar mu Zvjezda nije dovoljno valjala,eto sad sam ja rekao stand i penzija!!!maksi je napisao/la:E moj REALINJO 1...Kad je Durgut igro i na guzicu baco bekove bivše Juge po Marakani i Poljudu gdje si ti bio...Durgut je legenda u Banja Luci a to treba poštovat a ne ismijavat ko ti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.