normalno da Savic trazi raskid kad je vise vremena u ovoj polusezoni proveo na klupi i na tribinamamma_hz je napisao/la:jos jedan u nizu...sto se Skoro ne oglasi o cemu se radilo i zasto je otisao...
pare mu nisu problem ,on para ima ..u upravi kazu otvoreno i javno da je rekao kako misli da nema sanse da se osvoji titula i kako ne poznaje igrace koji su tu i da je veliki pritisak u klubu..ee pa dok se on ne oglasi i kaze zasto je "pobjegao" do tada bez uvrede al ti kao navijac drugog kluba nema potrebe da budes Skorin advokat..
i kako ti znas Bgt da je taj posao jedna ubleha i da nece vidjeti marke..to ti pretpostavljas jel de![]()
![]()
sve samo suplje presipanje...otiso Skoro..otisao Hadzija a nas boli briga..kao sto sam rekao jednom vec prije tebe..
sta vas boli briga sto smo mi "slijepci" ,i sto ne vidimo ono sto vi vidite tj kao babe vracare predvidzate...jbg vi se komsije izgleda u sve razumijete..
boli me briga sto je Skoro otisao...po meni ova uprava radi odlicno i to je to...a vi nam prestanite vise nazor vasa neka "predvidzanja" trpat..Bgt
eno i kod vas igraci traze raskide ..ko zna sta je tu po srijedi..![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
sampioni:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
kup:2000,2001,2003,2011,2012
super kup:1998,2000,2001
a nasi Hadzi,Maksumic,Skoro i Pehlic su se bas naigrali u zadnjoj godini ..drama hahahah nadam se da su vam vise jasni razlozi njihovog otpustanja .zeljo1 je napisao/la:normalno da Savic trazi raskid kad je vise vremena u ovoj polusezoni proveo na klupi i na tribinamamma_hz je napisao/la:jos jedan u nizu...sto se Skoro ne oglasi o cemu se radilo i zasto je otisao...
pare mu nisu problem ,on para ima ..u upravi kazu otvoreno i javno da je rekao kako misli da nema sanse da se osvoji titula i kako ne poznaje igrace koji su tu i da je veliki pritisak u klubu..ee pa dok se on ne oglasi i kaze zasto je "pobjegao" do tada bez uvrede al ti kao navijac drugog kluba nema potrebe da budes Skorin advokat..
i kako ti znas Bgt da je taj posao jedna ubleha i da nece vidjeti marke..to ti pretpostavljas jel de![]()
![]()
sve samo suplje presipanje...otiso Skoro..otisao Hadzija a nas boli briga..kao sto sam rekao jednom vec prije tebe..
sta vas boli briga sto smo mi "slijepci" ,i sto ne vidimo ono sto vi vidite tj kao babe vracare predvidzate...jbg vi se komsije izgleda u sve razumijete..
boli me briga sto je Skoro otisao...po meni ova uprava radi odlicno i to je to...a vi nam prestanite vise nazor vasa neka "predvidzanja" trpat..Bgt
eno i kod vas igraci traze raskide ..ko zna sta je tu po srijedi..![]()
![]()
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
i ne zaboravi ,svi znaju da psoao skauta ne nosi nikakve pareDirk je napisao/la:Jasno i glasno Skoro je odbio FKS jer klub nema sampionsku ekipu , ali zato treceligas ima te ambicije pa je otisao tamo. Mene bi bilo sramota vratiti se u grad Sarajevo nakon saznanja da je trebao potpisati ugovor sa mjesecnom platom od 5100 km i plus na ruke dobru cifru.
Samo vi i dalje pljujte po FKS, pitat cu vas ja sta ce biti kad poslije 20 januara klub pojaca pet kvalitetnih igraca, mada cete i njima naci mane, vjerovatno ce i to biti Irfanovi igraci![]()
Treba razmisliti da se ovdje otvori teme za ove VIDOVNJAKE, koji vec 2013 godine znaju sta ce se desiti i koliko ce ko love uzeti.
FK SARAJEVO.
Pljujete po upravi i najavljujete nekakav raspad , a niko ne gleda da svi ovi igraci imaju ugovor i da ce FKS zaraditi, za razliku od prethodnih uprave gdje su nam igraci isli dzabe jer nisu imali ugovor sada je drugacija situacija.
Evo Kojasevic je blizu odlaska, a na njemu cemo zaraditi velike pare jer ima ugovor i pitanje je sata kada cete ga vidjeti u dresu drugog kluba. A novac koji cemo dobiti je veliki i dovest ce se poslije 20 januara 5 do 8 kvalitetnih igraca zato se ceka da se vidi ko ide a ko ostaje.
I sam trener Jovic je rekao da ce poslije 20-tog tek krenuti po pojacanja pa zasto ga ne ispostujete vec samo kudite.
Evo Kojasevic je blizu odlaska, a na njemu cemo zaraditi velike pare jer ima ugovor i pitanje je sata kada cete ga vidjeti u dresu drugog kluba. A novac koji cemo dobiti je veliki i dovest ce se poslije 20 januara 5 do 8 kvalitetnih igraca zato se ceka da se vidi ko ide a ko ostaje.
I sam trener Jovic je rekao da ce poslije 20-tog tek krenuti po pojacanja pa zasto ga ne ispostujete vec samo kudite.
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
...?
Gabrijele Batistuta ode put Klagenfurta...
koliku to cifru moze ponudit Buducnost zivota ti a da bi mogao kupit 5-8 igraca ne budi smijesan,budi malo realanDirk je napisao/la:Pljujete po upravi i najavljujete nekakav raspad , a niko ne gleda da svi ovi igraci imaju ugovor i da ce FKS zaraditi, za razliku od prethodnih uprave gdje su nam igraci isli dzabe jer nisu imali ugovor sada je drugacija situacija.
sampioni:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
- Alifakovac
- Kontakt:
Ama pusti njega bolan veze s mozgom nema ili ima 14 godina.zeljo1 je napisao/la:koliku to cifru moze ponudit Buducnost zivota ti a da bi mogao kupit 5-8 igraca ne budi smijesan,budi malo realanDirk je napisao/la:Pljujete po upravi i najavljujete nekakav raspad , a niko ne gleda da svi ovi igraci imaju ugovor i da ce FKS zaraditi, za razliku od prethodnih uprave gdje su nam igraci isli dzabe jer nisu imali ugovor sada je drugacija situacija.
Đurković, Radeljaš, Kapetanović, Janjoš, Hadžibegić, Jozić, Vukičević, Jakovljević, H.Musemić, S.Merdanović, Pašić; Trener: Boško Antić
evo ,ipak mozda i nece otici nazalost jer kako kaze Radulovic (valjda direktor Buducnosti),da tesko mogu ispuniti Kojaseviceve zahtjeve...valjda trazi puno para jheheheDirk je napisao/la:Pljujete po upravi i najavljujete nekakav raspad , a niko ne gleda da svi ovi igraci imaju ugovor i da ce FKS zaraditi, za razliku od prethodnih uprave gdje su nam igraci isli dzabe jer nisu imali ugovor sada je drugacija situacija.
sa platom koju on uzima od Sarajeva se moglo puno..al ipak i dalje se nadam da ce se dog Buducnost i Pixi heheh
ne moze 5 al mogu 3 sigurno .a od Kojassevica i nismo imali neku preveliku korist...samo jos da se zaradi na njemu hehe
FK SARAJEVO.
Cifra koja je dovoljna za nase uslove, a ko kaze da je Buducnost ???zeljo1 je napisao/la:koliku to cifru moze ponudit Buducnost zivota ti a da bi mogao kupit 5-8 igraca ne budi smijesan,budi malo realanDirk je napisao/la:Pljujete po upravi i najavljujete nekakav raspad , a niko ne gleda da svi ovi igraci imaju ugovor i da ce FKS zaraditi, za razliku od prethodnih uprave gdje su nam igraci isli dzabe jer nisu imali ugovor sada je drugacija situacija.
U ostalom sta se to tebe tice, Sarajevo ce na Kojasevicu zaraditi dobre pare kako god okrenes sad ili za mjesec dana nebitno.
@Alifakovac
Ti si taj koji nema pojma, da si stariji kako tvrdis valjda se ne bi ovdje blamirao i pisao ove glupe postove, napisi nesto sam nemoj samo Dirka citirati, nadji sebi drugog idola.
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
- Alifakovac
- Kontakt:
Hajde pali klinjo, idi tamo nađi svoje vršnjake koji navijaju za Želju pa se međusobno vrijeđajte a ovaj prostor ostavi ozbiljnim ljudima koji vode konstruktivne dijaloge i imaju nešto da kažu.
Đurković, Radeljaš, Kapetanović, Janjoš, Hadžibegić, Jozić, Vukičević, Jakovljević, H.Musemić, S.Merdanović, Pašić; Trener: Boško Antić
...?
Inače Budučnost iz Podgorice je jedan jak klub nema šta...
Hajde da se ne sikiram narednih godina reci mi ko ce uzeti koliko para i hocemo li sta osvojiti, cuo sam da ti vidis dvije godine ispred ostalih.Alifakovac je napisao/la:Hajde pali klinjo, idi tamo nađi svoje vršnjake koji navijaju za Želju pa se međusobno vrijeđajte a ovaj prostor ostavi ozbiljnim ljudima koji vode konstruktivne dijaloge i imaju nešto da kažu.
Sljedeci tvoj post u kojem me nazivas klinji i slicno zavrsit ce sa uvredama sa moje strane, svi ovdje vide i prijavio sam tvoje postove da ti se nigdje nisam obratio, vec si se nadovezao na moje postove i konatantno to radis.
Ako je tebi konstruktivno da na svaki moj normalan post pljujes po meni onda nadji takve po kuci pa njima prosipaj svoju konstruktivnost.
Re: ...?
e jbg brate realnost se mora prihvatiti nazalost...Sarajevo nema para i cak i Buducnost jedna od nas moze dobiti igraca..DANDY je napisao/la:Inače Budučnost iz Podgorice je jedan jak klub nema šta...
FK SARAJEVO.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Pa sad nije puno slabija od nas i vas i finansijski dosta dobro stoje.Ali smijesno je govoriti o tome da ce se Kojasevic vratiti u cg ligu.DANDY je napisao/la:Inače Budučnost iz Podgorice je jedan jak klub nema šta...
Nadam se da ce Dzafic i Comor otici to bi bio bingo!
Zadnja izmjena: Sarajlijc@, dana/u 12 jan 2012, 17:29, ukupno mijenjano 1 put.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Alifakovac, aco i ostali koji serete po Irfanu i upravi, , možete li mi samo odgovoriti ko je vaš izvor informacija o upravi Sarajeva? Nemojte sada govoriti "priča se po brijačnicama", već imenom i prezimenom.
I da, koga bi vi voljeli vidjeti u upravi, a da je spreman ući u istu ?
I da, koga bi vi voljeli vidjeti u upravi, a da je spreman ući u istu ?
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Iz kluba su mu jasno porucili da ga se zele rijesiti za nase uslove ima jako veliku platu i da se od njegovog transfera trebaju dovesti novi igraci, tako da mu je receno da sebi nadje klub koji treba da plati FKS odredjenu svotu novca i to je to. Budnucnost i FKS su se dogovorili ostalo je samo da Damir dogovori svoje uslove, medjutim tu je malo zapelo jer je trazio puno, ali se vjeruje da ce ipak dogovoriti.Sarajlijc@ je napisao/la:Pa sad nije puno slabija od nas i vas.Ali smijesno je govoriti o tome da ce se Kojasevic vratiti u cg ligu.DANDY je napisao/la:Inače Budučnost iz Podgorice je jedan jak klub nema šta...
Nadam se da ce Dzafic i Comor otici to bi bio bingo!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Kolko ce nam dati za njega 200.000 € ? 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
Svi kuce,jedino uprava u FKS raskuci i ono malo sto je ostalo.Pare od prodaje igraca naravno nece niko vidjeti.Novi niti dolaze,niti se javljaju.
Sva sreca pa klub ima zalihe od jesenjeg dijela.ako nista valjda nece ispasti.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
prvi put da ne prihvatam tvoje misljenje heheheharishp je napisao/la:Svi kuce,jedino uprava u FKS raskuci i ono malo sto je ostalo.Pare od prodaje igraca naravno nece niko vidjeti.Novi niti dolaze,niti se javljaju.
FK SARAJEVO.
palaca.Sarajlijc@ je napisao/la:Kolko ce nam dati za njega 200.000 € ?
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli i 25 gostiju.