To sam i ja do sada primjetiodema je napisao/la:
salmons jedino sto skuplja su minute,nisam ga ja djaba izbacio nema ni 10 poena po mecu
Moze li kako Bryant/Terry - Durant /Gooden/Prince/Salmons??? da nastavim ovdje
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
To sam i ja do sada primjetiodema je napisao/la:
salmons jedino sto skuplja su minute,nisam ga ja djaba izbacio nema ni 10 poena po mecu
edo3majka je napisao/la:To sam i ja do sada primjetiodema je napisao/la:
salmons jedino sto skuplja su minute,nisam ga ja djaba izbacio nema ni 10 poena po mecuali imam neke nade, jer je prije 2 sezone imao 19Pts. u prosjeku
![]()
Moze li kako Bryant/Terry - Durant /Gooden/Prince/Salmons??? da nastavim ovdje
Pa svi mi zivi sinoc igrali, a on zadnjih par tekmi losije igrao i ebigaedo3majka je napisao/la:@Admirovadjeca, kakve srece sam imao sinoc, ostavio si najbojeg igraca na klupi, Jamal Crawford 24Pts. tri trice, FG 58%
@Jose, eto poslao sam ponudu.
Jok. Petorica su mi u opticaju, jer je Corey M. povrijeđen.don_burza je napisao/la:I poene me mozes stici
eto vidis veceras imam samo 4 igraca u igri a ti 7-8 ja mislim
TO i FG % ce na kraju odluciti
trice i assist su tvoje a ja te sijem na blokovima i skokovima
Kod: Označi sve
Rafer Alston
Chris Bosh
Samuel Dalembert
Mike Dunleavy
Ben Gordon
Nene Hilario
Luke Jackson
Jason Kidd
Stephon Marbury
Desmond Mason
Tracy McGrady
Jalen Rose
Chris WebberKo sve nije aktivan?dema je napisao/la:mogu li se ovi neredovni ukljucit,vec sad skoro pola lige slabo aktivno
salt brate pa 5 igraca ti na klupi i nijedan ti se ne ubraja u rezultat daj to snimi i udji da koji trade pravimo,mozes snimit odmah za cijelu sedmicu vec sad imas jedno 20 nastupa manje u ove 2 sedmice
ma i ja isto,bezveze poslije 2 sedmice vec neki neaktivni a svi hoce igrat cak ih je otpalo nekoliko,treba pratit ko ne bude htio igrat moze se nac zamjenaDonnie Darko je napisao/la:Ja sve sredmin dan prije pocetka matchupa, i namjestim ko ce imi igrati 7 dana unaprijed. 30 sekundi posla, neznam sto je to nekima problem.
Moze li se izbaciti i gotova stvar, nebi se ja zajebavao sa neaktivcima, pa kad bi nas ostalo samo 8 dovoljno d abude zanimljivo a ima onih koji bi se prikljucili kao sto su Leite, Raul64 itd...dema je napisao/la:ma i ja isto,bezveze poslije 2 sedmice vec neki neaktivni a svi hoce igrat cak ih je otpalo nekoliko,treba pratit ko ne bude htio igrat moze se nac zamjenaDonnie Darko je napisao/la:Ja sve sredmin dan prije pocetka matchupa, i namjestim ko ce imi igrati 7 dana unaprijed. 30 sekundi posla, neznam sto je to nekima problem.
koji Al, nije valjda Horford :/dema je napisao/la:admire hvala sto mi ne dade Ala 4 mjeseca je out a bio sam blizu da ga dovedem,slicno kao s Manuom,bice trasna sezona sta ce ih u bolnici zavrsit
dao sam ga edi majkidema je napisao/la:admire hvala sto mi ne dade Ala 4 mjeseca je out a bio sam blizu da ga dovedem,slicno kao s Manuom,bice trasna sezona sta ce ih u bolnici zavrsit
znam hehe,ali bio si izmedju te 2 odluke i odlucio si se za njeg hvala puno,edo jos ni ne zna da se povredio AlAdmir_Sa je napisao/la:dao sam ga edi majkidema je napisao/la:admire hvala sto mi ne dade Ala 4 mjeseca je out a bio sam blizu da ga dovedem,slicno kao s Manuom,bice trasna sezona sta ce ih u bolnici zavrsit
Ma znam da se povredio ali brate nije izgledalo opasno, gledao sam tekmu live, eto sad sam ga izbacio i ubacio Bareadema je napisao/la:znam hehe,ali bio si izmedju te 2 odluke i odlucio si se za njeg hvala puno,edo jos ni ne zna da se povredio AlAdmir_Sa je napisao/la:dao sam ga edi majkidema je napisao/la:admire hvala sto mi ne dade Ala 4 mjeseca je out a bio sam blizu da ga dovedem,slicno kao s Manuom,bice trasna sezona sta ce ih u bolnici zavrsit
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.