Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Emir Spahić
Navijači Seville očito ne praštaju , kao što mi činimo , izbaci nas sa Eura i zakivamo ga u zvijezde. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Goalgetter
- Kontakt:
Incident se desio na parkiralistu stadiona, a ne u nekom kaficu, te nije bilo fizickog obracuna, sto su potvrdili Spaha i Rakitic.
http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/rakiti ... 93297.aspx
http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/rakiti ... 93297.aspx
Dobro dosao Kiseli covjeceSaurman je napisao/la:Navijači Seville očito ne praštaju , kao što mi činimo , izbaci nas sa Eura i zakivamo ga u zvijezde.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- el-fighter
- Kontakt:
Bgmi su se na krivog namjerili, ako Spaha pocne da ih lakta nece dobro zavrsiti
Nedaj se kapitenuu!!!

Nedaj se kapitenuu!!!
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- molotovljev
Spaha ne zasluzuje "pljuvanje" to je sigurno i jako ruzno.
Ali sigurno zasluzuje da se ozbiljno diskutuje o njemu,pa cak i neke umjerene kritike.
Ali sigurno zasluzuje da se ozbiljno diskutuje o njemu,pa cak i neke umjerene kritike.
F.K.SARAJEVO
Samo sam realan za razliku od većine.harishp je napisao/la:Dobro dosao Kiseli covjeceSaurman je napisao/la:Navijači Seville očito ne praštaju , kao što mi činimo , izbaci nas sa Eura i zakivamo ga u zvijezde.nisi odavno
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Nisi ti realan,ti si samo kontras i to zesci.Saurman je napisao/la:Samo sam realan za razliku od većine.harishp je napisao/la:Dobro dosao Kiseli covjeceSaurman je napisao/la:Navijači Seville očito ne praštaju , kao što mi činimo , izbaci nas sa Eura i zakivamo ga u zvijezde.nisi odavno
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
evo onda maksuz
http://bliner-tarja4ever.****/p/blinertv.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://coolsport.tv/stream3.html" onclick="window.open(this.href);return false;
sopcast rusi
sop://broker.sopcast.com:3912/116205" onclick="window.open(this.href);return false;
http://bliner-tarja4ever.****/p/blinertv.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://coolsport.tv/stream3.html" onclick="window.open(this.href);return false;
sopcast rusi
sop://broker.sopcast.com:3912/116205" onclick="window.open(this.href);return false;
...
Dosta dobar Spaha, ali jednostavno ne postizu golove. Cijela ekipa nekako igra u grcu u napadu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
To apsolutno nije problem Spahe.Cartman je napisao/la:Dosta dobar Spaha, ali jednostavno ne postizu golove. Cijela ekipa nekako igra u grcu u napadu.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
ev dobar sopcast za betis-sevilla 
sop://broker.sopcast.com:3912/125034" onclick="window.open(this.href);return false;

sop://broker.sopcast.com:3912/125034" onclick="window.open(this.href);return false;
...
- NeverRetreat
- Kontakt:
spahic = pepe 2 

Pa je li to Spahic igrao? Zar je moguce, posle onakve strasne stvari koju je ucinio? Zamisli napali ga huligani i pijandure, kako je to moglo da mu se desi dok je mirno setao, ja sam mislio da ce minimalno biti kaznje osam utakmica, posebno kad se proculo da je pokusao i da se brani. Zamisli cak je i klub stao iza njega, e zato je tek Spahica trebalo kazniti jos dodatnih tri cetiri utakmice, sigurno je zaprijetio upravi. Ponekad me stvarno stid sto sam Bosanac kad vidim kakve fukare i jada ima...Napali covjeka prava zdrava (i to ne bilo kojeg vec ZMAJA, KAPITENA nasega, Junaka Bosanskoga) a leti fukara i drvlje i kamenje na napadnutog. Jedna fukara, druga, treca, pa onda ush neka a ztim gnjida...Postena co'jka koji ih pokusa urazmiti jos i sovinistom, nacistom, neznalicom...proglasise, tako je to kada fukara zavlada.
Sta je tebi s glavom brate ? Opet se drogiras ? Zasto spahic ne bi igrao radi banalnog incidenta u kojem nije svojevoljno ni ucestovao a niti je doslo do nekog fizickog obracuna , kakva kazna jesil normalan ? Covjek igra odlicno i uprava ne bi tek tako suspendovala nekog ko igra dobro pogotovo kad je u pitanju uprava seville jer bas i nemaju neki igracki kadar koji bi posluzio kao adekvatna zamjena za nekog ko igra od pocetka sezone u prvih 11. Cuj zaprijetio upravi pa nije on don korleone.baboitata je napisao/la:Pa je li to Spahic igrao? Zar je moguce, posle onakve strasne stvari koju je ucinio? Zamisli napali ga huligani i pijandure, kako je to moglo da mu se desi dok je mirno setao, ja sam mislio da ce minimalno biti kaznje osam utakmica, posebno kad se proculo da je pokusao i da se brani. Zamisli cak je i klub stao iza njega, e zato je tek Spahica trebalo kazniti jos dodatnih tri cetiri utakmice, sigurno je zaprijetio upravi. Ponekad me stvarno stid sto sam Bosanac kad vidim kakve fukare i jada ima...Napali covjeka prava zdrava (i to ne bilo kojeg vec ZMAJA, KAPITENA nasega, Junaka Bosanskoga) a leti fukara i drvlje i kamenje na napadnutog. Jedna fukara, druga, treca, pa onda ush neka a ztim gnjida...Postena co'jka koji ih pokusa urazmiti jos i sovinistom, nacistom, neznalicom...proglasise, tako je to kada fukara zavlada.
mikaele de korleone, hmmm

Man can hardly even recognize the devils of his own creation.
ESPN: Spahić u timu kola
Prema izboru ESPN-a, u svijetu jako priznatog i uglednog medija, Emir Spahić, kapiten bh. reprezentacije, našao se na popisu 11 najboljih igrača u prošlom kolu španske Primere.
Spahićeva Sevilla igrala je andaluzijski derbi, a kapiten našeg nacionalnog tima odigrao je dobru paritju. Predvodio je odbranu Seville, koja se nosila i nakon isključenja Federica Fazija.
Pored Spahića, u timu kola našli su se Victor Valdes (Barcelona), Ivan Ramis (Mallorca), Joan Oriol (Villarreal), Jose Manuel Casado (Rayo Vallecano), Exeberria (Betis), Miku (Getafe), Cristiano Ronaldo (Real Madrid), Adrian Lopez (Atletico Madrid) i Lionel Messi (Barcelona).
Podsjetimo da su Betis i Sevilla na Benito Villamarin stadionu odigrali 1:1. Poveli su domaći pogotkom Benata u 26. minuti, ali je Negredo četiri minute prije odlaska na odmor postavio konačnih 1:1.
FORZA MARŠAL !!!
Malo gledam zadnje tekme i iako sam znao upade mi jedna stvar u oci....
Spahic.
Penal - Madjarska
Penal - Rijeka
Penal - Oman
Penal - Svedska
Penal - Njemacka
Penal - Meksiko
Penal - Francuska
Mlogo brate, mlogo.
Spahic.
Penal - Madjarska
Penal - Rijeka
Penal - Oman
Penal - Svedska
Penal - Njemacka
Penal - Meksiko
Penal - Francuska
Mlogo brate, mlogo.
-
- Kontakt:
Felsavo i naopako gledas brate.Edo_77 je napisao/la:Malo gledam zadnje tekme i iako sam znao upade mi jedna stvar u oci....
Spahic.
Penal - Madjarska
Penal - Rijeka
Penal - Oman
Penal - Svedska
Penal - Njemacka
Penal - Meksiko
Penal - Francuska
Mlogo brate, mlogo.
Vedo,Dzeko itd nisu napravili ni jedan penal ,niti ce primiti gol sta mislis zasto ?
Nista, samo iznosim cinjenice! Za jednog odbrambenog je ovo previse.
-
- Kontakt:
Najvise utakmica i ima kao odbrambeni i to je cinjenica.Edo_77 je napisao/la:Nista, samo iznosim cinjenice! Za jednog odbrambenog je ovo previse.
Papac je isto poznat kao ''rukometas''ali ga je bojkot spasio da nabije slicnu brojku.
Da nije Spahica naprimali bi ih i bez penala,samo pogledaj ko su mu alternative.
Trenutno korisnika/ca: Brazzzoo123, s4mke i 42 gosta.