AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
ma ima svakavih vijesti, al pise o dolasku teveza ce odluciti don silvio sam, znaci pare su u pitanju 
Evo ANSA prenosi da su prekinuti pregovori oko dolaska Teveza odlukom Pata da ostane.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
- senad_flamin
- Kontakt:
Pato je pravi covjek to znaci da voli Milan da ne igra za pare odbio je 6-7 miliona plus bonuse koji su mu nudili PSG
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
no tevez?
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Jednostavno nemate para. Galiani je mislio ovim poslom dobiti igrača (Teveza) sličnih igračkih mogućnosti i uštedjeti 15-ak miliona. Po meni dobar potez ostanak Pata.
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
s obzirom da je u pitanju ćelo i da do 31. ima još mnogo ja bi rekao da je ovo daleko od gotovog. živi bili pa vidjeli 
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Evo kako sam ja procitao sada na Milannews Galliani se vraca praznih ruku u Italiju, PSG ce ponuditi 30 miliona za Teveza ,ali Tevez bi radije u Italiju ,pa ce Tevez sacekati ponudu Intera
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
http://sportsport.ba/ino_fudbal/pato-sv ... g-om/72155" onclick="window.open(this.href);return false;
Po obicaju novinari pisu gluposti.
I u slucaju prodaje, milan nebi zaradio 35 M €, vec 28 uz mogucnost (uz razne kluzule ) rasta na 35.
Po obicaju novinari pisu gluposti.
I u slucaju prodaje, milan nebi zaradio 35 M €, vec 28 uz mogucnost (uz razne kluzule ) rasta na 35.
- IlPrincipe
- Kontakt:
Ma ja sam 10000% ubijeđen da će do 30.-tog stić Tevez.
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Bog te cuoIlPrincipe je napisao/la:Ma ja sam 10000% ubijeđen da će do 30.-tog stić Tevez.
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
bjaz ba kakav tevez, pato je za njega pele
- IlPrincipe
- Kontakt:
Nek je sretan 35-ti
Super Mario
[youtube][/youtube]
Super Mario
[youtube][/youtube]
http://forum.acmilan-online.com/showthread.php?t=12942" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo ako hoce ko da se malo ismije nek posjeti ovaj link.

Evo ako hoce ko da se malo ismije nek posjeti ovaj link.
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Lucio idiote umri !
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Lucio idiote umri !
- IlPrincipe
- Kontakt:
A Bože sačuvaj, mada kolko god vi (msm na navijače Milana) ne gotivili ovaj njegov dolazak na ljeto ja sam Za dolazak Muntarija. Zašto ??? Zato što sam upoznat s radom našeg tima u vezi istrošenih igrača, naime oni se vraćaju, bude iz mrtvih i budu bolji nego ikada prije. Evo samo pogledajte
Aquilani bio u Romi - mlada nada, Liverpoolu - backup, Juventusu - grijao klupu ... a dolaskom u Milan on se preporodio i igra najbolju možda sezonu u karijeri. Sljedeće sezone će biti još bolji siguran sam !
Nocerino u Juventusu bio velika nada, pustili ga i prvi tim, nije se dokazao i oni ga odmah salju na posudbu u Palermo s nadom da će izrasti u dobrog igrača. Oni ga zaboravljaju i Palermo ga kupuje. U Palermu bio jedan od glavnih igrača mada nije se nikad nešto posebno aman isticao. Dođe u jedan "VELIKI" Milan i za prvih 3-4 utakmice se dokaže i odmah u prvih 11. Preporodio se baš kao što je i Aquaman. Trentuno ne mogu da zamislim vezni red Milana bez Nocerina i Aquilanija.
Isto tako nekako slično se desilo i sa Boatengom ! mada on nije baš istrošen ali eto nisu mu pružali baš puno šansi ... Dođe u Milan zadivi nas sve i postane ljubimac navijača zbog zalaganja na terenu gdje ??? U VELIKOM MILANU !
Znači da naša uprava zna da 'pogodi' sa transferima ... Ja sam (ma koliko to smiješno zvučalo) 10000% ubijeđen da će se Mesbah i Muntari pokazati u pravom svjetlu. Mesbah možda zauzme prvih 11, ali nikad ne znaš možda i "žvaljo" iznenadi ... Nije ni on došao u Inter kao samo neki obični igrač, sigurno je da su ga kupili jer je tamo u nekom drugom klubu gdje je igrao prije bio dobar ... Inter ne zna da radi sa mladim igračima
Sad očekujem dosta smijeha od strane Interovaca zbog ovog posta ali eto ... činjenice ne lažu ...
-Zamislite ovu četvoricu sa slike ispod a napadaju ih Xavi-Ronaldo-Messi-Iniesta
pa pojeli bi ih bukvalno

Aquilani bio u Romi - mlada nada, Liverpoolu - backup, Juventusu - grijao klupu ... a dolaskom u Milan on se preporodio i igra najbolju možda sezonu u karijeri. Sljedeće sezone će biti još bolji siguran sam !
Nocerino u Juventusu bio velika nada, pustili ga i prvi tim, nije se dokazao i oni ga odmah salju na posudbu u Palermo s nadom da će izrasti u dobrog igrača. Oni ga zaboravljaju i Palermo ga kupuje. U Palermu bio jedan od glavnih igrača mada nije se nikad nešto posebno aman isticao. Dođe u jedan "VELIKI" Milan i za prvih 3-4 utakmice se dokaže i odmah u prvih 11. Preporodio se baš kao što je i Aquaman. Trentuno ne mogu da zamislim vezni red Milana bez Nocerina i Aquilanija.
Isto tako nekako slično se desilo i sa Boatengom ! mada on nije baš istrošen ali eto nisu mu pružali baš puno šansi ... Dođe u Milan zadivi nas sve i postane ljubimac navijača zbog zalaganja na terenu gdje ??? U VELIKOM MILANU !
Znači da naša uprava zna da 'pogodi' sa transferima ... Ja sam (ma koliko to smiješno zvučalo) 10000% ubijeđen da će se Mesbah i Muntari pokazati u pravom svjetlu. Mesbah možda zauzme prvih 11, ali nikad ne znaš možda i "žvaljo" iznenadi ... Nije ni on došao u Inter kao samo neki obični igrač, sigurno je da su ga kupili jer je tamo u nekom drugom klubu gdje je igrao prije bio dobar ... Inter ne zna da radi sa mladim igračima
Sad očekujem dosta smijeha od strane Interovaca zbog ovog posta ali eto ... činjenice ne lažu ...
-Zamislite ovu četvoricu sa slike ispod a napadaju ih Xavi-Ronaldo-Messi-Iniesta

džaba se ponadoYuto je napisao/la:http://forum.acmilan-online.com/showthread.php?t=12942
Evo ako hoce ko da se malo ismije nek posjeti ovaj link.![]()
![]()

franco baresi interov je otpadak bio i takvih je bilo milion, ko zna možda suljo postane novi seedorf
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- senad_flamin
- Kontakt:
Šteta... taman kad uđe u ritam povreda... staklen je lik voprasenad_flamin je napisao/la:Aquilani OUT mjesec dana
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Znaci Aquilani otpada za derbi.. odlicno 
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Sta je Aquilanu pa je out mjesec danasenad_flamin je napisao/la:Aquilani OUT mjesec dana
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.