FK Rudar Prijedor

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Re: FK Rudar Prijedor

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 03 jan 2012, 11:11

" ? je napisao/la:? " то за $ ? за "? :mrgreen:

Ma u rudar,Rudar će mu biti ulaznica na Evropsku scenu :lol: :mrgreen: ,u cvijetu mladosti (40 godina) nek se dokaže u rudaru,pa ga možda i barselona zovne :lol: :lol: :lol:
GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...

Hemuli
Kontakt:

Post Postao/la Hemuli » 03 jan 2012, 15:51

Evo, ako neko zanima, slike trenutnog stanja Gradskog stadiona u Prijedoru i slike gradnje istočne tribine (uslikano prije 30 minuta).

Sa svojih dve hiljade, tristo pedeset i nešto mjesta... :mrgreen:

slika

slika

...istočna tribina će sa zapadnom (1500 mjesta)...

slika

..činiti stadion od oko 3800 sjedećih mjesta!

slika

Plus, tribina za gostujuće navijače (ajmo reći da može stati 200-300 ljudi)...

slika

I dolazimo do brojke od 4000 mjesta. slikaslika
Samo njega volem, jer sam seljak golem! FKRP 1928

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 03 jan 2012, 19:48

@hemuli....4000,e brate ovo je dosta,ja mislim optimalno za ovaj grad i ovaj klub,ruku na srce ;) Mada bi po nekim nepisanim pravilima kapacitet stadiona trebao biti oko 10% od broja stanovnika mjesta,grada i po tome bi Prijedor kao grad trebao imati stadion od oko 11000-12000 mjesta...ali to će sačekati neka bolja vremena :D :mrgreen: Ja sam sa ovim prezadovoljan...kad se samo sjetim prije 3-4 godine,u onom stanju je bio ruglo grada+patrija :mrgreen:

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 07 jan 2012, 14:15

" СЕ $ &!!!

Hemuli
Kontakt:

Post Postao/la Hemuli » 08 jan 2012, 00:16

" се $! " ?...

Hemuli
Kontakt:

Post Postao/la Hemuli » 12 jan 2012, 16:22

Uh, kako bi bilo dobro da ostane Vedo, a da dođu Mikić i Kujundžija. Čujem i da postoji želja kod Kovačevića da se vrati iz Borca, ali sad uprava neće. Najbliži Rudaru za sada je ovaj Jolović iz Modriče, ako već nije potpisao. Zna li neko još išta? :D

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 12 jan 2012, 20:41

Hemuli je napisao/la:Uh, kako bi bilo dobro da ostane Vedo, a da dođu Mikić i Kujundžija. Čujem i da postoji želja kod Kovačevića da se vrati iz Borca, ali sad uprava neće. Najbliži Rudaru za sada je ovaj Jolović iz Modriče, ako već nije potpisao. Zna li neko još išta? :D
jel dragan jolovic star brate duboko u cetvrtoj deceniji zivota
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 13 jan 2012, 11:42

Hemuli je napisao/la:Uh, kako bi bilo dobro da ostane Vedo, a da dođu Mikić i Kujundžija. Čujem i da postoji želja kod Kovačevića da se vrati iz Borca, ali sad uprava neće. Najbliži Rudaru za sada je ovaj Jolović iz Modriče, ako već nije potpisao. Zna li neko još išta? :D
Ja mislim da će Kantar ipak ostati do juna,tj. do kraja sezone...A Mikić će vjerovatno doći,jer je već nekoliko puta spominjao da bi se volio vratiti u svoj Rudar da završi karijeru,evo mu prilike.Ako je tačno ovo za Kovačevića ,ne znam šta uprava glumi,pa on nam je bio jedan od najvažnijih igarača..i došao bih kao melem na ranu....O ovome Joloviću ne znma puno,samo znam da je star brate :D

Hemuli
Kontakt:

Post Postao/la Hemuli » 14 jan 2012, 14:40

mnogo_smo_jaki je napisao/la:
Ja mislim da će Kantar ipak ostati do juna,tj. do kraja sezone...A Mikić će vjerovatno doći,jer je već nekoliko puta spominjao da bi se volio vratiti u svoj Rudar da završi karijeru,evo mu prilike.Ako je tačno ovo za Kovačevića ,ne znam šta uprava glumi,pa on nam je bio jedan od najvažnijih igarača..i došao bih kao melem na ranu....O ovome Joloviću ne znma puno,samo znam da je star brate :D
Evo ovo što sam pričao o Kovačeviću. http://www.****.org/?s=novosti_citaj&vise=2278" onclick="window.open(this.href);return false;

"Kovačević je ljetos došao u redove Banjalučana iz Rudar Prijedora, kod trenera Zvezdana Cvetkovića je imao zavidnu minutažu, ali je od dolaska Velimira Stojnića ispao iz prvih jedanaest, pa će se najvjerovatnije vratiti u redove "rudara"."

Juče sam ga vidio u gradu, tako da je to možda gotov posao. :D

kenanSN1996
Kontakt:

Post Postao/la kenanSN1996 » 16 jan 2012, 00:26

Vastecija_GSE je napisao/la:

E jbg mlad ,zelen :mrgreen: ...al aj,ako bog da imamo nešto od njega,a ne da sjeli na klupi.
Pa kakav je trener , pitanje da li ce uopste i sjediti na klupi....mozda bude prao gace ostalim. Da nema omladinskog pogona pa i haj , al 93 da igra PL a dolazi ii Bihaca? Pa dajte ljudi....volio bih da je dobar ali cisto sumnjam.

Mali je strasan . Najveci talent Jedinstva . Brz , okretan , ima fin pregled igre i najvise zahvalan igrac . Vidjet cete .

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 16 jan 2012, 13:26

kenanSN1996 je napisao/la:
Vastecija_GSE je napisao/la:

E jbg mlad ,zelen :mrgreen: ...al aj,ako bog da imamo nešto od njega,a ne da sjeli na klupi.
Pa kakav je trener , pitanje da li ce uopste i sjediti na klupi....mozda bude prao gace ostalim. Da nema omladinskog pogona pa i haj , al 93 da igra PL a dolazi ii Bihaca? Pa dajte ljudi....volio bih da je dobar ali cisto sumnjam.

Mali je strasan . Najveci talent Jedinstva . Brz , okretan , ima fin pregled igre i najvise zahvalan igrac . Vidjet cete .

Vidjećemo,ukoliko mu trener pruži šansu...mladim talentima trebaju minute...hvala na info,nadam se da su tačne ;)

Hemuli
Kontakt:

Post Postao/la Hemuli » 16 jan 2012, 17:06

Postavljaju novu travu na stadionu. Čujem i da će ugrađivati sistem za navodnjavanje. 8-) Ovaj Jolović neće doći, ostaje u Modriči, a moguće je i da Krezović nađe posao u Vlasenici, pa da oladi od Rudara i fudbala. :roll:

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 16 jan 2012, 18:32

Hemuli je napisao/la:Postavljaju novu travu na stadionu. Čujem i da će ugrađivati sistem za navodnjavanje. 8-) Ovaj Jolović neće doći, ostaje u Modriči, a moguće je i da Krezović nađe posao u Vlasenici, pa da oladi od Rudara i fudbala. :roll:

Pa ako nastave ovako...imaćemo najbolji stadion u prvoj ligi RS :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ....Jesu oni toliko nesposobni da okupe igrački kadar?

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 17 jan 2012, 16:02

Čitam danas u Žurnalu da je dolazak(povrataka) Mikića i Kovačevića gotova stvar,da su već u Prijedoru i da za koji dan samo još trebaju "šarnuti" papir...zna li ko nešto više o tome?

Vastecija_GSE
Kontakt:

Post Postao/la Vastecija_GSE » 17 jan 2012, 23:54

Dolaze Kova i Mikic , montiraju se valjda prskalice neke(a kao nema se para , tj za igrace se nema para). E sad , cuo sam neke price da mi Srdjan Marijanovic mogao postati trener prvog tima , umjesto ovog glavonje....sad koliko je to istina govori i cinjenica da kadete nema ko da trenira jer on kao prekomandovan a ostali su napustili posao(ostali treneri omladinskog pogona) , jer valjda nisu zeljeli da rade neke testove spremnosti koje je samo Srdjo uradio. Sto se mene tice Srdjo je 5 puta bolji trener od ovoga , ali nema iskustva sa prvim timom.....zao mi je takodje onih kadeta ako ostanu bez njega jer on je poceo sa njima kad su imali 6 god....

domorocki
Kontakt:

Post Postao/la domorocki » 19 jan 2012, 11:19

Kujundžija prema pisanju Sportskih Novosti novi član Rudara ;)
Einigkeit und Recht und Freiheit

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 19 jan 2012, 11:30

domorocki je napisao/la:Kujundžija prema pisanju Sportskih Novosti novi član Rudara ;)
Jel čemu taj?

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 19 jan 2012, 16:10

mnogo_smo_jaki je napisao/la:Čitam danas u Žurnalu da je dolazak(povrataka) Mikića i Kovačevića gotova stvar,da su već u Prijedoru i da za koji dan samo još trebaju "šarnuti" papir...zna li ko nešto više o tome?
Ja procitah danas da je Kovacevic otisao u Slobodu sad nisam siguran da li iz Novog Grada ili iz Mrkonjic Grada ma pozajmicu. :?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Hemuli
Kontakt:

Post Postao/la Hemuli » 19 jan 2012, 16:27

Devil je napisao/la:
mnogo_smo_jaki je napisao/la:Čitam danas u Žurnalu da je dolazak(povrataka) Mikića i Kovačevića gotova stvar,da su već u Prijedoru i da za koji dan samo još trebaju "šarnuti" papir...zna li ko nešto više o tome?
Ja procitah danas da je Kovacevic otisao u Slobodu sad nisam siguran da li iz Novog Grada ili iz Mrkonjic Grada ma pozajmicu. :?
Novi Grad, najverovatnije...

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Bing [Bot] i 14 gostiju.