SarajlijaTM je napisao/la:boccaccio je napisao/la:Kako mislis da nam Savic moze praviti probleme ako bude igrao protiv nas ?
pa vidi,ne mislim probleme ko probleme,nego jednostavno,savic je dobar igrac,ima jbn sut,osjecaj za go,al kod nas nije igrao na poziciji u kojoj bi bio u cescoj prilici da suta,e sad ako ode u neki dr klub,mnogo je vjerovatno da ce se naloziti kad bude igrao protiv nas,uostalom kao i svi koji su nekad igrali ovdje,izuzev mesanovica

i ne mora biti tako,al eto,nikad ne znas
Shvatam sta zelis da kazes...ma nemam pojma,mozda ga ja previse potcjenjujem kao igraca,a mozda ga i ti malo precjenjujes...recimo da je to neka zlatna sredina otprilike...on generalno nije los igrac,mada ja mislim da je imao svoj period u Zelji,imao je dosta sanse za igru,imao je finu minutazu.U dosta utakmica kada je igrao,i kada je Zeljo imao losije izdanje ,ja sam u njemu vidio jednog od glavnih krivaca,to je naravno samo moje misljenje.Mislim na utakmice na grbavici,protiv Sirokog ili onaj poraz protiv Slobode i ima jos dosta slicnih tekmi,gdje su raja gledala u Zebu,a osnova igre bila je da nas vezni red bude bolji od veznog reda protivnika,pa to nismo uspjevali jer je Zeba prakticno morao sve sam,dok mu Savic i kompanija nije pomogla,cak sta vise,pa je Zeba ispadao glavni krivac,mnogi su ovde govorili kao neka loptu nosi kuci,hoce sve sam itd...zapravo Savic nije dobro funkcionisao u tim utakmicama...dao je neke vazne golove i to stoji...nisam misljenja da bi puno izgubili ako ga nas klub pusti,a ne vjerujem ni da nas nesto moze ugroziti ako ode u drugi tim iz nase lige...ja mu zelim svu srecu i nadam se da ce biti najbolji igrac ekipe u kojoj se bude nalazio.Ali ja definitivno ne placem za njim..Nijema je tu,Stanceski je tu,a i mali Zolotic bi mogao bljesnuti dobijajuci vise sansi odlaskom Savica,sto bi bilo dobro za klub,naravno Svraku i Jamaka vec podrazumijevam pod igracima koji igraju standardno u prvoj postavi.Cinjenica je i to da smo dobili 9 utakmica zaredom otkad Savica nema u ekipi.Mozda je do mene,nemam pojma,hvala mu za sve sto je uradio za nas.