cikac je napisao/la:MOLIO BIH one koji se ovdje predstavljaju da znaju nešto lijepo što se iza brda valja da to podijele i sa nama. ili barem neka nam potvrde da ima nešto, da se malo smirimo.
ono što ja vidim je da igrači odlaze, gubimo pola ekipe, a niko novi ne dolazi. i dalje igrači kukaju kako nisu plaćeni, sponzore su nam najavljivali, od sanele jenkins do hastora, i otjerasmo ljude iz telekoma i pošte da za njih otvorimo mjesto. sad se ni to više ne spominje. nosili smo NIKE kad je bilo najgore stanje, sad smo sa nekim kinezima. i ove sezone daj bože da izborimo evropu, o tituli se više i ne govori, a sarajevu samo dupla kruna mora biti cilj. samo pričate kako je ovo super i treba gurati u istom pravcu, a ja ne vidim taj napredak.
dajte malo optimizma nam ulijte vi koji znate neke insajderske informacije. ja više ne znam šta bih drugo rekao.
sve si sam tacno rekao...para nema,igraci odlaze ,a novi ne dolaze jer se ne zna koji ce i otici i koje to igrace zelio Dragan Jovic..
ovi sto su otpusteni su otpusteni jer uzimaju ogromne plate za nase uslove a nikako ne igraju niti mogu igrati..tj ne vrijede nam samo su klub na grbaci...e sad osim pixija koji ce najvjerovatnije otici tu je i Comor za kojeg se iskreno nadam da ce otici..a Dzafic i Haskic su na probama i to je to..ja ne znam o kakvom vi ljudi osipanju igraca pricate...a nijedan nam igrac koji je iole ista znacio i odigrao u prosloj polusezoni nije otisao..eto Torlak ostaje...Dzafic nije ni igrao nesto,tako da njegov odlazak nece biti neki udarac kao ni Haskicev ..jos ako se na njima uzme koja fina pinkica odlicno...to sigurno nisu igraci za kojima cemo plakat...znaci jedino od prvog tima je moguce da odu 2 igraca i to Haskic i Kojasevic(nadamo se da ce otici samo zbog visine njegove plate)...
a nakon toga slijedi lista zelja trenera i dovodzenje igraca...kakav bi Jovic bio trener kada bi nakon sto je 3 dana na klupi Sarajeva,nije covjek vidjeo ni cim raspolaze vec dovodio neke igrace..e tek bi tad bilo sumnjivo i tek bi se tad pricalo da to nisu igraci koje Jovic zeli zar ne..
sta vise kukate bezveze vise a nijedan nam igrac nije zvanicno otisao u druguklub,samo su otpusteni igraci koji nisu vise nsita mogli dati klubu i koji su bili na grbaci kluba..
BEZ KUKANJA VISE,STA VAM JE !!
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.