Nista nastavit cu kao doticni da primam istu platu koja je za nase uslove i vise nego solidnaanti_zli je napisao/la:I sta ako se povrijedis???Dirk je napisao/la:Kakve veze ima sto je bez ugovora, evo ja cu igrati do kraja zivota bez ugovora samo da mi je onu Hadzijinu platu imati.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
Tottonja pa zar ti vec nemas odredjeno radno mjesto u FKS.Koliko upravu branis a nogirane hraces,cova bi rekao da si makar u obezbjedjenju.Dirk je napisao/la:Nista nastavit cu kao doticni da primam istu platu koja je za nase uslove i vise nego solidnaanti_zli je napisao/la:I sta ako se povrijedis???Dirk je napisao/la:Kakve veze ima sto je bez ugovora, evo ja cu igrati do kraja zivota bez ugovora samo da mi je onu Hadzijinu platu imati.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Jarane potrudi se da napises nesto iz svog ugla ne mora ti svaki post biti replika na druge.
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
Svi napadaju škoru ,hađžića,muharemović sve sami šupci i musemić je pravi šupak čuj tražio frajer da mu plate što je zaradio prije 3-4 godine kako ga nije stid.škoro puno tražio ,pehlić povrijeđen ,hadžić povrijeđen svi noga ali zato nema ispisnica šmigaloviću koji nije zdrav odigrao 15 minuta,panteliću koji je čuda pravio na golu itd ...Ne prodaje irfan igrače što sarajevu trebaju pare nego da vrati svoje što je dao kad su torlak i kojašević produžili ugovore..
evo ja ti dajem 5000KM mjesečno, samo da malo šutiš. primaćeš je redovno, vjeruj mi na riječ, pošto ti ugovor ne treba.Dirk je napisao/la:Nista nastavit cu kao doticni da primam istu platu koja je za nase uslove i vise nego solidnaanti_zli je napisao/la:I sta ako se povrijedis???Dirk je napisao/la:Kakve veze ima sto je bez ugovora, evo ja cu igrati do kraja zivota bez ugovora samo da mi je onu Hadzijinu platu imati.
tinejdžer nas ovdje uči ekonomiji, a pare vidi samo kad instalira Football Manager.
zaboravio si djakovca...nidi je napisao/la:Svi napadaju škoru ,hađžića,muharemović sve sami šupci i musemić je pravi šupak čuj tražio frajer da mu plate što je zaradio prije 3-4 godine kako ga nije stid.škoro puno tražio ,pehlić povrijeđen ,hadžić povrijeđen svi noga ali zato nema ispisnica šmigaloviću koji nije zdrav odigrao 15 minuta,panteliću koji je čuda pravio na golu itd ...Ne prodaje irfan igrače što sarajevu trebaju pare nego da vrati svoje što je dao kad su torlak i kojašević produžili ugovore..
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Napisao sam ali ti opet po svom.Imas ti ljubavi prema klubu,jos da upalis i te vijuge u glavi bolje bi funkcioniralo.Ovako da bog sacuvaj.Dirk je napisao/la:Jarane potrudi se da napises nesto iz svog ugla ne mora ti svaki post biti replika na druge.
Pa ti se covjece pokenja po sve i jednom bivsem i sadasnjem igracu ako i ruzno pogleda koga iz uprave.Ostali klubovi dovode nova pojacanja,a ovi i ono malo teke u klubu syebase o pojacanju je iluzorno i pricati.
Uprava vec mjesecima nista dobrog nije donijela,i sta je tu nejasno.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
bordobijeli
- Kontakt:
I KADA TESKO JE KAD REDAS PORAZE PJESMA SA SJEVERA NIKAD NE PRESTAJE I KAD TI BUDU SVI LEDJA OKRENULI UVJEK CE SJEVER TVOJ ZA TEBE GINUTI SARAJEVO JEDNO JE UMRO BI ZBOG TEBE U ZIVOTU SI MI SVE TEBE VOLIM NAJVISE
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Navali narode posjetite temu Sarajeva i pruzit cemo vam smijanje do suza jer se kod nas ne zna ko pije,a ko placa svi nam valjaju,a niko nam ne valja.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Voda do guše, a ? Pljuju bivši igrači, isplaćuju se plate od Oktobra, kasni se sa stanarinama a vama uprava dobra. Možda i završite u onome za šta nas prozivaš, ko zna.Alen Škoro je napisao/la:Prije svega,moram priznati da me je sada stid koji nick posjedujem.![]()
Bila je to 2009. godina,kada smo zelju dobili na krmetnjaku i tada se i napravio acc.. al' haj sad to je nebitno.
Prije svega, zamolio bih moderatore/administratore da obrate paznju na male plave,jer je ocigledno da zele nekim svojim komentarima unijeti na neki nacin nemir,ako nista na forumu,a masa raje to cita.
Sto se tice sadasnje garniture uprave,u potpunosti ih podrzavam,kao i svaki pravi navijac FKS.
Mnogo se dugova i lakrdija prethodne uprave napravile,tako da ce trebati odredjeni period da sve dodje na svoje,pa se zato i prodaju 2-3 igraca.
Kao sto znate,akcenat je na MLADIM igracima i na tome ce se vjerovatno u buducnosti samo i raditi,jer titule ne dolaze preko noci - treba to sve sistematski raditi,da i poslije svega postoji nesto.
Priznajem, zeljo je u sezoni 09/10 bukvalno "preko noci" osvojio titulu, al' zato zeljo i dan danas zavisi sve od Amara,a mi ne zelimo na taj nacin da funkcionisemo,poslujemo i sl.
Dalje, sto se tice "legendi" naseg kluba tipa Hadzije, molim Vas ko je rekao da je Hadzija legenda kluba ???
Decko je imao ogromnu podrsku navijaca nakon promasaja u Cluju i nista vise...
Sto se tice Alena Škore, mogao je postati velika legenda kluba, mislim da je ta prica u ova 2-3 dana vise puta prepricana,tako da za njega vrijedi parola - Mi zivimo za Sarajevo,vi zivite od Sarajeva!
Strpljenja ljudi, znam da je tesko, i meni je, nema pehara jos od 2007. godine, al' polako, mogu komotno reci da smo 70 % posla uradili, glavno je bilo otjerati zlonamjernike kluba - koji su samo uzimali od Sarajeva,a nista nisu davali.
Biti srcem vezan, u tome lezi snaga !
Ponavlja se ona "gasi majstore", opet. Zbog likova kao što si ti nije mi žao ni sekunde.
-
samosarajvo
- Kontakt:
11 placa je isplaceno u 2011 godini...
I Skoro i Hadzija su mi pali u ocima...Prvi pogotovo.
Jes Maksumic provjeren igrac, odigro 5 dobrih utakmica, prodo se a onda kad god se vraco nije meda mogo, al bas meda. Pehlic i Hadzija idealni za Vrbanjusu, tamo ne treba puno trke svakako.
I cuj Skoro nam kao igrac nije trebao, ma jok sto ce nam napadac kao Skoro...e ne vjerujem.
Jes Maksumic provjeren igrac, odigro 5 dobrih utakmica, prodo se a onda kad god se vraco nije meda mogo, al bas meda. Pehlic i Hadzija idealni za Vrbanjusu, tamo ne treba puno trke svakako.
I cuj Skoro nam kao igrac nije trebao, ma jok sto ce nam napadac kao Skoro...e ne vjerujem.
svake godine vi nama ponavljate "gasi majstore",a mi svake godine s vama rame uz rame u evropi heheInkognito je napisao/la:Voda do guše, a ? Pljuju bivši igrači, isplaćuju se plate od Oktobra, kasni se sa stanarinama a vama uprava dobra. Možda i završite u onome za šta nas prozivaš, ko zna.Alen Škoro je napisao/la:Prije svega,moram priznati da me je sada stid koji nick posjedujem.![]()
Bila je to 2009. godina,kada smo zelju dobili na krmetnjaku i tada se i napravio acc.. al' haj sad to je nebitno.
Prije svega, zamolio bih moderatore/administratore da obrate paznju na male plave,jer je ocigledno da zele nekim svojim komentarima unijeti na neki nacin nemir,ako nista na forumu,a masa raje to cita.
Sto se tice sadasnje garniture uprave,u potpunosti ih podrzavam,kao i svaki pravi navijac FKS.
Mnogo se dugova i lakrdija prethodne uprave napravile,tako da ce trebati odredjeni period da sve dodje na svoje,pa se zato i prodaju 2-3 igraca.
Kao sto znate,akcenat je na MLADIM igracima i na tome ce se vjerovatno u buducnosti samo i raditi,jer titule ne dolaze preko noci - treba to sve sistematski raditi,da i poslije svega postoji nesto.
Priznajem, zeljo je u sezoni 09/10 bukvalno "preko noci" osvojio titulu, al' zato zeljo i dan danas zavisi sve od Amara,a mi ne zelimo na taj nacin da funkcionisemo,poslujemo i sl.
Dalje, sto se tice "legendi" naseg kluba tipa Hadzije, molim Vas ko je rekao da je Hadzija legenda kluba ???
Decko je imao ogromnu podrsku navijaca nakon promasaja u Cluju i nista vise...
Sto se tice Alena Škore, mogao je postati velika legenda kluba, mislim da je ta prica u ova 2-3 dana vise puta prepricana,tako da za njega vrijedi parola - Mi zivimo za Sarajevo,vi zivite od Sarajeva!
Strpljenja ljudi, znam da je tesko, i meni je, nema pehara jos od 2007. godine, al' polako, mogu komotno reci da smo 70 % posla uradili, glavno je bilo otjerati zlonamjernike kluba - koji su samo uzimali od Sarajeva,a nista nisu davali.
Biti srcem vezan, u tome lezi snaga !
Ponavlja se ona "gasi majstore", opet. Zbog likova kao što si ti nije mi žao ni sekunde.
FK SARAJEVO.
Imal titula, nema. Hoće li biti titule ove godine. Neće. Jel stabilna situacija u klubu. Ni blizu. Musemić nije doveden. Hadžija otvoreno pljuje preko portala a vi mu parole posvećivali, Škoro kojem ste pjevali isto radi, igrači vam idu na probe u Azerbejdžan itd. Meni se ovo čini kao žešći raspad sitema pa vi kako hoćete.
normalno da bi nam trebaao..al koga nema bez njega se mora..sta ces covjek nece pritisak ..draza mu 3 liga od Sarajeva..samosarajvo je napisao/la:11 placa je isplaceno u 2011 godini...
FK SARAJEVO.
I sta ti imas sa tim ???Inkognito je napisao/la:Imal titula, nema. Hoće li biti titule ove godine. Neće. Jel stabilna situacija u klubu. Ni blizu. Musemić nije doveden. Hadžija otvoreno pljuje preko portala a vi mu parole posvećivali, Škoro kojem ste pjevali isto radi, igrači vam idu na probe u Azerbejdžan itd. Meni se ovo čini kao žešći raspad sitema pa vi kako hoćete.
Ništa, svjedok vremena 
- Giallorossi
- Kontakt:
Hadziji vjerujem,dosta je puta "demonstriro",da voli SA,toliko godina je u klubu,prosao je sve zivo,sad koliko ima istine u ova dva clanka(Skoro) neznam al`bi volio znati...
Sto se tice igraca bilo bi dobro prodati Kojasevica i Comora uz pristojno obestecenje,mada sam siguran,da je mogao Damir vishe pokazati jer ima kvalitet zato...
Sto se tice igraca bilo bi dobro prodati Kojasevica i Comora uz pristojno obestecenje,mada sam siguran,da je mogao Damir vishe pokazati jer ima kvalitet zato...
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
Ne vjerujem da jos neko moze uzeti ozbiljno ove "narucene" vijesti. Zar treba objasniti razlog ko stoji iza ovoga i ko daje medijima pare i ovakve vijesti samo da ocrni FKS.
Vidite da vas i moderator ovdje potpaljuje( covjek koji navija za Zeljeznicar odjednom je postao potparol FKS), to valjda dovoljno govori zele da nas zavade i da nam se u klub vrate oni koji su ga i doveli na ovaj nivo gdje je sada.
Vidite da vas i moderator ovdje potpaljuje( covjek koji navija za Zeljeznicar odjednom je postao potparol FKS), to valjda dovoljno govori zele da nas zavade i da nam se u klub vrate oni koji su ga i doveli na ovaj nivo gdje je sada.
Vozdra dobri narode nemam vremena zbog posla da se javim,ali kad god stignem udjem i pogledam neke nove informacije i tako to,sad bas citam ovo od hadzica skore i maksumica od neki dan takodjer od pehlica,samo mogu reci da su mi se svi ama bas svi oni zgadili pravo,sve nesta oni vole klub i tako to,ja mogu reci da nije njima bilo Sarajeva nikad niko cuo nebi za ove nazovimo "zvijezde".Nek se niko ne ljuti ovo iznosim svoje misljenje,taj prvi hadjic je dosao iz nekog sela i koliko je on dao Sarajevu ,Sarajvo je triput vise njemu ,citam ali nekazem da je istina fol on odbijao strane ponude,a kunem vam se djecom svojom da sam tacno bio tu u tom momentu kad je on individualno trenirao kod popularnog brke prije par godina tamo na atletskom nesto se spremo on i njegov haver maksumic i raja ga pitaju sta je hadjija svi se prodaju samo ti nista,ma kaze nemam pojma nece me niko i fakat je to tako,nikad niko nije poslo ponudu za njega,ja ga iskreno nikad nisam ni nesto specjalno gotivio frajr na treningu od sto centarsuta 90 prebaci kosevo,itako dalje nije sad samo da njega blatim,pozitivno kod njega je da je bio borben i to ali samo da se zna da je njega prvi doveo u Sarajevo Kemal Alispahic,a kad je Husref preuzeo klub otjero ga Boga mi ziva istina ,tad je Mirza Varesanovic bio sportski direktor i on je licno isao po njega tamo kuci ,i tako da je po mom misljenu sto se njega tice i previse igrao za Sarajevo jer poslje povrede se trebao fino zahvaliti i vozdra,evo davali su mu priliku u ovim utakmicama kad udje sjene se svoje bojao ali to je logicno strah od povrede i tako ali je nefer sad da on ispada neka zrtva,sto se skore tice taj bi mamu svoju prodo za pare i toliko o njemu i nek nije dosao,i nijedan nam se nevratio koji ode i hoce nazad kad nema gdje pa se vraca u Sarajevo ko da je to granap Bog te vidio,i iz tih razloga djeca nam idu evo pogledaj te hrelja itd itd jer nemogu bas zbog ovih ili ovakvih da dobiju priliku,a djeca nasa evo citamo stalno juniori prvi kadeti prvi ,i kad treba za prvi tim fol nisu zadovoljili,pa **** zar bas ni jedan nevalja to mi nikad nije bilo jasno,ali sad kontam da je to sve radi ovih kao sto su gore navedeni.I sto je najveca tragedija ti koji se vracaju stalno oni ba nas oderu ko golubove ba najvece plate imaju skoro repuh i tako ti a ovoj djeci jadnoj nedaju boni nebili ni za djeparca da imaju jer dok ove zvjezde ispalte djeci nista neostane. Izvini te na romanu ovom ali volio bi da ga procitate jer fakat mi je krivo vise ovo sto se desava u nasem klubu radi pojedinaca,dosta nam je vise hadjica skora ferhatovica cast LEGENDARNOM HASETU ,ihtijarevica pehlica ,nek idu sretno im bilo daj ti nama nase djece pa vijdeces kako rezultati idu gore. I samo ovo jos da kazem i tim cu zavrsiti pa svi smo vidjeli kako veliki Murinjo to radi otjero je NAJVECE LEGENDE KLUBA POPUT RAULA GUTIJA, a svi znamo sta su oni znacili za klub otjero ih frajko ko da su najvece smece takvu jednu legendu poput raula koji je zabijo golova ko sto vise nikad niko u realu nece,ali ko ga sisa sad Real ide dalje,e pa tako cemo AKB sa novim mladim snagama u nove pobjede,a ovi gore nek se ne vracaju netrebaju nam!!!!!!! pozzz
- Giallorossi
- Kontakt:
Druze tako je bilo i prosle godine,svi smo dizali u zvijezde Blekica i com. sve med i mlijeko kad jednog dana se probudis iz sna...Kazem samo,da treba biti oprezan,jednom smo se vec opekli sa Blekicem nebi zelio vishe..Dirk je napisao/la:Ne vjerujem da jos neko moze uzeti ozbiljno ove "narucene" vijesti. Zar treba objasniti razlog ko stoji iza ovoga i ko daje medijima pare i ovakve vijesti samo da ocrni FKS.
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥